Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 5-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Szuper leheteőségeid vannak a munkahelyeden, és ennek áldozol fel minden szabadidődet is. Hacsak nem abban bízol, hogy a munkahelyeden szedsz fel valakit, akkor nem nagyon lesz alkalmad ismerkedni.

Párban: Akkor is ünnepelejetek, ha nincs mit. Minden kis apróság miatt menjeteke romantikus randira, koccintsatok pezsgővel és a közös bulizás is már nagyon rátok fér.

Bika

Szingli: Ne kifejezetten a pasizásra koncentrálj, amikor hétvégi programot választasz, érezd jól magad a barátaiddal, és az csak plusz, ha még helyes srácok is vannak a bulihelyen.

Párban: Minden apróságon felidegesíted magad! Ha a barátod felhúz, gondolj arra, hogy biztosan neked is vannak ilyen bosszantó szokásaid, ami miatt ő nem szól be neked, hanem eltűri.

Ikrek

Szingli: Végre új helyzetben és új színben látsz egy fiút, és ez segít a döntésben. Ő eddig is odavolt érted, de valami visszatartott, hogy flörtölj vagy randizz vele.

Párban: Ha sok a konfliktus köztetek, akkor egy kis távolságra lenne szükségetek. Nem biztos, hogy úgy lehet megoldani a problémátokat, hogy 0-24 órában “dolgoztok” rajta.

Rák

Szingli: Úgy érezheted minden egyre távolabb visz attól, hogy újra legyen szerelmed, hogy egy normális párkapcsolatban élj. De miért? Ez a nyár nem lesz olyan rossz, mint ahogy most érzed!

Párban: Ha mostanában nem alakultak jól a hétvégéitek, akkor ideje kicsit rákapcsolni, és szervezkedni, tervezgetni, hogy legyenek közös élményeitek.

Oroszlán

Szingli: Ha olyan fiúval készülsz az első randira, akire már régebben, pár hete, hónapja vártál, akkor jó hírünk van! Csodás első randitok lesz, ezerszer jobb, mint amire számítasz!

Párban: Muszáj pár dolgot megbeszélnetek, de nem kell túl komolyan venni. Nem baj, ha nem a karrieretekről, a jövőtökről szól az egész hétvégétek, hanem a napozásról, bulizásról, kirándulásról.

Szűz

Szingli: Képtelen vagy a randidra összpontosítani, de ez leginkább azért lehet, mert a srác nem elég érdekes, vicces, kedves vagy egyáltalán nem nagyon tudtok miről beszélgetni. De ez ne vegye el a kedved az ismerkedéstől, mert napokon belül jöhet egy dögös, belevaló srác.

Párban: Bármit kérhetsz, mert a barátod ma nagyon szeretne a kedvedben járni, lehet, hogy van valami, amit jóvá szeretne tenni, vagy kiengesztelne?

Mérleg

Szingli: Irtó gyorsan pörögnek az események! Akivel a hét elején kinéztétek egymás, már lehet, hogy randiztok is, de legalábbis biztosan összefuttok hétvégén.

Párban: A napi rutinotok annyira üti egymást, hogy ma még össze is veszhettek ezen, de legalább, lesz okotok egész hétvégén békülni…

Skorpió

Szingli: Ne rejtegesd, titkold az érzelmeidet, ha végre valaki nagyon megtetszik. Valahogy a tudomására kell hoznod, hogy érdeklődsz iránta!

Párban: Rettentő szerencsés vagy a barátoddal, mert rögtön látja rajtad, ha valami nem stimmel és még azt is tudja, hogy segíthetne úgy, hogy jó legyen neked. Lesz is rá szükséged a napokban!

Nyilas

Szingli: Kivételesen hallgass másokra, ha új fiú van a láthatáron! A legjobb barátaid ismernek téged annyira, hogy tudják, érdemes-e randíznod ezzel a sráccal.

Párban: Alapvetően elégedett vagy azzal, ahogy most éltek, mégsem neveznéd boldogságnak, mert valami mindig hiányzik. Ezt a fejedben kell rendbe tenned!

Bak

Szingli: Elég erősnek érzed most magadat, nincs már benned az exbarátod után a hiány, és ez fontos előrelépés, innentől megint jöhetnek a helyesebbnél helyesebb pasik.

Párban: Úgy alakulhat, hogy a következő napokban nem is találkoztok a szerelmeddel, tervezz be magadnak egy csomó programot a barátnőiddel, úgyis hanyagoltad őket mostanában.

Vízöntő

Szingli: Úgy pörögnek körülötted az események, hogy szinte észre sem veszed, hogy egyedül vagy. Sokat flörtölsz és ez teljesen rendben van. Úgyis azokat a csajokat bírják a fiúk, akik jól érzik magukat és vidámak.

Párban: Ne ígérj meg oylat a pasidnak, amiről már most tudod, hogy sosem fogod tudni betartani. Inkább lyan megoldást válasszatok, ami mindkettőtöknek jó hosszú távon.

Halak

Szingli: Irtó izgalmas napok várnak rád, viszont ehhez az kell, hogy sokkal lazábban állj az ismerkedéshez. Felejtsd el a régóta felállított ismerkedős szabályaidat végre!

Párban: Emlékezetes hétvégét szeretnél? Ha kiteríted a kártyáidat a szerelmednek, biztos lehetsz benne, hogy romantikus lesz, és még azt is kiszedheted belőle, hogy neki milyen tervei vannak veled.

Még több

Horoszkóp