2020.06.26.@ 14.06

3 csillagjegy, akinek sürgősen szabadságra kell mennie

Minél hamarabb intézed el, annál jobban jársz, ugyanis minden tartalék energiádból kifogytál mostanra!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek sürgősen szabadságra kell mennie

Halak

Maximalista vagy, aki nem éri be kevesebbel, csakis a legjobbal. Már a lelkesedésed önmagában fárasztó (nem csak neked, de a környezetednek is), amihez társul egy rapid tempó, plusz egy giga adag teherbírás. Ideje, hogy elengedd kicsit a dolgokat, és kiszakadj a melóból – annyira elfáradtál ugyanis, hogy ha nem tartasz szünetet most, az előbb utóbb nem csak a munkádra, de az egészségedre is hatással lehet az állandó darálás.

Mérleg

A kispárnádra vagy a bögrédre is nyomtathatnád, hogy „Rám bármikor számíthat!”. És tényleg, te mindig ott vagy, ha segítség kell, legyen szó bármiről. Észre sem veszed, de sokkal fontosabb számodra, hogy a környezeted jól érezze magát, mint hogy te magad kiegyensúlyozott legyél, így néha csuklóból átmész önfeláldozóba. De miért is? Legyen most az az első, hogy kipihened magad egy vízparton!

Ikrek

Konkrét céljaid vannak, amiket csak úgy érhetsz el, ha az év minden egyes napján beleteszed az energiádat. Nem ritka, hogy mellékállást is vállalsz, ami a délutánjaidat vagy az estéidet falja fel. Nem kérdés, hogy megéri, ahogy az sem, hogy ideje lazítanod kicsit. Eljött a pillanat, hogy befigyeljen a nyár első szabadsággal töltött hete. Különben észre sem veszed, és kiégsz.

Címkék: csillagjegy csillagjegyek ezotéria fáradt horoszkóp kiégés munka nyári szabadság szabadság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!