2020.05.22.@ 11.05

Ezek a csillagjegyek egymás ellentétei, mégis tökéletes párost alkotnak

Az ellentétek tényleg vonzzák egymást?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek egymás ellentétei, mégis tökéletes párost alkotnak

Mérleg – Oroszlán

Míg a Mérleg a legtöbbször teljesen döntésképtelen, addig az Oroszlán soha nem agyal a dolgokon, csak csinálja, ami először az eszébe jut. Ez a spontanaitás pedig elképesztően bejön a Mérlegnek, és bár tart az Oroszlán féktelenségétől, mégis ő az egyetlen, aki kordában tudja tartani, de egyben fent tudja tartani az Oroszlán folyamatosan változó érdeklődését. Szenvedélyes és izgalmas szerelem a tiétek!

Bak – Vízöntő

A Bak csendes, magába forduló személyisége azonnal felkelti a Vízöntő személyiségét, aki nyílt, hangos és mindig őszinte. Tudni akarja, hogy mikor, mit gondol a Bak, ettől válik számára megoldandó rejtéllyé a Bak. A kapcsolatotok vagy nagyon jól, vagy katasztrófálisan sülhet el, attól függően mennyit tanultok a másiktól, és mennyire tudjátok elfogadni azt, hogy nem tudjátok teljesen megváltoztatni a másikat!

Kos – Szűz

Míg a Kos fejjel megy a falnak, a Szűz százszor átgondol mindent, így elsőre talán úgy tűnhet, hogy ez a két jegy egyáltalán nem passzol, pedig pont ezért vonzódnak a másikhoz. A Kos káoszába a Szűz azonnal rendszert képes vinni, miközben a Szűz megtanul kilépni a komfortzónájából. Bár az elején sok lehet az összetűzés, de ezekből a vitákból mindketten csak építkeztek, a kapcsolatotok pedig mindig jobb és elfogadóbb lesz! Ha egyikőtök azt mondja igen, a másik rögtön azt mondja, hogy nem, mégis tökéletesen passzoltok!

Címkék: asztrológia csillagjegy ellentét horoszkóp kapcsolat szerelem tökéletes tökéletlen

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!