2020.05.21.@ 13.05

3 csillagjegy, aki párhuzamosan több emberbe is szerelmes tud lenni

És ezzel nem kicsit bonyolítják meg a saját, és mások életét…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki párhuzamosan több emberbe is szerelmes tud lenni

Halak

Az egy dolog, hogy a külvilág csak keveset érzékel abból a nagyon bonyolult egészből, aki te valójában vagy, de az a helyzet, hogy erre hajlamos is vagy ráerősíteni. Egyik percben még elveszel a munkádban (ami többnyire egy kreatív területhez kötődik), a másik pillanatban már a magánéletedből meríted minden energiád. Romantikus vagy, különleges, és mágnesként vonzod a pasikat. Hónapokig képes vagy úgy létezni, hogy egyszerre két srácért is odavagy – és nem azért, mert nem tudsz dönteni, hanem azért, mert imádod falni az életet, és nem szívesen mondasz le valamiről, ami ennyire boldoggá tesz.

 

Ikrek

A Halakhoz hasonlóan van benned valami titokzatosság és megfoghatatlan. Sosem adod ki magad teljesen, téged ismerni olyan, mint látni egy jéghegy csúcsát – a lényeg azonban ennél mindig mélyebben lesz. Lefordítva ezt a kapcsolataidra: lehet, hogy látszólag jól elvagy valakivel, de simán lehet, hogy közben párhuzamosan odáig vagy valakiért úgy, hogy eszed ágában sincs felrúgni a kapcsolatodat, viszont ezt magadban nem is fordítod feltétlenül megcsalásként. Ami biztos: egyik oldalon álló srác helyében sem lennénk.

 

Szűz

Nehezen hozol meg döntéseket, sokat tépelődsz, ezért fordulhat nálad elő, hogy egyszerre két sráccal is kapcsolatban vagy – legalábbis a szíved egészen biztosan. Félsz a következményektől, ezért hajlamos vagy homokba dugni a fejed, tudomást sem venni arról, hogy válaszút elé érkeztél. Pedig, ha te nem hozol döntéseket, akkor majd a körülményeid megteszik helyetted. Szóval hajrá, csak határozottan!

Címkék: csillagjegy ezotéria horoszkóp kapcsolat kikacsintás megcsalás párkapcsolat szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!