Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Szűz

Viszonylag lassan szeret bele valakibe, de ha megfelelő partnerre talált, évekig, akár évtizedekig kitart a másik mellett. Minden téren nagyon önzetlen, és a legfontosabb célja, hogy a másik minden téren elégedett legyen a kapcsolatban. Nem kifejezetten romantikus jegy, de az odaadása és figyelme határtalan, csak úgy, mint a kitartása. Ha egy kapcsolat elromlik, számára nem az az első reakció, hogy kiszáll belőle, minden erejével azon lesz, hogy megjavítsa azt.

Ikrek

Nem jellemző rá, hogy kapcsolatból kapcsolatba ugrálna. Olyan típusú jegy, aki egy egész életre választ párt maga mellé, és ha váltásra kerül sor, az még csak véletlenül sem azért történik, mert ő így döntene. Szinte minden szeretetnyelvet beszél, így mindegy, hogy a minőségi idő, a beszélgetés, az érintés, vagy a tárgyi ajándék fontos a szerelmének, garantáltan elhalmozza őt úgy, ahogy azt a másik legjobban értékeli.

Vízöntő

Kerüli a szenvedélyt, mégis izgalmas és érzelmileg intenzív vele lenni, a saját öröménél pedig fontosabbnak tartja a másik boldogságát. Mindez pedig nem csak a kapcsolat első néhány hónapjában fontos számára – évekig képes rajongani a szerelméért. A titka, hogy nem aprózódik szét a figyelme, elkötelezett és odaadó, plusz úgy építi fel a szabadidejét, hogy abban mindig a szerelme lesz az első.

Címkék: csillagjegy csillagjegyek ezotéria horoszkóp kapcsolat odaadó párkapcsolat szerelem törődés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!