2020.06.23.@ 08.06

Ezeknek a csillagjegyeknek a legnagyobb az önbizalma

Ők aztán rendesen betáraztak egóból…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezeknek a csillagjegyeknek a legnagyobb az önbizalma

Oroszlán

Az önbizalma a saját tévedhetetlenségéből fakad, amivel nem feltétlenül lesz minden helyzetben szimpatikus, azonban – meglepetéééés – nem is törekszik erre különösebben. A bukásaiért mindig a körülményeket hibáztatja, és minden sikert, amihez kicsit is köze volt, magának tulajdonítja. Nem könnyű együtt dolgozni vele, viszont a lelkesedése ragadós, a magánéletben pedig hajlamos nonstop ellopni a showt, amiről ugyancsak túláradó önbizalma a felelős.

Bika

Munka + idő = bármi sikerülhet. Erősen dolgoznak benned a pozitív forgatókönyvek egyszerű képletei, és a tükörbe nézve is maximálisan elégedett vagy. Az önbizalmad titka, hogy tökéletesen elfogadod magad, azokat a részeket is szereted magadban, amiket mások nem feltétlenül szeretnének, de nem tűnsz sem törtetőnek, sem beképzeltnek. Sőt, kifejezetten támogató vagy, ha egy olyan féllel sodor össze az élet, akinek jóval kevesebb jutott önszeretetből és elismerésből, mint neked.

Nyilas

Kicsit olyan vagy, mintha a vizespalackodban, a kávéscsészédben, de még a zabkásádban is extra önbizalom-adag lenne. Pontosan tudod, mit akarsz, sosem kérdőjelezed meg magad, és másoknak sem hagyod mindezt. A legtöbb konfliktusod pont abból fakad, hogy vannak, akik ezt nem így gondolják. Ahelyett, hogy szavakkal próbálod megharcolni az igazad, tedd őket félre, és vedd elő a tetteket.

Címkék: bika csillagjegy csillagjegyek égő ezotéria horoszkóp nyilas önbizalom oroszlán

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Igazi mázlista vagy, ha megcsíptél egy ilyen srácot!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!

3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Többé nem kell irigyelned azokat a csillagjegyeket, akik tökéletesen kézben tartják az életüket!

Horoszkóp: November 19., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 19-én is!