3 csillagjegy, akit könnyű elnyomni egy kapcsolatban

Nekik van mit gyakorolni érdekérvényesítés fronton, ha szerelemről van szó.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akit könnyű elnyomni egy kapcsolatban

Szűz

Vagy minden mindegy számodra, vagy befeszülsz, és minden előjel nélkül borítod a dolgokat magad körül. Ideje a sarkadra állni végre és felelősséget vállalni azért, hogy gondolsz valamit, és ezért ki is állsz. Ha nem, marad az, hogy mások mondják ki helyetted az igeneket és a nemeket, és mivel nem is élsz a választás lehetőségével, ne csodálkozz rajta, ha egy idő után ki sem kérik a véleményed. Ennél sokkal jobbat érdemelsz – és elsősorban magadtól!

 

Mérleg

Az odáig teljesen rendben van, hogy toleráns, odaadó és lojális vagy, az viszont egy teljesen más történet, hogy egy kapcsolatban teljesen oké számodra, ha minden célod és akaratod a másik alá rendeled. Miért ne hozhatnátok fontos döntéseket együtt, a kevésbé lényegeseknél pedig felváltva érvényesülhetne a kívánságotok. Ideje átgondolni a szerepedet a kapcsolatodban.

 

Ikrek

A szerelem békéjéért bármit bevállalsz, még azt is, hogy maximálisan a háttérbe szorulsz. Tényleg azt gondolod, hogy borul a bili, ha nem értetek egyet valamiben? Ha okosan és egy kis humort belecsempészve álltok egy vitába, ami tényleg nem a hatalomról szól, végre újra egészséges lehet a kapcsolatotok dinamikája.

Címkék: csillagjegy domináns döntések elnyomás elnyomni ezotéria horoszkóp kapcsolat szerelem változás változni változni!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.

4 csillagjegy, aki hamarosan fantasztikus híreket kap

Már eltelt a szeptember első fele, de a második is hatalmas meglepetséeket tartogat. Különösen igaz ez az alábbi csillagjegyekre!

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!

3 csillagjegy, akinek valóra válik az álma hétvégén

Az univerzum azon lesz, hogy ezeknek a jegyeknek minden álmát valóra váltsa. Derítsd ki, közöttük vagy-e!

Ez a macskafajta illik hozzád a legjobban csillagjegyed szerint

Borzasztóan vágysz egy cicára, de egyszerűen nem tudod eldönteni, melyik cuki szőrmókot vidd haza? Bármilyen hihetetlennek is hangzik, de a döntésed meghozásához először érdemes csekkolnod a horoszkópodat, mert abból kiderül, melyik cicus személyisége hasonlít a tiedhez a leginkább.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Ez a szakma passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Munkakeresés előtt állsz, esetleg új fejezetet nyitnál a karrieredben? Az álompozidat pedig egyáltalán nem olyan nehéz megtalálni, mint hinnéd: akár az is elég lehet, ha segítséget kérsz az égiektől...

Horoszkóp, Szeptember 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 16-án is!

Ezeknek a csillagjegyeknek óriási boldogságot hoz a hét

Szórakozás, vidámság és öröm - az alábbi csillagjegyeknek erről fog szólni a hét.