Ez a tulajdonság vonz a legjobban egy pasiban a horoszkópod szerint

A csillagok miatt vonzódsz mindig ugyanahhoz a pasitípushoz.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a tulajdonság vonz a legjobban egy pasiban a horoszkópod szerint

Kos

Szereted  a szabadságodat – és azokat, akik ezt tiszteletben tartják. Azok a srácokért vagy oda leginkább, akik megértik, hogy néha egyedüllétre van szükséged. Ezen kívül fontosnak tartod, hogy higgyen a spirituális dolgokban, hozzád hasonlóan!

Bika

Imádod, ha barátod elhalmoz a szeretetével. Így olyan pasikhoz is vonzódsz, aki látványosan kedves, melegszívű, érzelmes és romantikus. Tényleg rózsaszín szemüvegben éled a szerelmi életed.

Ikrek

Neked nem kell olyan férfi, aki egy kicsit is földhöz ragadt. Úgyhogy ne csodálkozz, ha folyton a nagyszájú, extrovertált pasikat vonzod be. Nálad a rossz fiúk mindig előnyt élveznek.

Rák

A hűség a legfontosabb számodra, ezért hát nem is kezdesz senkivel, aki kicsit is megbízhatatlannak tűnik. Veled egyébként elég nehéz dolga van a srácoknak, hiszen nehezen nyílsz meg. De ha egyszer igazán megbízol valakiben, akkor a barátodnál nem lesz szerencsésebb férfi a földön!

Oroszlán

Maximalista vagy, ami a pasizásban is megmutatkozik: kicsit túl magasak az elvárásaid a srácokkal szemben. De a legfontosabb szint, amit meg kell ugrania a kiszemelt fiúnak, hogy ne zavarja, ha picit ellopod előle a reflektorfényt.

Szűz

Azokat a tulajdonságokat keresed a leendő szerelmedben, amik benned is megvannak. Szóval a csendesebb, intelligens, analitikus típusú fiúk vonzottak mindig is. Nálad Clark Kent nyerőbb, mint Superman!

Mérleg

Az a férfi, akiből árad a megnyugtató magabiztosság és határozottság, tökéletes számodra. Kilométerekről kiszúrod az ilyen típusú pasikat, ezt a képességed pedig a csillagoknak köszönheted.

Skorpió

Ezer fokon égsz, egy nyugodtabb srácnak tehát esélye sincs nálad. A pörgős pasik jönnek be neked, de ha a barátod nem ad 110%-ot bele a kapcsolatotokba, azonnal kiadod az útját.

Nyilas

Szeretsz szeretni, még akkor is, ha kezdetben nehezen is köteleződsz el. Úgyhogy a nagylelkű, jószívű fiúk tetszenek neked leginkább, akik épp olyan intenzívek képesek viszontszeretni téged.

Bak

Az ambiciózus pasik a gyengéid. Ez nem meglepő, hiszen te magad is kiemelten fontosnak tartod a karriered. Nem tudod elviselni a negatív energiákat, úgyhogy a lelkes, optimista pasik is totálisan előnyben vannak nálad.

Vízöntő

Egy spontán program, vagy meglepi randi? Ezzel azonnal le lehet venni téged a lábadról, mivel neked is lételemed a kalandvágy. A szabad szellemű személyiségek pedig szuper párost alkotnak!

Halak

Nálad nagyobb álmodozó nincs a zodiákusok között. Viszont érdekes módon a tőled teljesen eltérő tulajdonságú férfiak vonzanak leginkább. Legyen realista, álljon két lábbal a földön…de azért nem lenne rossz, ha volna egy cuki, romantikus oldala is, igaz?

Címkék: csillagjegy ezotéria horoszkóp legvonzóbb tulajdonság pasizás szerelem zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!