A számmisztikával kiderítheted, milyen hosszú lesz a kapcsolatotok

Ha otthonosan mozogsz az ezotériában, akkor a számmisztika is ismerős lehet! A számok ezúttal a szerelmi életedhez nyújtanak némi segítséget.

A számmisztikával kiderítheted, milyen hosszú lesz a kapcsolatotok

A számmisztika elég sok mindenre jó: mélyebben megismerheted önmagad, megmutatja, milyen karrier illik hozzád, vagy épp azt, hogy mennyire illetek össze a pasiddal. Most ez utóbbiról hoztunk neked infókat! 

Először is, mielőtt elkezdenénk, fontos megállapítani, hogy mi a születési számod! Ehhez nem kell mást tenned, mint egyesével összeadni a születési dátumod számjegyeit egészen addig, míg egy egyjegyű összeget nem kapsz. Tehát, ha például 1988. 06. 22-én születtél, akkor: 1+9+8+8+0+6+2+2=36, utána 3+6=9, vagyis a 9-es a születési számod.

Megvagy? És a pasidét is kiszámoltad? Akkor nézzük, kihez passzolsz a leginkább!

1-es születési szám

Úttörő, ambiciózus, merész és versengő. Ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni téged. Az 1-esek extrémebb esetben kontrollmániásak, agresszívek is lehetnek. Ezért olyan partnerre van szükségük, akiknek saját, egyedi képességeik vannak, amit az 1-es tisztelhet bennük, és vezetheti őket, amikor kicsit elvesznek.

Számok, akikkel hosszú távra tervezhetsz: 1, 5, 7

2-es születési szám

Szerető, támogató, együtt érző és kreatív – ezek a meghatározó tulajdonságaid. Bár néha lehet, hogy egy kicsit túl érzékeny vagy, mivel annyira hajtasz mások elismerésére. A lojalitás és a vonzalom, ami a leginkább motivál egy kapcsolatban, így olyan pasival lehet csak hosszútávú a kapcsolatok, akinek szüksége is van erre a szoros kötődésre. Olyan, aki erős, megbízható, és nem él vissza a kedvességeddel.

Számok, akikkel hosszú távra tervezhetsz:  2, 4, 8

3-as születési szám

Igazi társasági ember vagy, nagy a képzelőerőd, vicces vagy és karizmatikus. Rossz tulajdonságaid közé tartozhat, hogy imádsz pletyizni, könnyen ítélkezel mások felett, és gyakran ütöd bele az orrod mások dolgaiba. Ha a szerelmed kihozza belőled a ~jó oldalad~, tartsd meg örökkön örökké!

Számok, akikkel hosszú távra tervezhetsz: 3, 6, 9

4-es születési szám

A 4-esek szorgalmasak, lelkiismeretesek, szervezettek és megbízhatóak. Ha előjönnek a negatív személyiségjegyeik, akkor makacsok lesznek, és elszigetelődhetnek másoktól, mivel túlságosan a saját útjukra koncentrálnak. Olyan partnerre van szükségük, aki nem fél szembeszállni velük.

Számok, akikkel hosszú távra tervezhetsz:  2, 4, 8

5-ös születési szám

5-ösként szereted a szabadságod, rugalmas vagy és kalandvágyó, ám megbújik benned egy dráma királynő, aki akár könnyen ráfügghet dolgokra. Olyasvalaki kell neked, aki két lábbal áll a földön, és néha téged is ott tart mellette, ha kicsit túlságosan a felhők fölé repülnél.

Számok, akikkel hosszú távra tervezhetsz: 1, 5, 7

6-os születési szám

Igazi maximalista vagy, ami, ha a sötét oldalad kerül előtérbe, főnökösködőnek és ítélkezőnek hathat. Ha viszont a jó oldaladat mutatod, akkor kiderül, hogy milyen védelmező, felelősségteljes, törődő és együtt érző vagy. Akkor tudod, hogy a megfelelő ember van melletted, ha egy független és kiteljesedett személyiségről van szó, aki megakadályozza, hogy szülő/gyerek dinamika alakuljon ki a kapcsolatotokban.

Számok, akikkel hosszú távra tervezhetsz: 3, 6, 9

7-es születési szám

Okos, kíváncsi, elemző és logikus: ezek a pozitív tulajdonságaid. A negatív pedig, hogy gyakran lehetsz cinikus, gyanakvó, és te vagy a legnagyobb célközönsége az összeesküvés elméleteknek. Ha a pasid merész, ambiciózus és egy igazi energiabomba, aki szórakoztat, de eszmecserére is ösztönöz, ne engedd el!

Számok, akikkel hosszú távra tervezhetsz: 1, 5, 7

8-as születési szám

Hogy is jellemezhetnénk téged? Egyfelől erős vagy, motivált, rendezett, eszes és szuper üzleti érzéked van. Másfelől viszont vannak uralkodó és anyagias tendenciáid is. Párválasztásnál megtaláltad az igazit, ha a pasi kedves, megértő és gyakorlatias, aki segíti, hogy fókuszban maradjanak a céljaid.

Számok, akikkel hosszú távra tervezhetsz:  2, 4, 8

9-es születési szám

9-esként, ha jó vagy, nagy jó vagy: szenvedélyes, nagylelkű, emberközpontú és önzetlen. De ha rossz, akkor szörnyen rossz tudsz lenni: bosszúálló, agresszív és engesztelhetetlen is lehetsz. Van benned egy kapcsoló, ami a hatalmas szenvedélyedet akár elsodorhatja a negatív irányba is. A Nagy Ő viszont megtart a pozitív úton az önállóságával és rettenthetetlenségével.

Számok, akikkel hosszú távra tervezhetsz: 3, 6, 9

Még több

Horoszkóp