2020.06.10.@ 10.06

3 csillagjegy, aki nem ad második esélyt egy kapcsolatnak

Nálunk nincs bocsánat, sem újrakezdés!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki nem ad második esélyt egy kapcsolatnak

Oroszlán

Makacs vagy, és alapvetően az egód határoz meg, amibe nem fér bele az árulás, a kiábrándulás, vagy a sikertelenség. Mindegy, hogy egy félrelépés vetett véget a kapcsolatnak, te magad döntöttél így, mert nem stimmelt valami, esetleg a másik fél unt rá a dologra. Ha valami miatt nem kellesz, ott többé nem tudsz folytatásban, vagy újrakezdésben gondolkodni, a sértettséged ugyanis újra és újra előjönne.

Bika

Nálad vagy határozott igenek, vagy határozott nemek vannak, minden, ami talánnal kezdődik, számodra nem játszik – és a szerelmi életed sem kivétel. Mások szerint túlságosan is fekete-fehérben látod a világot, te viszont a saját szabályaid és kereteid között vagy boldog. Számodra egy kapcsolat vége teljes bizalomvesztéssel jár, amiből nem vezethet visszaút a boldogság felé.

Kos

Igazi felfedező vagy, aki csak akkor tér le az eredeti ösvényről, ha már minden kalandot kimerített. Úgy érzed, visszacsöppenni valami régibe, ami ráadásul nem is működött, felesleges önismétlés, ami nélkül köszönöd szépen, boldogan megvagy. Számodra az új mindig sokkal izgalmasabb, a szerelemben pedig pláne a felfedezés öröme hajt.

Címkék: csillagjegy ezotéria férfi horoszkóp kapcsolat második esély megbocsátás szakítás szerelem új esély újrakezdés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegypár, akik között létezik női-férfi barátság

3 csillagjegypár, akik között létezik női-férfi barátság

Ők a bizonyíték rá, hogy igenis működik!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 5-én is!

Ezzel a dologgal lehet kiborítani az egyes csillagjegyeket

Azonnal felhúzzák magukat ettől az egy dologtól.

Horoszkóp: Március 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 4-én is!

Ez a pasik gyenge pontja a csillagjegyük alapján

Hiába mutatják szuperhősnek magukat, bizony nekik is vannak gyengeségeik!

Horoszkóp: Március 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 3-án is!

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!