2020.05.26.@ 09.05

3 szakma, amiben sikeres lennél a csillagjegyed alapján

Sokkal több irányba elmozdulhatsz, mint gondolnád!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 szakma, amiben sikeres lennél a csillagjegyed alapján

Kos

Vonzódsz az olyan klasszikus, mégis kreativitást igénylő szakmák iránt, amiket akár a nagyid vagy az anyukád is elvégezhetett volna. Cukrászként, fodrászként, vagy körmösként nem kéne plusz bevételi forrás után kutatnod, ráadásul némi erőfeszítéssel rövid idő alatt kiemelkednél a versenytársak közül.

 

Bika

Számodra az otthon jelenti a mindent: te nem csak hazaérsz ide, hanem innen meríted minden életenergiád. Különleges érzéked van ehhez a területhez, legyen szó lakberendezésről, kivitelezői munkákról, de ingatlanosként is boldogulnál.

 

Ikrek

Szuggesztív vagy, és néhány perc alatt arról győzöd meg a másikat, amiről csak akarod. Értékesítőként te vagy a királynő, de pont ezért YouTuberként vagy influenszerként is gyorsan befutnál.

 

Rák

Imádod az állatokat, és akkor érzed magad igazán jól, ha velük töltheted minden idődet. Gondolkodtál már azon, hogy kutyakiképzőnek tanulsz, elvégzel egy kutyakozmetikus tanfolyamot, esetleg állatorvosi asszisztensnek tanulsz?

 

Oroszlán

Kitartás + erős akarat: ha valakinek akkor neked érdemes saját bizniszben gondolkodnia, hiszen a vállalkozó lét minden nehézségét viszonylag lazán vennéd. Szuperül vezetnél egy saját ügynökséget, és mivel állati jól motiválsz, és nem riadsz vissza a kemény vezetőktől, business coachként is megállnád a helyed, sőt edzőként is gyorsan felépítenéd magad.

 

Szűz

Akkor vagy boldog, ha a körülötted lévőket boldognak látod. Egy csapatban nem feltétlenül szeretsz vezetői szerepet vállalni, de annál fontosabb és erősebb láncszeme vagy a nagy egésznek. Szuper pedagógus, vagy gondozónő lenne belőled, de kézműves workshopok szervezésén is el kéne végre gondolkodnod.

 

Mérleg

Különösen jó ízlésed van, legyen szó lakberendezésről, ruhákról, hihetetlenül jól válogatod össze a legmenőbb darabokat. Nem gondolkodtál még azon, hogy saját webshopot csinálsz? Esetleg Instán kamatoztasd influenszerként a vizuális tehetségedet? De egy galériát is nagyon egyéni látásmód szerint vezetnél, ez biztos!

 

Skorpió

Ha valaki, te aztán igazi sztáralkat vagy: nem riadsz vissza a kritikától, szinte követeled a figyelmet, úgyhogy színészként, zenészként, esetleg YouTuberként szép jövő várna rád. Csak szólunk, a nyughatatlan természeted úgyis utat tör magának.

 

Nyilas

Határozott vagy, tudod, mit akarsz, és bármit képes vagy eladni. Értékesítőként ugyanolyan ügyes lennél, mint social media managerként, de a vizuális érzékenységed miatt filmesként is tarolnál.

 

Bak

Szereted, sőt igényled a kalandokat, így nem félsz néha nagyot ugrani az ismeretlenbe akkor sem, ha munkáról van szó – akár egy másik országban. Hozzád igazán passzolna az idegenvezetés, egy lakásétterem vezetése, de azzal az energiával, ami benned van, egy webshopot is azonnal felépíthetnél.

 

Vízöntő

Mindenképpen érdemes olyan karrierben gondolkodnod, amiben megvillanthatod, mennyire hatékonyan dolgozol együtt másokkal, milyen rugalmas vagy és mennyire jól kommunikálsz. Tarolnál diplomácia, coaching és mediátori területen.

 

Halak

Akkor érzed magad jól, ha megélheted a kreatív energiáidat, és mindegy, hogy vizuálisan, vagy szövegesen, egészen egyedi ötleteid vannak, ráadásul olyan természetesen törnek a felszínre, mint senki másban. Szuper fotós lennél, frappáns reklámszövegíró vagy találékony webdesigner.

Címkék: adottságok állás csillagjegy horoszkóp karrier lehetőségek munka sikeres szakma

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy a pasik szerint

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy a pasik szerint

Még az is lehet, hogy te is ebben a jegyben születtél!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Horoszkóp: Augusztus 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ezzel lehet azonnal felidegesíteni az egyes csillagjegyeket

Azonnal kiveri náluk a biztosítékot!

Horoszkóp: Augusztus 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Horoszkóp: Augusztus 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

Horoszkóp: Augusztus 03., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 31-én is!

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy

Ugye te is kíváncsi vagy rá, melyik lehet az?

Horoszkóp: Július 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

3 csillagjegy, aki alkalmatlan a házasságra

Vagy maximum akkor hajlandó oltár elé állni, ha kitartó, lojális, és extra megértő társ van mellette!