2020.06.07.@ 05.06

Csillagjegyek, akik között eszméletlenül erős a kémia

Nekik nem kell félniük, hogy megunják egymást.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csillagjegyek, akik között eszméletlenül erős a kémia

Skorpió és Rák

Első blikkre a Rák túl érzelmesnek tűnhet, de hamar rájön a Skorpió, hogy ezt a tulajdonságát nagyon szexi módon is tudja használni. Köztük tényleg olyan minden egyes együttlét, mintha először kattannának egymásra.

Nyilas és Kos

Két makacs, önfejű csillagjegy, akik általában végig veszekszik a mindennapokat. Aztán olyan békülős szexet nyomnak le, amiről a legtöbben csak álmodnak. Nehezen maradnak együtt a sok vita miatt, de ha szexre kerül sor, tényleg verhetetlenek.

Ikrek és Vízöntő

Az Ikreket lenyűgözi, hogy szerelme kifogyhatatlanul kreatív és minden alkalommal be tud dobni egy új ötletet. A Vízöntő pedig pont azt csípi az Ikrekben, amitől mindenki más kiborulna: kiszámíthatatlan, hogy mikor milyen hangulatban van.

Mérleg és Halak

Mindkét félnek fontosak az érzelmek és nem tudnának úgy lefeküdni, hogy haragban vannak. Minden pillanatban érzik a másik rezgéseit és egy fél pillantással tudják jelezni, hogy mire vágynak. Köztük nem csak a kémia tart ki örökre, hanem a szerelem is.

Címkék: csillagjegyek erős kapcsolat ezotéria horoszkóp kapcsolat kemia párkapcsolat szerelem vonzalom

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!