2020.05.31.@ 05.05

Ez a tulajdonság vonz a legjobban egy pasiban a horoszkópod szerint

A csillagok miatt vonzódsz mindig ugyanahhoz a pasitípushoz.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a tulajdonság vonz a legjobban egy pasiban a horoszkópod szerint

Kos

Szereted  a szabadságodat – és azokat, akik ezt tiszteletben tartják. Azok a srácokért vagy oda leginkább, akik megértik, hogy néha egyedüllétre van szükséged. Ezen kívül fontosnak tartod, hogy higgyen a spirituális dolgokban, hozzád hasonlóan!

Bika

Imádod, ha barátod elhalmoz a szeretetével. Így olyan pasikhoz is vonzódsz, aki látványosan kedves, melegszívű, érzelmes és romantikus. Tényleg rózsaszín szemüvegben éled a szerelmi életed.

Ikrek

Neked nem kell olyan férfi, aki egy kicsit is földhöz ragadt. Úgyhogy ne csodálkozz, ha folyton a nagyszájú, extrovertált pasikat vonzod be. Nálad a rossz fiúk mindig előnyt élveznek.

Rák

A hűség a legfontosabb számodra, ezért hát nem is kezdesz senkivel, aki kicsit is megbízhatatlannak tűnik. Veled egyébként elég nehéz dolga van a srácoknak, hiszen nehezen nyílsz meg. De ha egyszer igazán megbízol valakiben, akkor a barátodnál nem lesz szerencsésebb férfi a földön!

Oroszlán

Maximalista vagy, ami a pasizásban is megmutatkozik: kicsit túl magasak az elvárásaid a srácokkal szemben. De a legfontosabb szint, amit meg kell ugrania a kiszemelt fiúnak, hogy ne zavarja, ha picit ellopod előle a reflektorfényt.

Szűz

Azokat a tulajdonságokat keresed a leendő szerelmedben, amik benned is megvannak. Szóval a csendesebb, intelligens, analitikus típusú fiúk vonzottak mindig is. Nálad Clark Kent nyerőbb, mint Superman!

Mérleg

Az a férfi, akiből árad a megnyugtató magabiztosság és határozottság, tökéletes számodra. Kilométerekről kiszúrod az ilyen típusú pasikat, ezt a képességed pedig a csillagoknak köszönheted.

Skorpió

Ezer fokon égsz, egy nyugodtabb srácnak tehát esélye sincs nálad. A pörgős pasik jönnek be neked, de ha a barátod nem ad 110%-ot bele a kapcsolatotokba, azonnal kiadod az útját.

Nyilas

Szeretsz szeretni, még akkor is, ha kezdetben nehezen is köteleződsz el. Úgyhogy a nagylelkű, jószívű fiúk tetszenek neked leginkább, akik épp olyan intenzívek képesek viszontszeretni téged.

Bak

Az ambiciózus pasik a gyengéid. Ez nem meglepő, hiszen te magad is kiemelten fontosnak tartod a karriered. Nem tudod elviselni a negatív energiákat, úgyhogy a lelkes, optimista pasik is totálisan előnyben vannak nálad.

Vízöntő

Egy spontán program, vagy meglepi randi? Ezzel azonnal le lehet venni téged a lábadról, mivel neked is lételemed a kalandvágy. A szabad szellemű személyiségek pedig szuper párost alkotnak!

Halak

Nálad nagyobb álmodozó nincs a zodiákusok között. Viszont érdekes módon a tőled teljesen eltérő tulajdonságú férfiak vonzanak leginkább. Legyen realista, álljon két lábbal a földön…de azért nem lenne rossz, ha volna egy cuki, romantikus oldala is, igaz?

Címkék: csillagjegy ezotéria horoszkóp legvonzóbb tulajdonság pasizás szerelem zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy a pasik szerint

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy a pasik szerint

Még az is lehet, hogy te is ebben a jegyben születtél!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Horoszkóp: Augusztus 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ezzel lehet azonnal felidegesíteni az egyes csillagjegyeket

Azonnal kiveri náluk a biztosítékot!

Horoszkóp: Augusztus 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Horoszkóp: Augusztus 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

Horoszkóp: Augusztus 03., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 31-én is!

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy

Ugye te is kíváncsi vagy rá, melyik lehet az?

Horoszkóp: Július 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

3 csillagjegy, aki alkalmatlan a házasságra

Vagy maximum akkor hajlandó oltár elé állni, ha kitartó, lojális, és extra megértő társ van mellette!