3 csillagjegy, akinek sürgősen szabadságra kell mennie

Minél hamarabb intézed el, annál jobban jársz, ugyanis minden tartalék energiádból kifogytál mostanra!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek sürgősen szabadságra kell mennie

Halak

Maximalista vagy, aki nem éri be kevesebbel, csakis a legjobbal. Már a lelkesedésed önmagában fárasztó (nem csak neked, de a környezetednek is), amihez társul egy rapid tempó, plusz egy giga adag teherbírás. Ideje, hogy elengedd kicsit a dolgokat, és kiszakadj a melóból – annyira elfáradtál ugyanis, hogy ha nem tartasz szünetet most, az előbb utóbb nem csak a munkádra, de az egészségedre is hatással lehet az állandó darálás.

Mérleg

A kispárnádra vagy a bögrédre is nyomtathatnád, hogy „Rám bármikor számíthat!”. És tényleg, te mindig ott vagy, ha segítség kell, legyen szó bármiről. Észre sem veszed, de sokkal fontosabb számodra, hogy a környezeted jól érezze magát, mint hogy te magad kiegyensúlyozott legyél, így néha csuklóból átmész önfeláldozóba. De miért is? Legyen most az az első, hogy kipihened magad egy vízparton!

Ikrek

Konkrét céljaid vannak, amiket csak úgy érhetsz el, ha az év minden egyes napján beleteszed az energiádat. Nem ritka, hogy mellékállást is vállalsz, ami a délutánjaidat vagy az estéidet falja fel. Nem kérdés, hogy megéri, ahogy az sem, hogy ideje lazítanod kicsit. Eljött a pillanat, hogy befigyeljen a nyár első szabadsággal töltött hete. Különben észre sem veszed, és kiégsz.

Címkék: csillagjegy csillagjegyek ezotéria fáradt horoszkóp kiégés munka nyári szabadság szabadság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek szerencsét hoz a Mérleg hava

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor már most szerencsés vagy és ez egyre csak fokozódni fog: a Mérleg havában nagyon jófej lesz veled az univerzum.

Horoszkóp, Szeptember 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

4 csillagjegy jelentős változásra számíthat

A változást már a mai naptól érzékelheted, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

Horoszkóp, Szeptember 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek lezárul az életében egy fontos fejezet

Ne szomorkodj és ne is félj, ha közéjük tartozol, mert végre olyan irányt vesz az életed, amire titokban már nagyon régóta vártál.

Így fejezik ki a különböző csillagjegyek, ha tetszel nekik

Bármennyire is szeretnénk, a valóság sajnos egyáltalán nem hasonlít a romantikus filmekre, úgyhogy nem áll meg körülöttünk még a levegő is, ha találkozunk életünk szerelmével. De a horoszkópelemzés azért segíthet megfejteni, hogy mit gondolhat rólad az, akit kiszemeltél magadnak.

Horoszkóp, Szeptember 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.

4 csillagjegy, aki hamarosan fantasztikus híreket kap

Már eltelt a szeptember első fele, de a második is hatalmas meglepetséeket tartogat. Különösen igaz ez az alábbi csillagjegyekre!

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!

3 csillagjegy, akinek valóra válik az álma hétvégén

Az univerzum azon lesz, hogy ezeknek a jegyeknek minden álmát valóra váltsa. Derítsd ki, közöttük vagy-e!