2020.06.11.@ 11.06

Minden, amit tudnod kell a Tűz jegyekről

Lobbanékony, bátor, erős… és ez még csak a kezdet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Minden, amit tudnod kell a Tűz jegyekről

Képzeld, a 12 csillagjegy 4 fő elem alá rendelhető: Tűz,  Föld, Levegő, Víz. Ez talán még önmagában nem új infó, de mindegyik elemnek megvannak a saját, domináns tulajdonságai, amik viszont alapjában határozzák meg az adott csillagjegy személyiségét. Most összegyűjtöttük neked a Tűz jegyekről a legfontosabb infókat!

Csillagjegyek:

Kos, Oroszlán, Nyilas

Szeret, nem szeret…

Mindhárom csillagjegyre igaz, hogy szenvedélyesek, lobbanékonyak, és a végletek emberei. Könnyen szerelembe esnek, és ha szeretnek, elképesztően odaadóak és ragaszkodóak. Viszont könnyen elunják magukat, elveszítik a lelkesedésüket, szóval nem épp a tartós kapcsolatok hívei. Ha dühösek, még intenzívebbek, hidd el, nem érdemes egy Tűz jegyűt sem magadra haragítani!

Igazi energiabombák

A Tűz jegyek tele vannak energiával, tettre készek, lényegében folyamatosan mozgásban vannak! Imádnak új és izgalmas dolgokat kirpóbálni, állandóan prrogramokat szerveznek, tervezgetnek. Bátrak, vagy ha meg is ijednek, azt nagyon-nagyon jól leplezik. Az tuti, hogy mellettük nem unatkozik senki!

A munka hősei

Ezek a csillagjegyek dolgoznak a legkeményebben, már ha valami olyan melóról van szó, amit szeretnek. A monoton, egyhangú munka nem jön be nekik, viszont a kreatív feladatokat borzasztóan élvezik. Igazi vezetők, a kollégák szeretik őket és felnéznek rájuk, mert magabiztosak, megbízhatóak és határozottak, plusz durván meggyőzőek tudnak lenni.

Megérzésből jeles

Nagyon erősek az intuícióik, amiket már hamar megatanulnak a helyükön kezelni. Jó emberismerők, ráadásul azonnal átlátják a kialakult helyzeteket, így még olyankor is a megérzéseikre hallgatnak, amikor egyszerű logikával is meg lehetne oldani egy-egy sztiut. Általában helyesen döntenek, de ha nem, beismerni képtelenek.

Helló, haverok!

Bármilyen társaságba is csöppenjenek, nem jönnek zavarba, azonnal beszélgetést kezdeményeznek és szinte bárkivel megtalálják a közös hangot (már ha kedvük van hozzá). Kivételes a humorérzékük, jól kommunikálnak, ezért sokszor  kerülnek a középpontba. Rengeteg az ismerősük, de sok közeli és régi barátságot is ápolnak. A legjobb barátaikért kb. bármire képesek, de tényleg!

Csak őszintén

Mindig mindenről megmondják a véleményüket, nem kertelnek. A kegyes hazugság nem az ő műfajuk, még akkor sem finomítanak a mondandójukon, ha esetleg ezzel megbántják a másikat. Cserébe támogatóak is, dícsérni és motiválni zseniálisan tudnak!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria föld horoszkóp jegyek jellemzés kos leírás levegő nyilas oroszlán személyiség jellemzés tűz víz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.

Ez a 3 csillagjegy viseli legrosszabbul a magányt

Egyszerűen nem bírnak egyedül lenni.