2020.07.13.@ 10.07

4 csillagjegy, akire a héten pozitív változás vár

Fontos dilemmák dőlnek el, új lehetőségek figyelnek be, és ezek a csillagjegyek egészen biztosan győztesként jönnek ki belőle.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, akire a héten pozitív változás vár

Halak

Az idei éved kivétel, ami az eddigi nyerő szériáidat tekinti. Rengeteg fontos kérdésben akadtál el, főleg a magánéleted területén, ezért könnyen érezhetted úgy az elmúlt hónapokban, mintha csak az idődet rabolnák. A héten viszont olyan érzésed lehet, mintha kapnál a csillagoktól egy nagy adag fájdalomcsillapítót, amivel lezárhatsz végre egy olyan kapcsolatot, ami nem vezet sehová. Fájdalmasnak tűnhet, de valójában felszabadítóan hat majd rád.

Ikrek

Érkezzen könyv, sorozat, film, vagy egy beszélgetésfoszlány formájában, amit elkapsz a buszon, sikerül ráébredned, mit akarsz kezdeni az életeddel ebben az időszakban. Minderre ráerősít egy nagyon inspiráló és pozitív személy érkezése is, aki abszolút iránymutató hatással bír majd erre az évedre.

Kos

Mostanában nem volt szerencséd, különösen, ami az anyagiakat illeti. Kiadás kiadást követett, több dolog is tönkrement körülötted, amit vagy javíttatnod kellett, vagy kénytelen voltál teljesen lecserélni. Annyit elárulunk, hogy a héten olyan lehetőség vár rád új állás vagy előléptetés formájában, ami gondoskodik róla, hogy jó ideig ne legyen okod aggódni az anyagiak miatt.

Mérleg

A héten találkozol egy régi ismerőssel, aki bár nem volt meghatározó karakter az életedben, most mégis kulcsfontosságú visszacsatolás érkezik tőle. Pont arra volt szükséged, hogy valaki taktikázás nélkül ismerje el a fáradozásaidat és erősítsen meg a továbbiakban. Ez pedig olyan löketet ad, amivel feltéped a lehetőségek ajtajait. Hajrá!

Címkék: csillagjegy csillagjegyek ezotiéria halak horoszkóp ikrek kos mérleg pozitív változás siker sikerül változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!