4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Bika

A Bikánál mindenki tiszta lappal indul, de ha egyszer is sikerül megbántanod vagy magadra haragítanod, kb. lehetetlenség helyrehoznod. Hipersértődékeny és elképesztően haragtartó, szóval a legapróbb hibádért is minimum hetekig, hónapokig kell vezekelned, és még akkor sem biztos, hogy megbocsájt neked. Sőt, képes akár évekkel ezelőtti sérelmeken rugózni…

Skorpió

A Skorpiónál is nagyjából egy esélyed van, de ő a Bikával ellentétben sosem fogja elmondani neked nyíltan, hogy mi a baja van veled. Gyűjtögeti a sérelmeit, forrong magában, és  előbb vagy utóbb mindenért visszaszúr, a megfelelő helyen és időben. És biztos lehetsz benne, hogy fájni fog a bosszúja, ugyanis pontosan tudja, kit mivel tud a legjobban megbántani!

Oroszlán

Alapvetően kedves és barátságos típus, plusz nagyvonalú, ezért apróságokon nem akad fent. Viszont rendkívül büszke és birtokló természet, és ha úgy érzi, valakit vagy valamit el akarnak tőle venni, egy nagymacska vehemenciájával indít hadjáratot az illető ellen. Addig nem nyugszik, amíg vissza nem vág ellenségének, amihez minden erejét be is veti. Háborúban nála sincs kegyelem!

Szűz

Az előző három csillagjegyet az érzelmei és az indulatai irányítják, a Szűz viszont teljesen másképp működik. A legkritikusabb jegy, szinte mindenkiben képes pillanatok alatt 3-4 hibát találni, ezeket pedig módszeresen felhasználja a másik ellen. Ha valakit nem kedvel, biztosan nem száll nyíltan szembe vele, nem áll le dühöngeni, vitatkozni, cserébe folyamatosan beszólogat neki, megállás nélkül kritizálja, akár mások előtt is. Pontosan tudja, kinél mivel okozhat kárt, nem érzelmi síkon vág tehát vissza, hanem simán ellehetetleníti ellenségét a munkában vagy a társaságban.

Címkék: bika bosszú bosszúálló csillagjegyek csillagjegy ezotéria horoszkóp oroszlán skorpió szűz zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.