Minden, amit tudnod kell a Levegő jegyekről

Hihetetlenül okos, be nem áll a szája és utálja a kötöttségeket. Na melyik csillagjegyekre gondoltunk?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Minden, amit tudnod kell a Levegő jegyekről

Képzeld, a 12 csillagjegy 4 fő elem alá rendelhető: TűzFöld, Levegő, Víz. Ez talán még önmagában nem új infó, de mindegyik elemnek megvannak a saját, domináns tulajdonságai, amik viszont alapjában határozzák meg az adott csillagjegy személyiségét. Most összegyűjtöttük neked a Levegő jegyekről a legfontosabb infókat!

Csillagjegyek:

Ikrek, Mérleg, Vízöntő

IQ a maxon

Ez a három csillagjegy szülöttei általában szuper intelligensek. Imádnak tanulni, rengeteg mindenhez értenek. Azonnal átlátják a legbonyolultabb helyzeteket is, amikre gyorsan és jól reágalnak. Ne próbálj meg egy légies jeggyel vitázni, mert tuti, hogy alul maradsz!

Adj teret!

A légies jegyeknek mindennél fontosabb a szabadság, egyszerűen nem bírják, ha korlátozzák őket. Különösen igaz ez a szerelemben! Nem viselik el a féltékenységet, a folyamatos ellenőrizgetést, térre és levegőre van szükségük.

Igazi dumagépek

Az Ikrek, Mérleg, Vízöntő a legkommunikatívabb jegyek, bármilyen szituból kidumálják magukat, bármilyen témáról képesek szinte azonnal beszélni, de úgy általánosságban is jellemző, hogy be nem áll a szájuk (főleg az Ikreknek).

Kérdésre kérdéssel

De nem csak trécselni imádnak, a kérdezés nagymesterei. Extrém kíváncsi a természetük, lényegében minden érdekli őket, és addig nem nyugszanak, amíg válaszokat nem kapnak. Hajlamosak túlzásba esni, faggatózni, még akkor is, ha tudják, hogy a másik félnek ez már kellemetlen lehet.

Csak könnyedén!

Lazán veszik az életet, nem görcsölnek rá feleslegesen semmire. Szeretnek ugyan tervezni, de nem borulnak ki, ha másképp alakulnak a dolgok, sőt, bírják a változatosságot, spontaneitást. Könnyen alkalmazkodnak, rugalmasak, bármikor szívesen kilépnek a komfortzónájukból. Időről időre képesek megújulni.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria föld horoszkóp ikrek leírás levegő mérleg személyiség jellemzés tűz víz vízöntő zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

4 csillagjegy, akinek fordulatot tartogat szeptember vége

Már csak pár nap van hátra a 2021-es ősz szeptemberéből, de meg fogsz lepődni, mennyi minden fog még történni veled! Pláne, ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél!

A következő 5 csillagjegynek kalandot hoz az ősz, és nem is akármilyet

Az ősznek nem kell borúsnak és unalmasnak lennie, pláne akkor, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol. Ebben az esetben ugyanis színesebb, pörgősebb és kalandosabb lesz ez az évszak, mint remélni merted volna.

3 csillagjegy, akinek meglepetést hoz szeptember utolsó hétvégéje

Igen, a szeptember is egy szempillantás alatt véget ért, de ez a következő csillagjegyeknek egyáltalán nem rossz hír.

Ez az edzés passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Már ezerszer elhatároztad, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni, de pár hét után valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedésed? Akkor valószínűleg nem azt a mozgásfajtát választottad, ami a legjobban illene hozzád a horoszkópod alapján.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!