2020.06.14.@ 08.06

Minden, amit tudnod kell a Víz jegyekről

Kreatívak, érzékenyek, nehéz kiismerni őket! Na, rájuk ismertél?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Minden, amit tudnod kell a Víz jegyekről

Képzeld, a 12 csillagjegy 4 fő elem alá rendelhető: Tűz,  Föld, Levegő, Víz. Ez talán még önmagában nem új infó, de mindegyik elemnek megvannak a saját, domináns tulajdonságai, amik viszont alapjában határozzák meg az adott csillagjegy személyiségét. Most összegyűjtöttük neked a Víz jegyekről a legfontosabb infókat!

Csillagjegyek:

Rák, Skorpió, Halak

Értelem vs. érzelem

A vizes jegyek rendkívül intelligensek, de az IQ-val szemben mégis az EQ dominál náluk. Könnyen átérzik mások örömét vagy bánatát, képesek teljesen belehelyezkedni a másik fél helyzetébe, épp ezért nagyon együttérzőek, veled nevetnek vagy épp sírnak. Ha mélyponton vagy, ők tutira megvígasztalnak!

Sírni nem ciki!

Nem csak mások érzéseit kezelik jól, a saját érzelmeiket is száz százalékosan megélik. Sosem szégyellik, ha extra boldogok, dühösek vagy szomorúak, sőt simán elsírják magukat idegenek előtt vagy nagy társaságban, ha épp olyanuk van.

Romantika a köbön

A Rák, Skorpió, Halak végtelenül romantikusak. A nők imádják, ha hosszan udvarolnak nekik, a srácok pedig kifejezetten élvezik, ha meghódíthatnak egy csajszit. Ezeknél a csillagjegyeknél nem létezik olyan, hogy egy randi vagy ajándék ‘túl csöpögős’ vagy ‘giccses’.

Hol volt, hol nem volt…

Ennek a három csillagjegynek a legélénkebb a fantáziája, szóval nem véletlen, hogy általában kreatív, művészi területeken helyezkednek el, de zseniális történetmesélők is. Igazi álmodozók, emiatt gyakran nem látják reálisan a valóságot, a racionalitás egyáltalán nem az ő műfajuk.

Stíluskirálynők

Nem túlzás azt mondani, hogy ez a három jegy a legstílusosabb az összes közül. Imádnak öltözködni, az outfitjük hétfő reggel és pének délután is makulátlan, de az otthonuk is olyan, mintha minimum egy lakber magazinba fotózták volna. Rajonganak a finom, egyedi, trendi darabokért, ahogyan a szépségcuccokért is.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria föld halak horoszkóp levegő rák skorpió személyiség jellemzés tűz víz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!