2020.07.07.@ 09.07

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Szűz

Viszonylag lassan szeret bele valakibe, de ha megfelelő partnerre talált, évekig, akár évtizedekig kitart a másik mellett. Minden téren nagyon önzetlen, és a legfontosabb célja, hogy a másik minden téren elégedett legyen a kapcsolatban. Nem kifejezetten romantikus jegy, de az odaadása és figyelme határtalan, csak úgy, mint a kitartása. Ha egy kapcsolat elromlik, számára nem az az első reakció, hogy kiszáll belőle, minden erejével azon lesz, hogy megjavítsa azt.

Ikrek

Nem jellemző rá, hogy kapcsolatból kapcsolatba ugrálna. Olyan típusú jegy, aki egy egész életre választ párt maga mellé, és ha váltásra kerül sor, az még csak véletlenül sem azért történik, mert ő így döntene. Szinte minden szeretetnyelvet beszél, így mindegy, hogy a minőségi idő, a beszélgetés, az érintés, vagy a tárgyi ajándék fontos a szerelmének, garantáltan elhalmozza őt úgy, ahogy azt a másik legjobban értékeli.

Vízöntő

Kerüli a szenvedélyt, mégis izgalmas és érzelmileg intenzív vele lenni, a saját öröménél pedig fontosabbnak tartja a másik boldogságát. Mindez pedig nem csak a kapcsolat első néhány hónapjában fontos számára – évekig képes rajongani a szerelméért. A titka, hogy nem aprózódik szét a figyelme, elkötelezett és odaadó, plusz úgy építi fel a szabadidejét, hogy abban mindig a szerelme lesz az első.

Címkék: csillagjegy csillagjegyek ezotéria horoszkóp kapcsolat odaadó párkapcsolat szerelem törődés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!