2020.07.08.@ 10.07

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Bika

A Bikánál mindenki tiszta lappal indul, de ha egyszer is sikerül megbántanod vagy magadra haragítanod, kb. lehetetlenség helyrehoznod. Hipersértődékeny és elképesztően haragtartó, szóval a legapróbb hibádért is minimum hetekig, hónapokig kell vezekelned, és még akkor sem biztos, hogy megbocsájt neked. Sőt, képes akár évekkel ezelőtti sérelmeken rugózni…

Skorpió

A Skorpiónál is nagyjából egy esélyed van, de ő a Bikával ellentétben sosem fogja elmondani neked nyíltan, hogy mi a baja van veled. Gyűjtögeti a sérelmeit, forrong magában, és  előbb vagy utóbb mindenért visszaszúr, a megfelelő helyen és időben. És biztos lehetsz benne, hogy fájni fog a bosszúja, ugyanis pontosan tudja, kit mivel tud a legjobban megbántani!

Oroszlán

Alapvetően kedves és barátságos típus, plusz nagyvonalú, ezért apróságokon nem akad fent. Viszont rendkívül büszke és birtokló természet, és ha úgy érzi, valakit vagy valamit el akarnak tőle venni, egy nagymacska vehemenciájával indít hadjáratot az illető ellen. Addig nem nyugszik, amíg vissza nem vág ellenségének, amihez minden erejét be is veti. Háborúban nála sincs kegyelem!

Szűz

Az előző három csillagjegyet az érzelmei és az indulatai irányítják, a Szűz viszont teljesen másképp működik. A legkritikusabb jegy, szinte mindenkiben képes pillanatok alatt 3-4 hibát találni, ezeket pedig módszeresen felhasználja a másik ellen. Ha valakit nem kedvel, biztosan nem száll nyíltan szembe vele, nem áll le dühöngeni, vitatkozni, cserébe folyamatosan beszólogat neki, megállás nélkül kritizálja, akár mások előtt is. Pontosan tudja, kinél mivel okozhat kárt, nem érzelmi síkon vág tehát vissza, hanem simán ellehetetleníti ellenségét a munkában vagy a társaságban.

Címkék: bika bosszú bosszúálló csillagjegyek csillagjegy ezotéria horoszkóp oroszlán skorpió szűz zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!