2020.05.27.@ 09.05

4 csillagjegy-pár, akikből a legjobb szülő válik

Na, vajon te és a szerelmed rajta vagytok a listán?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy-pár, akikből a legjobb szülő válik

Kos és Bika

Elsőre őrültségnek tűnhet ez a párosítás, hiszen két teljesen ellentétes jegyről van szó, de a valóságban zseniálisan kiegészítik egymást. Ahogyan az élet más területein, úgy a gyereknevelésben is különböznek az elképzeléseik és a módszereik, de a gyakorlatban ezek ahelyett, hogy rombolnák, inkább építik egymást. Míg a Bika nyugalmat, biztonságot, stabilitást visz egy gyerek életébe, addig a Kos szenvedélyes természete feldobja, izgalmassá, játékossá teszi a család mindennapjait.

Nyilas és Ikrek

Az tuti, ha egy Nyilasnak és egy Ikreknek babája születik, egy percet sem fog unatkozni! Mindkét jegy imádja a kalandokat, kihívásokat, folyamatosan mozgásban vannak, imádnak utazni és fontos számukra, hogy a gyerekük is világot lásson, rengeteget tapasztaljon, ezért náluk garantáltan nem játszik a babysitter! Mivel nehezen tűrik, ha korlátozzák őket, így gyereknevelés-fronton is inkább az őszinte beszélgetésekben, mint a szigorú szabályokban és büntetésekben hisznek.

Oroszlán és Bak

Ha egy szóval kéne jellemezni ennek a két csillagjegynek a kapcsolatát, az az elkötelezettség lenne. Az Oroszlán és a Bak is a gyerekeinek él, mindketten képesek saját maguk elé helyezni őket, és bármit megtesznek azért, hogy minden téren a lehető legjobbat kapják, legyen szó táplálkozásról, iskoláról vagy családi programokról. Ennek a párosnak a legfőbb ereje abban van, hogy mindezt tökéletes összhangban, csapatként teszik.

Mérleg és Halak

Akinek Mérleg-Halak szülei vannak, az simán pályázhat a világ legboldogabb és legkiegyensúlyozottabb embere címre! Kevés megértőbb és elfogadóbb csillagjegy van náluk, kínosan ügyelnek arra, hogy a gyerekük lelki világa semmiképp se sérüljön. Mindig igyekeznek kedvesek és türelmesek lenni, a “nem” ritkán hangzik el a szájukból. Igaz, hajlamosak néha túlzásba esni, ha kényeztetésről van szó, de mindig tudják, hol a határ, meddig mehetnek el, ahol az engedékenységük még nem káros.

Címkék: asztrológia baba csillagjegy ezotéria gyerek párkapcsolat szülő zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!