4 csillagjegy, akire a héten pozitív változás vár

Fontos dilemmák dőlnek el, új lehetőségek figyelnek be, és ezek a csillagjegyek egészen biztosan győztesként jönnek ki belőle.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akire a héten pozitív változás vár

Halak

Az idei éved kivétel, ami az eddigi nyerő szériáidat tekinti. Rengeteg fontos kérdésben akadtál el, főleg a magánéleted területén, ezért könnyen érezhetted úgy az elmúlt hónapokban, mintha csak az idődet rabolnák. A héten viszont olyan érzésed lehet, mintha kapnál a csillagoktól egy nagy adag fájdalomcsillapítót, amivel lezárhatsz végre egy olyan kapcsolatot, ami nem vezet sehová. Fájdalmasnak tűnhet, de valójában felszabadítóan hat majd rád.

Ikrek

Érkezzen könyv, sorozat, film, vagy egy beszélgetésfoszlány formájában, amit elkapsz a buszon, sikerül ráébredned, mit akarsz kezdeni az életeddel ebben az időszakban. Minderre ráerősít egy nagyon inspiráló és pozitív személy érkezése is, aki abszolút iránymutató hatással bír majd erre az évedre.

Kos

Mostanában nem volt szerencséd, különösen, ami az anyagiakat illeti. Kiadás kiadást követett, több dolog is tönkrement körülötted, amit vagy javíttatnod kellett, vagy kénytelen voltál teljesen lecserélni. Annyit elárulunk, hogy a héten olyan lehetőség vár rád új állás vagy előléptetés formájában, ami gondoskodik róla, hogy jó ideig ne legyen okod aggódni az anyagiak miatt.

Mérleg

A héten találkozol egy régi ismerőssel, aki bár nem volt meghatározó karakter az életedben, most mégis kulcsfontosságú visszacsatolás érkezik tőle. Pont arra volt szükséged, hogy valaki taktikázás nélkül ismerje el a fáradozásaidat és erősítsen meg a továbbiakban. Ez pedig olyan löketet ad, amivel feltéped a lehetőségek ajtajait. Hajrá!

Címkék: csillagjegy csillagjegyek ezotiéria halak horoszkóp ikrek kos mérleg pozitív változás siker sikerül változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.