2020.05.24.@ 13.05

4 csillagjegy, akire nagy meglepetés vár május utolsó hetében

Csekkold, hogy a te horoszkópod a listán van-e!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akire nagy meglepetés vár május utolsó hetében

Bika

Imádod, ha az életedben minden úgy történik, ahogy te azt eltervezted, így a vátozásokat nem igazán szívleled. A jövőhéten történő dolgok ellen viszont semmit nem tudsz tenni, de nyugi, ez nem jelenti azt, hogy rossz dologgal kell szembenézned, sőt! A munkádban egy olyan kapu nyílik meg előtted, amire titkon már évek óta vágytál, csak nem merted elmondani még a legközelebbi ismerőseidnek sem. Nagy dolgok vannak alakulóban, szóval itt az ideje az ünneplésnek!

Ikrek

Imádod a szingli életet, arra pedig végképp nem számítasz, hogy pont a koronavírus kellős közepén talál rád a szerelem, pedig megsúgjuk, hogy pont ez fog történni. És bár te hetek óta próbálod kikerülni a személyes talit, mert úgy gondolod, hogy nem állsz készen egy kapcsolatra, a kiszemelted mégsem adja fel. A következő napokban annyi meglepivel és randiötlettel fog téged bombázni, hogy egyszer csak azon kapod magad, hogy fülig belezúgtál a pasiba. Vigyázat, szerelem veszély!

Nyilas

Ha régóta együtt vagy a pasiddal, akkor a következő időszakban nagy változásokra számíthatsz. A csillagok állása szerint ugyanis most fog eldőlni, hogy örökre együtt maradtok-e, vagy inkább külön folytatjátok az életeteket. Ha mindketten ugyanazon az úton akartok haladni az életben, akkor nincs mitől félned, sőt, a közeli jövőben a szerelmed még a nagy kérdést is felteheti neked! #SayYes

Vízöntő

A karanténnak vége, neked pedig hamarosan vissza kell szoknod arra, hogy újra bejárj a munkahelyedre. Bár a home office-t pont most szeretted meg csak igazán, mégis elképesztően fel fog tölteni, hogy újra emberek között lehetsz. A közeljövőben ráadásul a lelkesedésedet és a kreativitásodat annyira fogja értékelni a főnököd, hogy akár még elő is léptethet téged! 

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp május meglepetés tavasz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Július 15., Szerda

Horoszkóp: Július 15., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 15-én is!

Így pörgesd fel a szerelmi életed a csillagjegyed szerint

A csillagok bizony párkapcsolati tanácsokat is képesek adni!

Horoszkóp: Július 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 14-én is!

4 csillagjegy, akire a héten pozitív változás vár

Fontos dilemmák dőlnek el, új lehetőségek figyelnek be, és ezek a csillagjegyek egészen biztosan győztesként jönnek ki belőle.

Horoszkóp: Július 13., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 13-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!