Ezeknek a csillagjegyeknek a legnagyobb az önbizalma

Ők aztán rendesen betáraztak egóból…

Ezeknek a csillagjegyeknek a legnagyobb az önbizalma

Oroszlán

Az önbizalma a saját tévedhetetlenségéből fakad, amivel nem feltétlenül lesz minden helyzetben szimpatikus, azonban – meglepetéééés – nem is törekszik erre különösebben. A bukásaiért mindig a körülményeket hibáztatja, és minden sikert, amihez kicsit is köze volt, magának tulajdonítja. Nem könnyű együtt dolgozni vele, viszont a lelkesedése ragadós, a magánéletben pedig hajlamos nonstop ellopni a showt, amiről ugyancsak túláradó önbizalma a felelős.

Bika

Munka + idő = bármi sikerülhet. Erősen dolgoznak benned a pozitív forgatókönyvek egyszerű képletei, és a tükörbe nézve is maximálisan elégedett vagy. Az önbizalmad titka, hogy tökéletesen elfogadod magad, azokat a részeket is szereted magadban, amiket mások nem feltétlenül szeretnének, de nem tűnsz sem törtetőnek, sem beképzeltnek. Sőt, kifejezetten támogató vagy, ha egy olyan féllel sodor össze az élet, akinek jóval kevesebb jutott önszeretetből és elismerésből, mint neked.

Nyilas

Kicsit olyan vagy, mintha a vizespalackodban, a kávéscsészédben, de még a zabkásádban is extra önbizalom-adag lenne. Pontosan tudod, mit akarsz, sosem kérdőjelezed meg magad, és másoknak sem hagyod mindezt. A legtöbb konfliktusod pont abból fakad, hogy vannak, akik ezt nem így gondolják. Ahelyett, hogy szavakkal próbálod megharcolni az igazad, tedd őket félre, és vedd elő a tetteket.

Még több

Horoszkóp