4 csillagjegy-pár, akikből a legjobb szülő válik

Na, vajon te és a szerelmed rajta vagytok a listán?

4 csillagjegy-pár, akikből a legjobb szülő válik

Kos és Bika

Elsőre őrültségnek tűnhet ez a párosítás, hiszen két teljesen ellentétes jegyről van szó, de a valóságban zseniálisan kiegészítik egymást. Ahogyan az élet más területein, úgy a gyereknevelésben is különböznek az elképzeléseik és a módszereik, de a gyakorlatban ezek ahelyett, hogy rombolnák, inkább építik egymást. Míg a Bika nyugalmat, biztonságot, stabilitást visz egy gyerek életébe, addig a Kos szenvedélyes természete feldobja, izgalmassá, játékossá teszi a család mindennapjait.

Nyilas és Ikrek

Az tuti, ha egy Nyilasnak és egy Ikreknek babája születik, egy percet sem fog unatkozni! Mindkét jegy imádja a kalandokat, kihívásokat, folyamatosan mozgásban vannak, imádnak utazni és fontos számukra, hogy a gyerekük is világot lásson, rengeteget tapasztaljon, ezért náluk garantáltan nem játszik a babysitter! Mivel nehezen tűrik, ha korlátozzák őket, így gyereknevelés-fronton is inkább az őszinte beszélgetésekben, mint a szigorú szabályokban és büntetésekben hisznek.

Oroszlán és Bak

Ha egy szóval kéne jellemezni ennek a két csillagjegynek a kapcsolatát, az az elkötelezettség lenne. Az Oroszlán és a Bak is a gyerekeinek él, mindketten képesek saját maguk elé helyezni őket, és bármit megtesznek azért, hogy minden téren a lehető legjobbat kapják, legyen szó táplálkozásról, iskoláról vagy családi programokról. Ennek a párosnak a legfőbb ereje abban van, hogy mindezt tökéletes összhangban, csapatként teszik.

Mérleg és Halak

Akinek Mérleg-Halak szülei vannak, az simán pályázhat a világ legboldogabb és legkiegyensúlyozottabb embere címre! Kevés megértőbb és elfogadóbb csillagjegy van náluk, kínosan ügyelnek arra, hogy a gyerekük lelki világa semmiképp se sérüljön. Mindig igyekeznek kedvesek és türelmesek lenni, a “nem” ritkán hangzik el a szájukból. Igaz, hajlamosak néha túlzásba esni, ha kényeztetésről van szó, de mindig tudják, hol a határ, meddig mehetnek el, ahol az engedékenységük még nem káros.

Még több

Horoszkóp