2020.05.30.@ 11.05

A pasid csillagjegyéből kiderül, mennyire valószínű, hogy meg fog csalni

Csekkold a legfrissebb kutatást!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A pasid csillagjegyéből kiderül, mennyire valószínű, hogy meg fog csalni

Kos

A Kos pasi igazi tűz jegy, ráadásul 10-ből 9-szer a saját feje után megy, még ha annak rossz vége is lesz. Az EduBirdie által készített felmérés alapján a Kosok 34%-a csalta meg a párját, vagy került közel a megcsaláshoz… Ez azért elég nagy százalék, jobb, ha vigyázol a Kosokkal!

Bika

Ha a Bika pasi szerelmes, akkor nem érdekli a vadászat, ráadásul ragaszkodnak a megszokott dolgokhoz az életükben, így csak a 17%-uk csábul el egy titkos viszonyra. Hát, ez az arány már legalább jobb, mint a megfékezhetetlen Kosé…

Ikrek

Az Ikrek figyelmét elég nehéz lekötni, ráadásul folyamatosan valami újra vágynak, így nem meglepő, hogy a kutatás alapján 34%-uk megbukott a hűségteszten

Rák

Az egyik legérzelmesebb jegy a Rák, így ha ők belezúgnak valakibe, akkor nem vágynak senki másra. A felmérés is ezt bizonyítja, csupán a Rák pasik 13%-a volt hűtlen a párjához.

Oroszlán

Az Oroszlán srácok egyszerűen IMÁDJÁK a drámát, ráadásul lehetetlen őket megfékezni, főleg ha érzelmekről van szó, így mondhatni egyáltalán nem meglepő, hogy a felmérésben résztvevő Oroszlán pasik 36%-a csalja éppen a párját. D-U-R-V-A!

Szűz

A tipikus Szűz pasi maximálisan hűséges és eszébe jut viszonyokba keveredni, az eredményekből pedig kiderült, hogy csupán 6%-uk nem akar benne maradni egy monogám kapcsolatban. Keress egy Szűz csillagjegyű srácot, most!

Mérleg

A Mérlegek nagyon romantikus személyiségűek, így ha megtalálják a tökéletes párjukat, nem akarnak másfelé nézelődni. Az EduBirdie kutatás ezt abszolút alá is támasztja, hiszen összesen 7% az, aki inkább kifelé kacsint egy kapcsolatból.

Skorpió

Bár a Skorpió pasi szenvedélyes természetű, de ha szerelmes, akkor nem akar mást. A felmérés szeirnt 9%-uk az, aki megcsalta már a párját, vagy közel volt hozzá.

Nyilas

A Nyilasok folyamatos kíváncsisága és kalandvágya bizony rányomhatja a bélyegét egy monogám kapcsolatra, nem hiába derült ki, hogy a Nyilas pasik 23%-a nem elégszik meg a barátnője szerelmével. Vigyázat, megcsalás veszély!

Bak

A Bakok rendkívül független személyiségek, így elég nehéz rávenni őket, hogy együtt maradjanak valakivel örökre. Persze nem lehetetlen vállalkozás, de a felmérés szerint 11%-uk inkább a megcsalás mellett dönt.

Vízöntő

Ha a Vízöntő srác szerelmes, akkor nagyon szerelmes, az viszont nagy kihívás, hogy valaki fenntartsa az érdeklődését. 10%-uk ezért inkább úgy dönt, máshol fedezi fel a kíváncsiságát.

Halak

A Halak pasi hűsége attól függ, hogy milyen érzelmeket táplál a párja iránt, ha ugyanis nincs oda meg vissza azért a bizonyos valakiért, akkor más is simán elcsavarhatja a fejét. 12%-uknál ez be is bizonyosodott a kutatásban.

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp kapcsolat megcsalás pasi szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!