2020.06.03.@ 15.06

3 csillagjegy, akit könnyű elnyomni egy kapcsolatban

Nekik van mit gyakorolni érdekérvényesítés fronton, ha szerelemről van szó.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akit könnyű elnyomni egy kapcsolatban

Szűz

Vagy minden mindegy számodra, vagy befeszülsz, és minden előjel nélkül borítod a dolgokat magad körül. Ideje a sarkadra állni végre és felelősséget vállalni azért, hogy gondolsz valamit, és ezért ki is állsz. Ha nem, marad az, hogy mások mondják ki helyetted az igeneket és a nemeket, és mivel nem is élsz a választás lehetőségével, ne csodálkozz rajta, ha egy idő után ki sem kérik a véleményed. Ennél sokkal jobbat érdemelsz – és elsősorban magadtól!

 

Mérleg

Az odáig teljesen rendben van, hogy toleráns, odaadó és lojális vagy, az viszont egy teljesen más történet, hogy egy kapcsolatban teljesen oké számodra, ha minden célod és akaratod a másik alá rendeled. Miért ne hozhatnátok fontos döntéseket együtt, a kevésbé lényegeseknél pedig felváltva érvényesülhetne a kívánságotok. Ideje átgondolni a szerepedet a kapcsolatodban.

 

Ikrek

A szerelem békéjéért bármit bevállalsz, még azt is, hogy maximálisan a háttérbe szorulsz. Tényleg azt gondolod, hogy borul a bili, ha nem értetek egyet valamiben? Ha okosan és egy kis humort belecsempészve álltok egy vitába, ami tényleg nem a hatalomról szól, végre újra egészséges lehet a kapcsolatotok dinamikája.

Címkék: csillagjegy domináns döntések elnyomás elnyomni ezotéria horoszkóp kapcsolat szerelem változás változni változni!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!