Minden, amit tudnod kell a Tűz jegyekről

Lobbanékony, bátor, erős… és ez még csak a kezdet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Minden, amit tudnod kell a Tűz jegyekről

Képzeld, a 12 csillagjegy 4 fő elem alá rendelhető: Tűz,  Föld, Levegő, Víz. Ez talán még önmagában nem új infó, de mindegyik elemnek megvannak a saját, domináns tulajdonságai, amik viszont alapjában határozzák meg az adott csillagjegy személyiségét. Most összegyűjtöttük neked a Tűz jegyekről a legfontosabb infókat!

Csillagjegyek:

Kos, Oroszlán, Nyilas

Szeret, nem szeret…

Mindhárom csillagjegyre igaz, hogy szenvedélyesek, lobbanékonyak, és a végletek emberei. Könnyen szerelembe esnek, és ha szeretnek, elképesztően odaadóak és ragaszkodóak. Viszont könnyen elunják magukat, elveszítik a lelkesedésüket, szóval nem épp a tartós kapcsolatok hívei. Ha dühösek, még intenzívebbek, hidd el, nem érdemes egy Tűz jegyűt sem magadra haragítani!

Igazi energiabombák

A Tűz jegyek tele vannak energiával, tettre készek, lényegében folyamatosan mozgásban vannak! Imádnak új és izgalmas dolgokat kirpóbálni, állandóan prrogramokat szerveznek, tervezgetnek. Bátrak, vagy ha meg is ijednek, azt nagyon-nagyon jól leplezik. Az tuti, hogy mellettük nem unatkozik senki!

A munka hősei

Ezek a csillagjegyek dolgoznak a legkeményebben, már ha valami olyan melóról van szó, amit szeretnek. A monoton, egyhangú munka nem jön be nekik, viszont a kreatív feladatokat borzasztóan élvezik. Igazi vezetők, a kollégák szeretik őket és felnéznek rájuk, mert magabiztosak, megbízhatóak és határozottak, plusz durván meggyőzőek tudnak lenni.

Megérzésből jeles

Nagyon erősek az intuícióik, amiket már hamar megatanulnak a helyükön kezelni. Jó emberismerők, ráadásul azonnal átlátják a kialakult helyzeteket, így még olyankor is a megérzéseikre hallgatnak, amikor egyszerű logikával is meg lehetne oldani egy-egy sztiut. Általában helyesen döntenek, de ha nem, beismerni képtelenek.

Helló, haverok!

Bármilyen társaságba is csöppenjenek, nem jönnek zavarba, azonnal beszélgetést kezdeményeznek és szinte bárkivel megtalálják a közös hangot (már ha kedvük van hozzá). Kivételes a humorérzékük, jól kommunikálnak, ezért sokszor  kerülnek a középpontba. Rengeteg az ismerősük, de sok közeli és régi barátságot is ápolnak. A legjobb barátaikért kb. bármire képesek, de tényleg!

Csak őszintén

Mindig mindenről megmondják a véleményüket, nem kertelnek. A kegyes hazugság nem az ő műfajuk, még akkor sem finomítanak a mondandójukon, ha esetleg ezzel megbántják a másikat. Cserébe támogatóak is, dícsérni és motiválni zseniálisan tudnak!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria föld horoszkóp jegyek jellemzés kos leírás levegő nyilas oroszlán személyiség jellemzés tűz víz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.

4 csillagjegy, aki hamarosan fantasztikus híreket kap

Már eltelt a szeptember első fele, de a második is hatalmas meglepetséeket tartogat. Különösen igaz ez az alábbi csillagjegyekre!

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!

3 csillagjegy, akinek valóra válik az álma hétvégén

Az univerzum azon lesz, hogy ezeknek a jegyeknek minden álmát valóra váltsa. Derítsd ki, közöttük vagy-e!