2020.06.26.@ 14.06

3 csillagjegy, akinek sürgősen szabadságra kell mennie

Minél hamarabb intézed el, annál jobban jársz, ugyanis minden tartalék energiádból kifogytál mostanra!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek sürgősen szabadságra kell mennie

Halak

Maximalista vagy, aki nem éri be kevesebbel, csakis a legjobbal. Már a lelkesedésed önmagában fárasztó (nem csak neked, de a környezetednek is), amihez társul egy rapid tempó, plusz egy giga adag teherbírás. Ideje, hogy elengedd kicsit a dolgokat, és kiszakadj a melóból – annyira elfáradtál ugyanis, hogy ha nem tartasz szünetet most, az előbb utóbb nem csak a munkádra, de az egészségedre is hatással lehet az állandó darálás.

Mérleg

A kispárnádra vagy a bögrédre is nyomtathatnád, hogy „Rám bármikor számíthat!”. És tényleg, te mindig ott vagy, ha segítség kell, legyen szó bármiről. Észre sem veszed, de sokkal fontosabb számodra, hogy a környezeted jól érezze magát, mint hogy te magad kiegyensúlyozott legyél, így néha csuklóból átmész önfeláldozóba. De miért is? Legyen most az az első, hogy kipihened magad egy vízparton!

Ikrek

Konkrét céljaid vannak, amiket csak úgy érhetsz el, ha az év minden egyes napján beleteszed az energiádat. Nem ritka, hogy mellékállást is vállalsz, ami a délutánjaidat vagy az estéidet falja fel. Nem kérdés, hogy megéri, ahogy az sem, hogy ideje lazítanod kicsit. Eljött a pillanat, hogy befigyeljen a nyár első szabadsággal töltött hete. Különben észre sem veszed, és kiégsz.

Címkék: csillagjegy csillagjegyek ezotéria fáradt horoszkóp kiégés munka nyári szabadság szabadság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.

Ez a 3 csillagjegy viseli legrosszabbul a magányt

Egyszerűen nem bírnak egyedül lenni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 19-én is!