2020.06.12.@ 11.06

Minden, amit tudnod kell a Föld jegyekről

Türelmesek, megbízhatóak és extra makacsok. Ismerős, igaz?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Minden, amit tudnod kell a Föld jegyekről

Képzeld, a 12 csillagjegy 4 fő elem alá rendelhető: Tűz,  Föld, Levegő, Víz. Ez talán még önmagában nem új infó, de mindegyik elemnek megvannak a saját, domináns tulajdonságai, amik viszont alapjában határozzák meg az adott csillagjegy személyiségét. Most összegyűjtöttük neked a Föld jegyekről a legfontosabb infókat!

Csillagjegyek:

Bika, Szűz, Bak

Szex a maxon

A Föld jegyek imádják, ha kényeztetik őket, egy isteni vacsorával és egy relaxáló masszázzsal például bármikor leveheted őket a lábukról. Cserébe érzékiek, szenvedélyesek és extra odaadóak az ágyban.

Kell egy terv!

A Bika, Szűz és Bak azok a csillagjegyek, akik még a legegyszerűbb dolgokat is ötször átrágják, majd pontos tervet készítenek rá. Nem bírják a spontaneitást, befeszülnek, ha nem tudják pontról pontra, mi fog következni. Viszont rengeteg előnye is van annak, hogy mindig mindenről listát készítenek: tuti, hogy egy határidőről sem maradnak le, és nagybevásárlásnál sem felejtenek el soha semmit!

Türelem, türelem…

Ennek a három csillagjegynek tényleg brutál erősek az idegeik, a végletekig türelmesek és kitartóak. DE, azért egyszer nekik is elfogy az önuralmuk, akkor viszont tízszeres erővel robbannak, szóval inkább ne feszítsd túl a húrt náluk!

Csak a luxus!

Náluk abszolút működik a mondás, hogy a ‘minőség számít, nem a mennyiség’! Igaz ez a munkájukra, vagyis kifejezetten lassan, de precízen és megbízhatóan dolgoznak, sőt a vásárlási szokásaikra is, mivel előbb vesznek meg egy méregdrága cuccot, mint több olcsóbbat.

Félős vagy óvatos?

A Föld jegyek bírják a hagyományokat, a szabályok és a szokások adnak nekik biztonságérzetet. Épp ezért nagyon óvatosak, nem szívesen próbálnak ki új dolgokat. A megfontoltságuk néha félelemnek, bátortalanságnak tűnhet, pedig egyszerűen csak nem szeretnek kilépni a komfortzónájukból.

Címkék: asztrológia bak bika csillagjegy ezotéria föld jegyek horoszkóp személyiség jellemzés szűz zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!

Horoszkóp: Június 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 30-án is!

5 csillagjegy, akinek varázslatos lesz a július

Vajon te is a szerencsések között vagy?

Horoszkóp: Június 29., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 29-én is!

3 csillagjegy, akinek sürgősen szabadságra kell mennie

Minél hamarabb intézed el, annál jobban jársz, ugyanis minden tartalék energiádból kifogytál mostanra!