3 csillagjegy, aki nem ad második esélyt egy kapcsolatnak

Nálunk nincs bocsánat, sem újrakezdés!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki nem ad második esélyt egy kapcsolatnak

Oroszlán

Makacs vagy, és alapvetően az egód határoz meg, amibe nem fér bele az árulás, a kiábrándulás, vagy a sikertelenség. Mindegy, hogy egy félrelépés vetett véget a kapcsolatnak, te magad döntöttél így, mert nem stimmelt valami, esetleg a másik fél unt rá a dologra. Ha valami miatt nem kellesz, ott többé nem tudsz folytatásban, vagy újrakezdésben gondolkodni, a sértettséged ugyanis újra és újra előjönne.

Bika

Nálad vagy határozott igenek, vagy határozott nemek vannak, minden, ami talánnal kezdődik, számodra nem játszik – és a szerelmi életed sem kivétel. Mások szerint túlságosan is fekete-fehérben látod a világot, te viszont a saját szabályaid és kereteid között vagy boldog. Számodra egy kapcsolat vége teljes bizalomvesztéssel jár, amiből nem vezethet visszaút a boldogság felé.

Kos

Igazi felfedező vagy, aki csak akkor tér le az eredeti ösvényről, ha már minden kalandot kimerített. Úgy érzed, visszacsöppenni valami régibe, ami ráadásul nem is működött, felesleges önismétlés, ami nélkül köszönöd szépen, boldogan megvagy. Számodra az új mindig sokkal izgalmasabb, a szerelemben pedig pláne a felfedezés öröme hajt.

Címkék: csillagjegy ezotéria férfi horoszkóp kapcsolat második esély megbocsátás szakítás szerelem új esély újrakezdés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.

4 csillagjegy, aki hamarosan fantasztikus híreket kap

Már eltelt a szeptember első fele, de a második is hatalmas meglepetséeket tartogat. Különösen igaz ez az alábbi csillagjegyekre!

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!

3 csillagjegy, akinek valóra válik az álma hétvégén

Az univerzum azon lesz, hogy ezeknek a jegyeknek minden álmát valóra váltsa. Derítsd ki, közöttük vagy-e!

Ez a macskafajta illik hozzád a legjobban csillagjegyed szerint

Borzasztóan vágysz egy cicára, de egyszerűen nem tudod eldönteni, melyik cuki szőrmókot vidd haza? Bármilyen hihetetlennek is hangzik, de a döntésed meghozásához először érdemes csekkolnod a horoszkópodat, mert abból kiderül, melyik cicus személyisége hasonlít a tiedhez a leginkább.