2020.05.29.@ 10.05

3 csillagjegy, aki hajlamos a társfüggőségre

Ideje picit máshogy állni a szerelem vs. nem akarsz egyedül lenni kérdéshez.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki hajlamos a társfüggőségre

Szűz

Döntéseket hozni számodra mindig is kihívást jelentett, hiszen sokkal egyszerűbb az életed, ha a domináns környezeted diktál. A kapcsolataidban általában alárendelt vagy, sőt egyenesen úgy választasz párt magad mellé, hogy ebbe a pozícióba kerülj. Ne riasszon meg, ha egyedül, a saját lábadra állva kell felelősséget vállalnod önmagadért, valójában erről szól az élet.

 

Halak

Te vagy a társaság szíve és lelke, de ha egyedül vagy, szinte megőrülsz a magánytól. Nehezen tudod lehetőségként értelmezni, ha nem tudod valakivel megosztani az idődet, az energiádat és a hétköznapokat, pont ezért görcsösen menekülsz az egyedüllét elől. Még akkor is, ha ez elsietett döntéseket és rossz párkapcsolatokat jelent. Ideje, hogy egy kicsit kritikusabb legyél, ami a pasikat illeti.

 

Vízöntő

Hatalmas a szíved, és nagyon nehezen bírod a magányt: bárhogy is nézzük, a matek azt mutatja, hogy szeretsz egyetlen személyben összpontosítani minden olyan emberi kapcsolatot (intimitás, barátság, haverság), amit alapból szingliként, több embertől is megkaphatnál. Nálad viszont a természetedből adódóan gyakran mosódnak el a határok, ami egyet jelent azzal, hogy el sem tudod képzelni magad egyedül.

Címkék: csillagjegy csillagjegyek horoszkóp kapcsolat kapcsolatfüggőség szerelem társfüggőség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!