2020.05.26.@ 09.05

3 szakma, amiben sikeres lennél a csillagjegyed alapján

Sokkal több irányba elmozdulhatsz, mint gondolnád!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 szakma, amiben sikeres lennél a csillagjegyed alapján

Kos

Vonzódsz az olyan klasszikus, mégis kreativitást igénylő szakmák iránt, amiket akár a nagyid vagy az anyukád is elvégezhetett volna. Cukrászként, fodrászként, vagy körmösként nem kéne plusz bevételi forrás után kutatnod, ráadásul némi erőfeszítéssel rövid idő alatt kiemelkednél a versenytársak közül.

 

Bika

Számodra az otthon jelenti a mindent: te nem csak hazaérsz ide, hanem innen meríted minden életenergiád. Különleges érzéked van ehhez a területhez, legyen szó lakberendezésről, kivitelezői munkákról, de ingatlanosként is boldogulnál.

 

Ikrek

Szuggesztív vagy, és néhány perc alatt arról győzöd meg a másikat, amiről csak akarod. Értékesítőként te vagy a királynő, de pont ezért YouTuberként vagy influenszerként is gyorsan befutnál.

 

Rák

Imádod az állatokat, és akkor érzed magad igazán jól, ha velük töltheted minden idődet. Gondolkodtál már azon, hogy kutyakiképzőnek tanulsz, elvégzel egy kutyakozmetikus tanfolyamot, esetleg állatorvosi asszisztensnek tanulsz?

 

Oroszlán

Kitartás + erős akarat: ha valakinek akkor neked érdemes saját bizniszben gondolkodnia, hiszen a vállalkozó lét minden nehézségét viszonylag lazán vennéd. Szuperül vezetnél egy saját ügynökséget, és mivel állati jól motiválsz, és nem riadsz vissza a kemény vezetőktől, business coachként is megállnád a helyed, sőt edzőként is gyorsan felépítenéd magad.

 

Szűz

Akkor vagy boldog, ha a körülötted lévőket boldognak látod. Egy csapatban nem feltétlenül szeretsz vezetői szerepet vállalni, de annál fontosabb és erősebb láncszeme vagy a nagy egésznek. Szuper pedagógus, vagy gondozónő lenne belőled, de kézműves workshopok szervezésén is el kéne végre gondolkodnod.

 

Mérleg

Különösen jó ízlésed van, legyen szó lakberendezésről, ruhákról, hihetetlenül jól válogatod össze a legmenőbb darabokat. Nem gondolkodtál még azon, hogy saját webshopot csinálsz? Esetleg Instán kamatoztasd influenszerként a vizuális tehetségedet? De egy galériát is nagyon egyéni látásmód szerint vezetnél, ez biztos!

 

Skorpió

Ha valaki, te aztán igazi sztáralkat vagy: nem riadsz vissza a kritikától, szinte követeled a figyelmet, úgyhogy színészként, zenészként, esetleg YouTuberként szép jövő várna rád. Csak szólunk, a nyughatatlan természeted úgyis utat tör magának.

 

Nyilas

Határozott vagy, tudod, mit akarsz, és bármit képes vagy eladni. Értékesítőként ugyanolyan ügyes lennél, mint social media managerként, de a vizuális érzékenységed miatt filmesként is tarolnál.

 

Bak

Szereted, sőt igényled a kalandokat, így nem félsz néha nagyot ugrani az ismeretlenbe akkor sem, ha munkáról van szó – akár egy másik országban. Hozzád igazán passzolna az idegenvezetés, egy lakásétterem vezetése, de azzal az energiával, ami benned van, egy webshopot is azonnal felépíthetnél.

 

Vízöntő

Mindenképpen érdemes olyan karrierben gondolkodnod, amiben megvillanthatod, mennyire hatékonyan dolgozol együtt másokkal, milyen rugalmas vagy és mennyire jól kommunikálsz. Tarolnál diplomácia, coaching és mediátori területen.

 

Halak

Akkor érzed magad jól, ha megélheted a kreatív energiáidat, és mindegy, hogy vizuálisan, vagy szövegesen, egészen egyedi ötleteid vannak, ráadásul olyan természetesen törnek a felszínre, mint senki másban. Szuper fotós lennél, frappáns reklámszövegíró vagy találékony webdesigner.

Címkék: adottságok állás csillagjegy horoszkóp karrier lehetőségek munka sikeres szakma

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Még akkor is, ha nem a sajátjukról van szó!

Horoszkóp: Január 25., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 25-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!