2020.05.23.@ 05.05

A csillagjegyed elárulja, mennyire illesz össze Chris Hemsworth-szel

Chris zodiákusa az Oroszlán – ilyen lenne a kapcsolatotok!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A csillagjegyed elárulja, mennyire illesz össze Chris Hemsworth-szel

Kos

Fogadjunk, hogy elsősorban azért imádod Christ, mert szuperjófej mindenkivel és csak úgy sugárzik belőle a magabiztosság. Ő pedig azért szeretne téged, mert Kos jegyűként te is hihetetlenül nyitott és intelligens vagy. A kapcsolatotok nagyon szenvedélyes lenne, akár egy szélvihar, úgy söpörnétek át egymás életén.

Bika

Ez egy igazi hosszútávú kapcsolat! Most senki nem ítélne el, ha már a kezdeti randikon az esküvődet tervezgetnéd, hiszen Chrisszel szinte tökéletes párost alkotnátok. Mindketten hamisítatlan romantikusok vagytok, akiknek garantált lenne a stabil párkapcsolat.

Ikrek

Az egy dolog, hogy Chris külsőre igazi álompasi, de számodra a csillagok állása szerint az! Mint ahogy azt biztosan tudod, a Thort megformáló sztárnak fantasztikus humora van, ahogy természetesen neked is. Ez, és a szűnni nem akaró kalandvágyatok adná a szerelmetek alapját. Az együtt töltött idő alatt pedig egyetlen percet sem unatkoznátok!

Rák

Bár az Oroszlán és a Rák papíron nem kompatibilis csillagjegyek, Chris IRL feleségének, Elsa Patakynak is épp ez a horoszkópja. Így jó eséllyel egy alternatív valóságban neked is simán összejöhet a csodás, közös jövő a színésszel. Főleg, hogy ha szerencsétek van, nálatok nem lesz egymáshoz hűségesebb pár!

Oroszlán

Helló, Chris női változata! A horoszkópotok szerint mindketten barátságosak, játékosak vagytok és jó a humorotok is. Így, mivel gyakorlatilag egymás tükörképei vagytok, a csillagok állása szinte garantálnák az örökkön-örökkét.

Szűz

A szerelem annyira nincs nálatok a pakliban, mivel olyannyira egymás ellentétei vagytok, ezért amint kiismertétek egymást, el is tűnhet a vonzalom. Viszont mindenkinek kell egy BFF, és hát mégis ki kívánhatna Chrisnél jobb barátot?!

Mérleg

Mr. Hemsworth egyértelműen a nagybetűs FÉRFIASSÁG, ahogy te a megtestesült nőiesség vagy. Éppen ezért te és ő egy igazi #powercouple-t alkotnátok, akik egyszerűen megőrülnek egymásért. Titeket shippelne mindenki!

Skorpió

Viharos kapcsolat lenne a tiétek, hiszen Chrisszel egymás teljes ellentétei vagytok. A szélsőséges érzelmek miatt pedig nálatok nem lenne középút: a barátságot elfelejtheted. Inkább egy se veled-se nélküled viszony lenne megírva nektek a csillagokban, ami egy igazán mozgalmas fejezetet jelentene az életedben.

Nyilas

Te is, és Chris is tüzes csillagjegy vagytok. Rád az idealizmus, míg a mindig vidám színészpasira a végtelen optimizmus a jellemző, és ez tök jó alapja lenne a románcotoknak. Ami szerencsére nagyon is hosszú életű lenne a horoszkópotok alapján, hiszen akár fél szavakból is megértenétek egymást.

Bak

A valóságban is szuperhősöket megszégyenítő energiával bíró sztárnak a totál ellenpontja vagy, hiszen te mindig két lábbal állsz a földön. Mivel nehezen adod ki a kezedből az irányítást, ezért ebből csak egy veszekedésekkel teli kapcsolat jöhetne ki. Barátokként jobban járnátok!

Vízöntő

Izgalmas hírünk van: te és Chris egymás lelki társai vagytok…egy párhuzamos univerzumban már tutira rég egymásra találtatok volna! Gyakorlatilag egymás gondolataiban olvasnátok, olyan szinten lennétek egymásra hangolódva.

Halak

Hosszú utat kellene megtennetek ahhoz, hogy tartós szerelem alakuljon ki köztetek. De ha nem bánnád a hosszú ismerkedési fázist, már tervezgetheted is a közös jövőtöket!

Címkék: asztrológia Chris Hemsworth csillagjegy csillagjegyek ezo ezotéria horoszkóp összeillik zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 5-én is!

Mit árul el rólad az aszcendensed?

Eddig te is kizárólag a Nap-jegyedet csekkoltad a horoszkópokban? Pedig az aszcendensednek is óriási jelentősége van, ha nem nagyobb!

Horoszkóp: Június 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 4-én is!

3 csillagjegy, akit könnyű elnyomni egy kapcsolatban

Nekik van mit gyakorolni érdekérvényesítés fronton, ha szerelemről van szó.

Horoszkóp: Június 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 3-án is!

Így hevered ki a szakítást a csillagjegyed szerint

Most kiderült, neked mit dobott a kép – vagyis inkább a csillagok…

Horoszkóp: Június 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 2-án is!

Ez a tulajdonság vonz a legjobban egy pasiban a horoszkópod szerint

A csillagok miatt vonzódsz mindig ugyanahhoz a pasitípushoz.

3 csillagjegy, aki hajlamos a társfüggőségre

Ideje picit máshogy állni a szerelem vs. nem akarsz egyedül lenni kérdéshez.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 29-én is!

3 csillagjegy, akire hatalmas lehetőségek várnak ezen a nyáron

Csak annyit mondunk: ezeknek a csillagjegyeknek már nagyon kijárt egy nagy adag jó.

Horoszkóp: Május 28., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 28-án is!