3 csillagjegy, aki hajlamos a társfüggőségre

Ideje picit máshogy állni a szerelem vs. nem akarsz egyedül lenni kérdéshez.

3 csillagjegy, aki hajlamos a társfüggőségre

Szűz

Döntéseket hozni számodra mindig is kihívást jelentett, hiszen sokkal egyszerűbb az életed, ha a domináns környezeted diktál. A kapcsolataidban általában alárendelt vagy, sőt egyenesen úgy választasz párt magad mellé, hogy ebbe a pozícióba kerülj. Ne riasszon meg, ha egyedül, a saját lábadra állva kell felelősséget vállalnod önmagadért, valójában erről szól az élet.

 

Halak

Te vagy a társaság szíve és lelke, de ha egyedül vagy, szinte megőrülsz a magánytól. Nehezen tudod lehetőségként értelmezni, ha nem tudod valakivel megosztani az idődet, az energiádat és a hétköznapokat, pont ezért görcsösen menekülsz az egyedüllét elől. Még akkor is, ha ez elsietett döntéseket és rossz párkapcsolatokat jelent. Ideje, hogy egy kicsit kritikusabb legyél, ami a pasikat illeti.

 

Vízöntő

Hatalmas a szíved, és nagyon nehezen bírod a magányt: bárhogy is nézzük, a matek azt mutatja, hogy szeretsz egyetlen személyben összpontosítani minden olyan emberi kapcsolatot (intimitás, barátság, haverság), amit alapból szingliként, több embertől is megkaphatnál. Nálad viszont a természetedből adódóan gyakran mosódnak el a határok, ami egyet jelent azzal, hogy el sem tudod képzelni magad egyedül.

Még több

Horoszkóp