3 csillagjegy, aki párhuzamosan több emberbe is szerelmes tud lenni

És ezzel nem kicsit bonyolítják meg a saját, és mások életét…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki párhuzamosan több emberbe is szerelmes tud lenni

Halak

Az egy dolog, hogy a külvilág csak keveset érzékel abból a nagyon bonyolult egészből, aki te valójában vagy, de az a helyzet, hogy erre hajlamos is vagy ráerősíteni. Egyik percben még elveszel a munkádban (ami többnyire egy kreatív területhez kötődik), a másik pillanatban már a magánéletedből meríted minden energiád. Romantikus vagy, különleges, és mágnesként vonzod a pasikat. Hónapokig képes vagy úgy létezni, hogy egyszerre két srácért is odavagy – és nem azért, mert nem tudsz dönteni, hanem azért, mert imádod falni az életet, és nem szívesen mondasz le valamiről, ami ennyire boldoggá tesz.

 

Ikrek

A Halakhoz hasonlóan van benned valami titokzatosság és megfoghatatlan. Sosem adod ki magad teljesen, téged ismerni olyan, mint látni egy jéghegy csúcsát – a lényeg azonban ennél mindig mélyebben lesz. Lefordítva ezt a kapcsolataidra: lehet, hogy látszólag jól elvagy valakivel, de simán lehet, hogy közben párhuzamosan odáig vagy valakiért úgy, hogy eszed ágában sincs felrúgni a kapcsolatodat, viszont ezt magadban nem is fordítod feltétlenül megcsalásként. Ami biztos: egyik oldalon álló srác helyében sem lennénk.

 

Szűz

Nehezen hozol meg döntéseket, sokat tépelődsz, ezért fordulhat nálad elő, hogy egyszerre két sráccal is kapcsolatban vagy – legalábbis a szíved egészen biztosan. Félsz a következményektől, ezért hajlamos vagy homokba dugni a fejed, tudomást sem venni arról, hogy válaszút elé érkeztél. Pedig, ha te nem hozol döntéseket, akkor majd a körülményeid megteszik helyetted. Szóval hajrá, csak határozottan!

Címkék: csillagjegy ezotéria horoszkóp kapcsolat kikacsintás megcsalás párkapcsolat szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.