2020.06.22.@ 11.06

Ez a 3 csillagjegy bárkit képes megtéveszteni

Jobb lesz, ha vigyázol velük!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy bárkit képes megtéveszteni

Szűz

A  Szüzek elsőre végtelenül ártatlannak és naívnak tűnnek, néha még butácskának is, de korántsem azok, csak tudatosan rájátszanak ezekre! Valójában pontosan tudják, hogy mit akarnak, mindenről és mindenkiről elég határozott véleményük van, ami gyakran nem túl pozitív. Kifejezetten kritikusak ugyanis, ráadásul folyamatosan keresik is a hibákat. Okosak és dörzsöltek, de egyáltalán nem szeretik kiadni magukat.

Mérleg

Igazi színészek! Zseniálisan ismerik fel a helyzeteket, jó emberismerők, így mindig tudják milyen szituban, kivel, hogyan kell viselkedni. Hajlamosak manipulálni a környezetüket, hogy előnyösebb helyzetbe kerüljenek, de ezek általában ártalmatlan dolgok. Például eljátszák, hogy nem értenek valamihez, csak hogy megcsinálja helyettük valaki más, de simán bedobják megnyerő modorukat és bókjaikat, hogy elérjék valakinél a céljukat.

Skorpió

Talán a Skorpió az összes közül a legveszélyesebb ilyen szempontból, nincs nála megtévesztőbb jegy! Ugyanis ők még a Mérlegeknél is jobb emberismerők, pontosan tudják, hogy kinek mi a gyengepontja, mire bukik, mitől fél. Így bárkit képesek manipulálni, miközben az észre sem veszi. Ezt a képeseségüket ráadásul nem épp ártatlan helyzetekben használják ki, lényegében folyamatosan mozgatják a szálakat a háttérben és kifejezetten bosszúállóak.

Címkék: asztrológia átver csaló csillagjegy ezotéria horoszkóp jellemzés kétszínű megtéveszt mérleg skorpió szűz zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!