2020.05.28.@ 15.05

3 csillagjegy, akire hatalmas lehetőségek várnak ezen a nyáron

Csak annyit mondunk: ezeknek a csillagjegyeknek már nagyon kijárt egy nagy adag jó.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akire hatalmas lehetőségek várnak ezen a nyáron

Oroszlán

Hónapok óta úgy érzed, mintha megrekedt volna az életed. Mindegy, milyen elánnal veted bele magad a melóba, és milyen intenzíven jönnek az eredmények, valahogy úgy érzed, nem vagy a helyeden. Épp ezért a legjobbkor érkezik egy külföldi munkalehetőség, ami egyben költözéssel is jár. Nem lesz sok időd, hogy felszámold az itteni életed, de nem is sajnálod majd: végre megint elemedben leszel, és úgy érzed, van értelme az életednek.

Halak

Minden (vagyis majdnem minden) stimmel a kis világodban: szuper barátok, menő munka, király hobbi, igazi önmegvalósító vagy. A magánéleted viszont finoman fogalmazva sem pörög a csúcson, aminek ez a nyár vet véget. Jobban mondva egy egészen új és izgalmas kezdetet hoz, méghozzá egy srác formájában, aki hosszú távú szereplője lesz az életednek.

Bika

Átszervezések, kirúgások – körülötted minden a változásokról szól, és kicsit úgy érzed, téged is bármikor magával ránthat ez a cunami. Nem is tévedsz sokat, max annyiban, hogy nincs mitől tartanod. Megkapsz ugyanis egy megüresedett pozit, amiről korábban álmodni sem mertél. Lehet, hogy ez a nyarad nem az önfeledt utazásról és strandolásról szól majd, viszont hosszú távon mindenképpen megéri majd, ha odateszed magad.

Címkék: csillagjegy csillagjegyek ezotéria hatalmas lehetőség horoszkóp lehetőség nyár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!