2020.06.02.@ 15.06

Így hevered ki a szakítást a csillagjegyed szerint

Most kiderült, neked mit dobott a kép – vagyis inkább a csillagok…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így hevered ki a szakítást a csillagjegyed szerint

Kos

Számodra végig csinálni egy szakítást maga a rémálom – ahhoz, hogy túléld, fokozatosan kell „letenned” a másikat, ez viszont megnehezíti, és csak még fájdalmasabbá teszi az egészet. Pláne akkor, ha az exed nem partner ebben. Te viszont tiszteld meg magad, hogy elfogadod, mire van szüksége a lelkednek a továbblépéshez.

Bika

Gyakorlatias vagy, és nálad nem sok mentálisan stabilabb jegy van. Ha lecsap a fájdalom, előveszed a reális éned, és logikusan átgondolod, milyen lépésekre van szükséged, hogy jobban legyél. Nem válogatsz az eszközökben, legyen szó egy új futókalandról, vagy oltári bulikról. De a lényeg, hogy mindig sikerül rekordidő alatt kiheverned a szakítást.

Ikrek

Nem hevered ki könnyen a másikat, viszont tiszteled magad és az érzelmeidet annyira, hogy elég teret és időt adsz a gyásznak. Pont ezért nem mész bele úgy egy kapcsolatban, hogy még az előzőtől vérzel – és tudod mit? Maximálisan neked van igazad!

Rák

Egy lépést előre, kettőt hátra. Ez a te életed, és egyben gyógyulásod alapja. Ha maradt még benned szeretet a másik iránt, de a kapcsolat már életképtelen, szeresd magadban, és csendben addig, amíg tudod, és amíg el nem múlik az érzés. Fontos, hogy pozitív érzelmeket táplálj magadban, minden más csak rombolna téged.

Oroszlán

Mindegy, hogy pár hónapig, vagy évekig tartott a kapcsolat, minden szakítást megszenvedsz a hatalmas szíved miatt. Engedd meg magadnak a fájdalmat, ne mard el magadtól a másik emlékét: nyugodtan vedd elő a közös mozijegyeket és fotókat, de amikor eljön a pillanat, zárd el őket egy doboz mélyére.

Szűz

Ha meghozol egy döntést, ahhoz a végsőkig tartod magad. Ettől első látásra szigorúnak vagy szívtelennek tűnhetsz, pedig csak határozott vagy, és nagyobb távlatokban gondolkodsz, mint ilyenkor az átlag. Ebből pedig annyi őserőt merítesz, amivel reális időn belül sikerül túljutnod a másikon.

Mérleg

Zseniálisan értesz hozzá, mikor kell lecsavarnod magadban az érzelmeidet. Szakítás után nem nézel filmeket, nem olvasol könyveket, mert semmit nem akarsz ehhez az időszakhoz kötni. Ezeket a vegetáló heteket aztán könnyedén lerázod magadról, és úgy mész tovább, mintha nem is történt volna semmi.

Skorpió

Ha kitépnek egy darabot a szívedből, azonnal pótolnod kell, méghozzá egy másik fiú szerelmével, támogatásával és biztatásával. Épp ezért általában minden új kapcsolatod abban segít a kezdetekben, hogy pontot tehess az előző végére. Nem baj, ha futsz a magány és a fájdalom elől, de egyszer azért nézz vele szembe egyedül – hidd el, menni fog.

Nyilas

A negatív az új pozitív, legalábbis, ha szakítás utáni felállásról van szó. Előveszel mindent, ami picit is idegesített a másikban, és ezzel akkora erővel rúgod el magad a múltadtól, át az „ennél csak jobb lehet” jövőben, hogy azt öröm nézni.

Bak

Hagyd aludni a mobilod, töröld az Instát az appok közül, mert az, hogy ennyire követed a másikat a szakítás után is, csak még nehezebbé és hosszabbá teszi a folyamatot. Vedd úgy, hogy a másik felelősséget vállal a saját életéért, és neked az elválásotok után nincs más dolgod, csak ugyanezt megtenni a sajátoddal.

Vízöntő

Társas lány vagy, és egy szakítást sem szeretsz egyedül megélni. Ez nem azt jelenti, hogy azonnal egy új kapcsolatba menekülsz, egyszerűen szükséged van egy ilyen is helyzetben a barátaidra és a családodra. És ezzel nincs is baj, egyszerűen minden eszközzel élsz, amivel gyorsan a régi lehetsz.

Halak

Mélyen érzed meg egy kapcsolat minden örömét, és ugyanilyen intenzíven éled át az elvesztéssel való fájdalmat is. Ami elől mások menekülnek, te abba bátran beleállsz, még akkor is, ha kicsit meghalsz közben. Mivel tele vagy kreatív energiákkal, még egy szakítás is inspirálóan hat rád, így a legfájdalmasabb történésekből is győztesen jöhetsz ki, igaz, teljesen más emberként.

Címkék: elválás ezotéria fájdalom feldolgozni gyász horoszkóp kapcsolat kiheverni szakítás szerelem válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!