2020.06.13.@ 07.06

Minden, amit tudnod kell a Levegő jegyekről

Hihetetlenül okos, be nem áll a szája és utálja a kötöttségeket. Na melyik csillagjegyekre gondoltunk?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Minden, amit tudnod kell a Levegő jegyekről

Képzeld, a 12 csillagjegy 4 fő elem alá rendelhető: TűzFöld, Levegő, Víz. Ez talán még önmagában nem új infó, de mindegyik elemnek megvannak a saját, domináns tulajdonságai, amik viszont alapjában határozzák meg az adott csillagjegy személyiségét. Most összegyűjtöttük neked a Levegő jegyekről a legfontosabb infókat!

Csillagjegyek:

Ikrek, Mérleg, Vízöntő

IQ a maxon

Ez a három csillagjegy szülöttei általában szuper intelligensek. Imádnak tanulni, rengeteg mindenhez értenek. Azonnal átlátják a legbonyolultabb helyzeteket is, amikre gyorsan és jól reágalnak. Ne próbálj meg egy légies jeggyel vitázni, mert tuti, hogy alul maradsz!

Adj teret!

A légies jegyeknek mindennél fontosabb a szabadság, egyszerűen nem bírják, ha korlátozzák őket. Különösen igaz ez a szerelemben! Nem viselik el a féltékenységet, a folyamatos ellenőrizgetést, térre és levegőre van szükségük.

Igazi dumagépek

Az Ikrek, Mérleg, Vízöntő a legkommunikatívabb jegyek, bármilyen szituból kidumálják magukat, bármilyen témáról képesek szinte azonnal beszélni, de úgy általánosságban is jellemző, hogy be nem áll a szájuk (főleg az Ikreknek).

Kérdésre kérdéssel

De nem csak trécselni imádnak, a kérdezés nagymesterei. Extrém kíváncsi a természetük, lényegében minden érdekli őket, és addig nem nyugszanak, amíg válaszokat nem kapnak. Hajlamosak túlzásba esni, faggatózni, még akkor is, ha tudják, hogy a másik félnek ez már kellemetlen lehet.

Csak könnyedén!

Lazán veszik az életet, nem görcsölnek rá feleslegesen semmire. Szeretnek ugyan tervezni, de nem borulnak ki, ha másképp alakulnak a dolgok, sőt, bírják a változatosságot, spontaneitást. Könnyen alkalmazkodnak, rugalmasak, bármikor szívesen kilépnek a komfortzónájukból. Időről időre képesek megújulni.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria föld horoszkóp ikrek leírás levegő mérleg személyiség jellemzés tűz víz vízöntő zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.

Ez a 3 csillagjegy viseli legrosszabbul a magányt

Egyszerűen nem bírnak egyedül lenni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 19-én is!

Ezek a csillagjegyek jobban szeretnek adni, mint kapni

Semmivel sem fejezik ki jobban a szeretetüket, mint egy menő ajándékkal.

Horoszkóp: Február 18., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 18-án is!

A legjobb karriertipp, amit a csillagjegyed alapján kaphatsz

Hatalmas változást hozhat melófronton, ha ezekre odafigyelsz!