2020.06.30.@ 10.06

3 csillagjegy-pár, akik között eltéphetetlen az érzelmi kötődés

Jöjjön bármi, ők összetartoznak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy-pár, akik között eltéphetetlen az érzelmi kötődés

Halak + Ikrek

Bonyolultak vagytok, kissé elvontak, és a legapróbb dologról is órákig képesek vagytok beszélgetni. Olyan társaságot nyújtotok egymás számára, amire egyetlen más csillagjegy sem képes. Erre a kapocsra pedig bátran építhettek hosszú távú kapcsolatot, hiszen ez akkor is veletek lesz, amikor a szex már nagyon olyan izgi, és a kémiai is elkopik kicsit. Spoiler: filterezhetünk, de ez az időszak sajna eljön egyszer. A Halak és az Ikrek viszont akkor is totál boldog és elégedett marad a kapcsolatban.

Szűz + Vízöntő

Egyikőtök introvertált, a másik viszont a legnagyobb társaságban is jól érzi magát – de úgy, hogy közben a Vízöntő nagyon figyel rá, hogy a visszahúzódó Szűz még csak véletlenül se érezze magát magányosnak a számára személytelen tömegben. Az érzelmi kötődés alapja az a személyiségfejlődés, amin a Szűz megy keresztül a coach-képességű Vízöntő segítségével. Legyen szó szerelemről, vagy barátságról, a köztük lévő kapocs eltéphetetlen.

Oroszlán + Mérleg

Azon kevesek egyike vagytok, akik, bár tökéletesen különböznek egymástól, ez inkább szórakoztatóan hat a kapcsolatra, mint idegesítően. Olyanok vagytok egymásnak, mint egy 3D-s szemüveg, amivel sokkal izgalmasabb az előttetek pergő film. Nem véletlen, hogy számotokra a szakítás az utolsó utáni opció, és ha mégis megtörténik, éveknek kell elmúlnia ahhoz, hogy bárki felvegye a versenyt ezzel a mindent átszövő kötődéssel.

Címkék: barátság csillagjegy erős kötődés érzelmi kötődés ezotéria horoszkóp kapcsolat kötődés szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.

Ez a 3 csillagjegy viseli legrosszabbul a magányt

Egyszerűen nem bírnak egyedül lenni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 19-én is!