3 csillagjegy, akit könnyű elnyomni egy kapcsolatban

Nekik van mit gyakorolni érdekérvényesítés fronton, ha szerelemről van szó.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akit könnyű elnyomni egy kapcsolatban

Szűz

Vagy minden mindegy számodra, vagy befeszülsz, és minden előjel nélkül borítod a dolgokat magad körül. Ideje a sarkadra állni végre és felelősséget vállalni azért, hogy gondolsz valamit, és ezért ki is állsz. Ha nem, marad az, hogy mások mondják ki helyetted az igeneket és a nemeket, és mivel nem is élsz a választás lehetőségével, ne csodálkozz rajta, ha egy idő után ki sem kérik a véleményed. Ennél sokkal jobbat érdemelsz – és elsősorban magadtól!

 

Mérleg

Az odáig teljesen rendben van, hogy toleráns, odaadó és lojális vagy, az viszont egy teljesen más történet, hogy egy kapcsolatban teljesen oké számodra, ha minden célod és akaratod a másik alá rendeled. Miért ne hozhatnátok fontos döntéseket együtt, a kevésbé lényegeseknél pedig felváltva érvényesülhetne a kívánságotok. Ideje átgondolni a szerepedet a kapcsolatodban.

 

Ikrek

A szerelem békéjéért bármit bevállalsz, még azt is, hogy maximálisan a háttérbe szorulsz. Tényleg azt gondolod, hogy borul a bili, ha nem értetek egyet valamiben? Ha okosan és egy kis humort belecsempészve álltok egy vitába, ami tényleg nem a hatalomról szól, végre újra egészséges lehet a kapcsolatotok dinamikája.

Címkék: csillagjegy domináns döntések elnyomás elnyomni ezotéria horoszkóp kapcsolat szerelem változás változni változni!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a legimádnivalóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Ez a legimádnivalóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Minden csillagjegynek van olyan személyiségvonása, amivel azonnal le tudja venni az emberek a lábáról. Lássuk, te miben vagy különleges!

Ezek a csillagjegyek teljesen más emberek lesznek, ha szerelmesek

Ők azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb meglepetést okozzák személyiségváltozásukkal a környezetüknek, amikor szerelmesek lesznek. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb mázlisták

Ők hárman szinte vonzzák magukhoz a sikert, a szerencsét és a szuper embereket, és most kiderül, a csillagjegyed alapján vajon te is közéjük tartozol-e vagy sem!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 16-án is!

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Horoszkóp: Április 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Eső, szél, hózápor – semmi jót nem ígér a mai időjárás (sem), és bizonyos csillagjegyeket sajnos csak még jobban megvisel majd a minket kínzó hidegfront.

Horoszkóp: Április 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 14-én is!

Csillagjegyek, akik sosem hagyják magukat elbizonytalanítani

Próbálkozhat valaki manipulációval, jöhet egy nehezebb időszak, ezek a csillagjegyek kiállnak az elképzeléseik és az álmaik mellett, és sosem kérdőjelezik meg magukat és a döntéseiket.

Horoszkóp: Április 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

3 csillagjegy, aki végre szuper hírt kap ezen a héten

Jó lenne már valami örömhírt kapni végre, ami az egész heted bearanyozza? Ezek a csillagjegyek garantáltan megkapják – de te vajon köztük vagy?

Így meditálj a csillagjegyed szerint

Ahhoz, hogy testileg és lelkileg is a lehető legjobban feltöltődj, ismét segítségedre lesznek a csillagok. Csekkold, hogyan meditálhatsz a csillagjegyed szerint a leghatékonyabban!

Horoszkóp: Április 12., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 12-én is!