5 csillagjegy-pár, akinek soha nem szabadna összejönnie

Az ő esetükben a katasztrófa garantált…

5 csillagjegy-pár, akinek soha nem szabadna összejönnie

Kos és Rák

Lehet, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de annak az esélye, hogy a Kos és a Rák jegyűek között mindent elsöprő szerelem alakuljon ki, szinte a nullával egyenlő. A Kosok szeretik az élet kalandosabb oldalát megragadni, míg a Rákok inkább chillesebb életvitelre esküsznek. Egyszerűen nem találnák meg egy párkapcsolatban a közös hangot, így nem is érdemes belevágniuk.

Vízöntő és Bika

Egy közös van a Vízöntőben és a Bikában, de az nagyon: mindketten extrán makacs személyiségek. Míg a Vízöntő zodiákus egyenlő a kiszámíthatatlan lázadással, a stabilitást kedvelő Bika pedig nehezen lép ki a komfortzónájából. Mivel mindketten más szemszögből közelítik meg az életet, de a kompromisszum egyikőjüknek sem az erőssége, ezért tutira halálra idegesítenék egymást.

Ikrek és Szűz

Az Ikrek horoszkóppal rendelkezők társaságban érzik magukat a legjobban. Ellentétben a Szüzekkel, akik introvetráltabbak, jobban ragaszkodnak a napi rutinjukhoz. Így míg az egyik fél folyton a spontaneitásra törekedne, addig a másik mindent megtervezne, ez pedig totális káoszhoz vezetne. (Ami pedig egy Szűz csillagjegyű legnagyobb rémálma, igaz?)

Mérleg és Bak

A Mérleg és a Bak a legrosszabbat hozzák ki egymásból. Előbbi sosem helyezi magát előtérbe, utóbbi viszont szinte mindig. Ha ez nem lenne elég, a változásra pillanatok alatt képes Mérlegnek folyamatosan a Bak önfejűségéhez kellene alkalmazkodnia. A Bak zodiákusú félnek pedig abból lenne elege egy idő után, hogy folyton neki kell döntéseket hozni, a Mérleg határozatlansága miatt. Kész katasztrófa.

Oroszlán és Skorpió

A listán szereplő többi párossal ellentétben az Oroszlán-Skorpió duóban rengeteg közös van. De sajnos ez lesz a vesztük is. Hiszen ők a két dudás egy csárdában tipikus esete: az óriási szenvedélyük kioltaná egymást. Ezért nekik maximum egy viharos románc van megírva, aminek a végén már csak veszekednének, amíg véget nem vetnek a kapcsolatuknak.

Még több

Horoszkóp