Ezek a csillagjegyek egymás ellentétei, mégis tökéletes párost alkotnak

Az ellentétek tényleg vonzzák egymást?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek egymás ellentétei, mégis tökéletes párost alkotnak

Mérleg – Oroszlán

Míg a Mérleg a legtöbbször teljesen döntésképtelen, addig az Oroszlán soha nem agyal a dolgokon, csak csinálja, ami először az eszébe jut. Ez a spontanaitás pedig elképesztően bejön a Mérlegnek, és bár tart az Oroszlán féktelenségétől, mégis ő az egyetlen, aki kordában tudja tartani, de egyben fent tudja tartani az Oroszlán folyamatosan változó érdeklődését. Szenvedélyes és izgalmas szerelem a tiétek!

Bak – Vízöntő

A Bak csendes, magába forduló személyisége azonnal felkelti a Vízöntő személyiségét, aki nyílt, hangos és mindig őszinte. Tudni akarja, hogy mikor, mit gondol a Bak, ettől válik számára megoldandó rejtéllyé a Bak. A kapcsolatotok vagy nagyon jól, vagy katasztrófálisan sülhet el, attól függően mennyit tanultok a másiktól, és mennyire tudjátok elfogadni azt, hogy nem tudjátok teljesen megváltoztatni a másikat!

Kos – Szűz

Míg a Kos fejjel megy a falnak, a Szűz százszor átgondol mindent, így elsőre talán úgy tűnhet, hogy ez a két jegy egyáltalán nem passzol, pedig pont ezért vonzódnak a másikhoz. A Kos káoszába a Szűz azonnal rendszert képes vinni, miközben a Szűz megtanul kilépni a komfortzónájából. Bár az elején sok lehet az összetűzés, de ezekből a vitákból mindketten csak építkeztek, a kapcsolatotok pedig mindig jobb és elfogadóbb lesz! Ha egyikőtök azt mondja igen, a másik rögtön azt mondja, hogy nem, mégis tökéletesen passzoltok!

Címkék: asztrológia csillagjegy ellentét horoszkóp kapcsolat szerelem tökéletes tökéletlen

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!