Horoszkóp: Június 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 30-án is!

Horoszkóp: Június 30., Kedd

Kos

Egy régebbi melódért most kapsz dicséretet, ami azért meglepő, mert akkor, amikor aktuális volt, senki nem figyelt oda. Ezzel most ne is foglalkozz, élvezd a helyzetet!

Bika

Sokkal gyorsabban telnek a napok, mint általában, és ettől jobban érzed magad a munkahelyeden. Vagy pont attól repülnek el a napok, mert szuper formában vagy az irodában?

Ikrek

Egy veszekedésből irtó rosszul jössz ki! Még akkor is, ha te szítottad a vitát, úgyhogy fékezd magad, és ne mondj olyanokat, amiket pár másodperccel később már meg is bánsz.

Rák

Csak bátran tisztázd a szabályokat a kapcsolatodban! Simán megy majd a dolog, a barátod is nyitott lesz és megértő, szóval kérhetsz tőle majdnem bármit!

Oroszlán

Ha éppen munkakeresésben vagy, végre szuper ajánlatot kaphatsz, sőt még az is előfordulhat, hogy választanod kell két meló között. Mérlegelj racionálisan!

Szűz

Bármi máshoz sokkal több kedved lenne, mint a munkához, mégis egész jól telik a napod. A sok Facebookozástól persze nem leszel túl produktív, és emiatt túlóráznod kell majd a héten.

Mérleg

Végre felkeres egy barátnőd, akivel az utóbbi években vagy hónapokban megszakadt a kapcsolatod. Nem biztos, hogy vita nélkül megy majd a békülés, de az eredmény tuti az lesz, hogy újra jóban lesztek.

Skorpió

Túl sok kedved nincs a munkához, ezért a délelőtt döcögős lesz, viszont délután felpörögnek az események. Meglepő infókat tudhatsz meg az ismerőseidről.

Nyilas

Már éppen elhatároztál valamit a magánéletedben, amikor teljes fordulatot vesz a kapcsolatotok. A változás pedig izgalmas, igaz? Akkor élvezd ki az új helyzetet, és ne agyalj, hogy mi lenne, ha…

Bak

Nem vagy teljesen harmóniában magaddal, de talán azért van, mert nem osztod meg a problémáidat, gondolataidat másokkal, és inkább egyedül örlődsz. Beszéld ki magadból!

Vízöntő

Semmivel nem vagy elégedett, ez egy ilyen nap! Akik találkoznak veled, nem is értik, mi van veled, és próbálnak a kedvedben járni. Lazulj, legyél picit kedvesebb velük.

Halak

Egy technikai malőr miatt előfordulhat, hogy duplán kell valamit megcsinálnod, vagy lemaradsz valamiről, esetleg meg kell javíttatnod a laptopodat vagy a telefonodat.

Még több

Horoszkóp