2020.05.22.@ 11.05

Ezek a csillagjegyek egymás ellentétei, mégis tökéletes párost alkotnak

Az ellentétek tényleg vonzzák egymást?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek egymás ellentétei, mégis tökéletes párost alkotnak

Mérleg – Oroszlán

Míg a Mérleg a legtöbbször teljesen döntésképtelen, addig az Oroszlán soha nem agyal a dolgokon, csak csinálja, ami először az eszébe jut. Ez a spontanaitás pedig elképesztően bejön a Mérlegnek, és bár tart az Oroszlán féktelenségétől, mégis ő az egyetlen, aki kordában tudja tartani, de egyben fent tudja tartani az Oroszlán folyamatosan változó érdeklődését. Szenvedélyes és izgalmas szerelem a tiétek!

Bak – Vízöntő

A Bak csendes, magába forduló személyisége azonnal felkelti a Vízöntő személyiségét, aki nyílt, hangos és mindig őszinte. Tudni akarja, hogy mikor, mit gondol a Bak, ettől válik számára megoldandó rejtéllyé a Bak. A kapcsolatotok vagy nagyon jól, vagy katasztrófálisan sülhet el, attól függően mennyit tanultok a másiktól, és mennyire tudjátok elfogadni azt, hogy nem tudjátok teljesen megváltoztatni a másikat!

Kos – Szűz

Míg a Kos fejjel megy a falnak, a Szűz százszor átgondol mindent, így elsőre talán úgy tűnhet, hogy ez a két jegy egyáltalán nem passzol, pedig pont ezért vonzódnak a másikhoz. A Kos káoszába a Szűz azonnal rendszert képes vinni, miközben a Szűz megtanul kilépni a komfortzónájából. Bár az elején sok lehet az összetűzés, de ezekből a vitákból mindketten csak építkeztek, a kapcsolatotok pedig mindig jobb és elfogadóbb lesz! Ha egyikőtök azt mondja igen, a másik rögtön azt mondja, hogy nem, mégis tökéletesen passzoltok!

Címkék: asztrológia csillagjegy ellentét horoszkóp kapcsolat szerelem tökéletes tökéletlen

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!