2020.07.07.@ 09.07

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Szűz

Viszonylag lassan szeret bele valakibe, de ha megfelelő partnerre talált, évekig, akár évtizedekig kitart a másik mellett. Minden téren nagyon önzetlen, és a legfontosabb célja, hogy a másik minden téren elégedett legyen a kapcsolatban. Nem kifejezetten romantikus jegy, de az odaadása és figyelme határtalan, csak úgy, mint a kitartása. Ha egy kapcsolat elromlik, számára nem az az első reakció, hogy kiszáll belőle, minden erejével azon lesz, hogy megjavítsa azt.

Ikrek

Nem jellemző rá, hogy kapcsolatból kapcsolatba ugrálna. Olyan típusú jegy, aki egy egész életre választ párt maga mellé, és ha váltásra kerül sor, az még csak véletlenül sem azért történik, mert ő így döntene. Szinte minden szeretetnyelvet beszél, így mindegy, hogy a minőségi idő, a beszélgetés, az érintés, vagy a tárgyi ajándék fontos a szerelmének, garantáltan elhalmozza őt úgy, ahogy azt a másik legjobban értékeli.

Vízöntő

Kerüli a szenvedélyt, mégis izgalmas és érzelmileg intenzív vele lenni, a saját öröménél pedig fontosabbnak tartja a másik boldogságát. Mindez pedig nem csak a kapcsolat első néhány hónapjában fontos számára – évekig képes rajongani a szerelméért. A titka, hogy nem aprózódik szét a figyelme, elkötelezett és odaadó, plusz úgy építi fel a szabadidejét, hogy abban mindig a szerelme lesz az első.

Címkék: csillagjegy csillagjegyek ezotéria horoszkóp kapcsolat odaadó párkapcsolat szerelem törődés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Augusztus 10., Hétfő

Horoszkóp: Augusztus 10., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 10-én is!

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem augusztusban

A nyár vége számukra egy új kezdetet jelent.

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy a pasik szerint

Még az is lehet, hogy te is ebben a jegyben születtél!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Horoszkóp: Augusztus 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ezzel lehet azonnal felidegesíteni az egyes csillagjegyeket

Azonnal kiveri náluk a biztosítékot!

Horoszkóp: Augusztus 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Horoszkóp: Augusztus 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

Horoszkóp: Augusztus 03., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 31-én is!

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy

Ugye te is kíváncsi vagy rá, melyik lehet az?