2020.06.11.@ 11.06

Minden, amit tudnod kell a Tűz jegyekről

Lobbanékony, bátor, erős… és ez még csak a kezdet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Minden, amit tudnod kell a Tűz jegyekről

Képzeld, a 12 csillagjegy 4 fő elem alá rendelhető: Tűz,  Föld, Levegő, Víz. Ez talán még önmagában nem új infó, de mindegyik elemnek megvannak a saját, domináns tulajdonságai, amik viszont alapjában határozzák meg az adott csillagjegy személyiségét. Most összegyűjtöttük neked a Tűz jegyekről a legfontosabb infókat!

Csillagjegyek:

Kos, Oroszlán, Nyilas

Szeret, nem szeret…

Mindhárom csillagjegyre igaz, hogy szenvedélyesek, lobbanékonyak, és a végletek emberei. Könnyen szerelembe esnek, és ha szeretnek, elképesztően odaadóak és ragaszkodóak. Viszont könnyen elunják magukat, elveszítik a lelkesedésüket, szóval nem épp a tartós kapcsolatok hívei. Ha dühösek, még intenzívebbek, hidd el, nem érdemes egy Tűz jegyűt sem magadra haragítani!

Igazi energiabombák

A Tűz jegyek tele vannak energiával, tettre készek, lényegében folyamatosan mozgásban vannak! Imádnak új és izgalmas dolgokat kirpóbálni, állandóan prrogramokat szerveznek, tervezgetnek. Bátrak, vagy ha meg is ijednek, azt nagyon-nagyon jól leplezik. Az tuti, hogy mellettük nem unatkozik senki!

A munka hősei

Ezek a csillagjegyek dolgoznak a legkeményebben, már ha valami olyan melóról van szó, amit szeretnek. A monoton, egyhangú munka nem jön be nekik, viszont a kreatív feladatokat borzasztóan élvezik. Igazi vezetők, a kollégák szeretik őket és felnéznek rájuk, mert magabiztosak, megbízhatóak és határozottak, plusz durván meggyőzőek tudnak lenni.

Megérzésből jeles

Nagyon erősek az intuícióik, amiket már hamar megatanulnak a helyükön kezelni. Jó emberismerők, ráadásul azonnal átlátják a kialakult helyzeteket, így még olyankor is a megérzéseikre hallgatnak, amikor egyszerű logikával is meg lehetne oldani egy-egy sztiut. Általában helyesen döntenek, de ha nem, beismerni képtelenek.

Helló, haverok!

Bármilyen társaságba is csöppenjenek, nem jönnek zavarba, azonnal beszélgetést kezdeményeznek és szinte bárkivel megtalálják a közös hangot (már ha kedvük van hozzá). Kivételes a humorérzékük, jól kommunikálnak, ezért sokszor  kerülnek a középpontba. Rengeteg az ismerősük, de sok közeli és régi barátságot is ápolnak. A legjobb barátaikért kb. bármire képesek, de tényleg!

Csak őszintén

Mindig mindenről megmondják a véleményüket, nem kertelnek. A kegyes hazugság nem az ő műfajuk, még akkor sem finomítanak a mondandójukon, ha esetleg ezzel megbántják a másikat. Cserébe támogatóak is, dícsérni és motiválni zseniálisan tudnak!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria föld horoszkóp jegyek jellemzés kos leírás levegő nyilas oroszlán személyiség jellemzés tűz víz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ennyi intimitásra van szükséged egy kapcsolatban a horoszkópod szerint

Ennyi intimitásra van szükséged egy kapcsolatban a horoszkópod szerint

Mindegy, hogy lány vagy fiú vagy, ennyi meghittségre igenis szükséged van a csillagok szerint.

3 csillagjegy, akinek a kapcsolata megerősödött az utóbbi időszakban

Őket nem érte utol az otthonülős szakító hullám.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 14-én is!

3 csillagjegy, akinek beindul a karrierje augusztus második felében

Pihenés helyett ideje a céljaidra fókuszálni!

Horoszkóp: Augusztus 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 13-án is!

Horoszkóp: Augusztus 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 12-én is!

Horoszkóp: Augusztus 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 11-én is!

Horoszkóp: Augusztus 10., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 10-én is!

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem augusztusban

A nyár vége számukra egy új kezdetet jelent.

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy a pasik szerint

Még az is lehet, hogy te is ebben a jegyben születtél!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Horoszkóp: Augusztus 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!