2020.06.11.@ 11.06

Minden, amit tudnod kell a Tűz jegyekről

Lobbanékony, bátor, erős… és ez még csak a kezdet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Minden, amit tudnod kell a Tűz jegyekről

Képzeld, a 12 csillagjegy 4 fő elem alá rendelhető: Tűz,  Föld, Levegő, Víz. Ez talán még önmagában nem új infó, de mindegyik elemnek megvannak a saját, domináns tulajdonságai, amik viszont alapjában határozzák meg az adott csillagjegy személyiségét. Most összegyűjtöttük neked a Tűz jegyekről a legfontosabb infókat!

Csillagjegyek:

Kos, Oroszlán, Nyilas

Szeret, nem szeret…

Mindhárom csillagjegyre igaz, hogy szenvedélyesek, lobbanékonyak, és a végletek emberei. Könnyen szerelembe esnek, és ha szeretnek, elképesztően odaadóak és ragaszkodóak. Viszont könnyen elunják magukat, elveszítik a lelkesedésüket, szóval nem épp a tartós kapcsolatok hívei. Ha dühösek, még intenzívebbek, hidd el, nem érdemes egy Tűz jegyűt sem magadra haragítani!

Igazi energiabombák

A Tűz jegyek tele vannak energiával, tettre készek, lényegében folyamatosan mozgásban vannak! Imádnak új és izgalmas dolgokat kirpóbálni, állandóan prrogramokat szerveznek, tervezgetnek. Bátrak, vagy ha meg is ijednek, azt nagyon-nagyon jól leplezik. Az tuti, hogy mellettük nem unatkozik senki!

A munka hősei

Ezek a csillagjegyek dolgoznak a legkeményebben, már ha valami olyan melóról van szó, amit szeretnek. A monoton, egyhangú munka nem jön be nekik, viszont a kreatív feladatokat borzasztóan élvezik. Igazi vezetők, a kollégák szeretik őket és felnéznek rájuk, mert magabiztosak, megbízhatóak és határozottak, plusz durván meggyőzőek tudnak lenni.

Megérzésből jeles

Nagyon erősek az intuícióik, amiket már hamar megatanulnak a helyükön kezelni. Jó emberismerők, ráadásul azonnal átlátják a kialakult helyzeteket, így még olyankor is a megérzéseikre hallgatnak, amikor egyszerű logikával is meg lehetne oldani egy-egy sztiut. Általában helyesen döntenek, de ha nem, beismerni képtelenek.

Helló, haverok!

Bármilyen társaságba is csöppenjenek, nem jönnek zavarba, azonnal beszélgetést kezdeményeznek és szinte bárkivel megtalálják a közös hangot (már ha kedvük van hozzá). Kivételes a humorérzékük, jól kommunikálnak, ezért sokszor  kerülnek a középpontba. Rengeteg az ismerősük, de sok közeli és régi barátságot is ápolnak. A legjobb barátaikért kb. bármire képesek, de tényleg!

Csak őszintén

Mindig mindenről megmondják a véleményüket, nem kertelnek. A kegyes hazugság nem az ő műfajuk, még akkor sem finomítanak a mondandójukon, ha esetleg ezzel megbántják a másikat. Cserébe támogatóak is, dícsérni és motiválni zseniálisan tudnak!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria föld horoszkóp jegyek jellemzés kos leírás levegő nyilas oroszlán személyiség jellemzés tűz víz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!