2020.06.10.@ 10.06

3 csillagjegy, aki nem ad második esélyt egy kapcsolatnak

Nálunk nincs bocsánat, sem újrakezdés!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki nem ad második esélyt egy kapcsolatnak

Oroszlán

Makacs vagy, és alapvetően az egód határoz meg, amibe nem fér bele az árulás, a kiábrándulás, vagy a sikertelenség. Mindegy, hogy egy félrelépés vetett véget a kapcsolatnak, te magad döntöttél így, mert nem stimmelt valami, esetleg a másik fél unt rá a dologra. Ha valami miatt nem kellesz, ott többé nem tudsz folytatásban, vagy újrakezdésben gondolkodni, a sértettséged ugyanis újra és újra előjönne.

Bika

Nálad vagy határozott igenek, vagy határozott nemek vannak, minden, ami talánnal kezdődik, számodra nem játszik – és a szerelmi életed sem kivétel. Mások szerint túlságosan is fekete-fehérben látod a világot, te viszont a saját szabályaid és kereteid között vagy boldog. Számodra egy kapcsolat vége teljes bizalomvesztéssel jár, amiből nem vezethet visszaút a boldogság felé.

Kos

Igazi felfedező vagy, aki csak akkor tér le az eredeti ösvényről, ha már minden kalandot kimerített. Úgy érzed, visszacsöppenni valami régibe, ami ráadásul nem is működött, felesleges önismétlés, ami nélkül köszönöd szépen, boldogan megvagy. Számodra az új mindig sokkal izgalmasabb, a szerelemben pedig pláne a felfedezés öröme hajt.

Címkék: csillagjegy ezotéria férfi horoszkóp kapcsolat második esély megbocsátás szakítás szerelem új esély újrakezdés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!