2020.07.08.@ 00.07

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Kos

Az idő az, amiből neked ma nem túl sok van, ezért nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy pazarold, főleg nem olyan dolgokra, mint a kolléganőd egésznapos kiborulása…

Bika

Ma ismét kiderül, hogy hatalmas szükség van rád a munkahelyeden és otthon is. Végre megint hasznosnak érzed magad, ami totálisan felvillanyoz.

Ikrek

Ma extra fontos, hogy a tényekre koncentrálj, és ne hagyd, hogy az érzelmeid befolyásoljanak! Könnyen kizökkenhetsz ugyanis ma a zen állapotból és indokolatlanul nagy balhét csaphatsz semmiségek miatt.

Rák

Gondolj át mindent kétszer-háromszor, mielőtt döntést hoznál. Sőt, egy-egy vitás szituban is számolj el minimum tízig, mielőtt reagálsz. Hirtelen vagy ma és heves, muszáj lenyugodnod!

Oroszlán

Egy viccnek szánt, ártatlan megjegyzésed nagyon rosszul sülhet el, megbánthatsz valakit, vagy ha ő nincs is ott személyesen, biztos lehesz benne, hogy visszajut a fülébe. Nagyon figyelj rá, hogy kinek mit mondasz ma!

Szűz

Oké, szinte lehetetlen küldetés számodra, de próbálj meg nem túl kritikusnak lenni másokkal! Ma valahogy mindenki érzékenyebb hangulatban van körülötted, és csak felesleges feszkót generálnál, ha minden apró hibáért szólsz.

Mérleg

Egy rakás meló sűrűsödik be nálad mára, de nem lehetetlenség a végére jutnod! Minél több mindent tudsz le ma, annál jobban érzed majd magadat holnap.

Skorpió

Álalában tettre kész vagy és kezdeményező, de ma totál leeresztesz és másokra hagyadkozol, ami kényelmes, mégis rosszul érzed magad tőle. Ne legyen bűntudatod, néha ilyen nap is kell!

Nyilas

Általában nem veszed túl komolyan a dolgokat, ami nem is baj, de a mai nap nem vonhatod meg a válladat, hogy majd lesz valahogy. Megoldásokat kell keresned, méghozzá mielőbb!

Bak

Te haladnál, csinálnád a dolgaidat, de körülötted mindenki lógatja a lábát, egy helyben totyog… vagy legalább is te így látod! Azért, mert te túlságosan fel vagy pörögve, nem biztos, hogy a többiek lassúak…

Vízöntő

Érhet ma több kritika is, és bár nagyon rosszul esnek, próbáld meg a helyén kezelni ezeket! Építkezz belőlük, ha érdemes, de ha nincs alapjuk, egyszerűen csak engedd el.

Halak

A mai nap  tökéletes arra, hogy végiggondold, valóban szereted-e, amit csinálsz! Kapsz ugyanis egy szuper lehetőséget, ahogy megvalósítsd a karrier-álmaid, de ez nagy áldozatokkal járhat.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!