2020.07.14.@ 05.07

Így pörgesd fel a szerelmi életed a csillagjegyed szerint

A csillagok bizony párkapcsolati tanácsokat is képesek adni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így pörgesd fel a szerelmi életed a csillagjegyed szerint

Kos

A következő időben a legfontosabb tanulság az lesz számodra, hogy megtanuld elengedni azt, ami már nem működik! Igazi Kosként az az elved, hogy soha nem adod fel, ám ahhoz, hogy hosszútávon boldog legyél és megtaláld az igazit, muszáj véget vetned annak, aminek már semmi értelme.

Bika

A Bika csillagjegyűek egyszerűen odavannak a megszokott dolgaikért, ezzel te sem vagy másképp. Ez viszont odavezethet, hogy egy egész életed át ugyanazt csinálod, amit a párod bizony hamar megunhat. Itt a nyár, ezért ez a legalkalmasabb időszak ahhoz, hogy a szerelmeddel kipróbáljatok néhány új, izgalmas dolgot, amivel egyrészről kilépsz egy picit a komfortzónádból, másrészről fellendítheted a szerelmi életed is! Win-win!

Ikrek

Igazi társasági ember vagy, a telód pedig folyamatosan a kezedben van, mert vagy az Instát pörgeted, vagy az üzijeidre válaszolgatsz. Érdemes megtanulnod félretenni picit a social mediát és inkább a szerelmedre koncentrálni, vagyis a jelenben élni. Hidd el, elképesztő különbséget fogsz érezni a párkapcsolatodban, ha az összebújást előrébb helyezed az új szelfi posztolásánál!

Rák

Elképesztő érzelmes vagy, ami a párkapcsolatodban csak még durvább méreteket ölt. Ez viszont oda is vezethet, hogy a féltékenykedésed fölött elveszíted az uralmat, és a szerelmed minden lépéséről tudni akarsz. A legjobb, amit tehetsz, hogy veszel egy nagy levegőt és elkezdesz megbízni a párodban! Ha nincs bizalom, nincs értelme a kapcsolatnak sem!

Oroszlán

Imádod, ha te vagy a középpontban és minden rólad szól. Ha viszont megtaláltad az igazit, akivel szeretnéd leélni az életed, akkor néha add át a reflektorfényt a partnerednek. Ez nem azt jelenti, hogy te már soha nem lehetsz a saját színpadod szupersztárja, csupán azt, hogy a szerelmedet is hagyod érvényesülni.

Szűz

Te mindig pontosan tudod, hogy mit akarsz, így a párodnak ritkán van beleszólása a dolgokba. Ahhoz, hogy a kapcsolatotok kiegyensúlyozottabb és boldogabb legyen, hallgasd meg, hogy mit szeretne a másik és próbálj néha a kompromisszumra törekedni. Már egy kis igyekvés is iszonyúan kihathat a kapcsolatra – extra pozitív értelemben!

Mérleg

Egyszerűen utálod, ha egy apró feszültség is beférkőzik az életedbe, hiszen folyamatosan a harmóniára törekedsz. Épp ezért viszont sokszor előfordul, hogy nem állsz ki magadért a békesség érdekében, így a kis feszkó csak gyűlik és gyűlik, amíg nem pukkan ki minden egyszerre. Inkább add ki magadból a kisebb dolgokat sűrűbben, így elkerülheted az atomrobbanást…

Skorpió

Alapvetően vidám csaj vagy, de ha történik valami negatív a kapcsolatodban, akkor hirtelen mindent extra negatívan látsz. A következő időben a türelmed rendesen próbára fog tenni téged, így a legjobb, amit tehetsz az az, hogy nyugodtan és pozitívan állsz a kapcsolati problémákhoz. Meg fogsz lepődni, hogy mennyivel könnyebb így minden.

Nyilas

Hihetetlenül őszinte ember vagy, aki szó szerint MINDENT kimond, ami eszébe jut. Ez viszont sok esetben rosszul eshet a párodnak, ugyanis szinte soha nem szoktál elgondolkozni, mielőtt kimondasz valami extra durvát. Mivel a szerelmed tudja, hogy elképesztő jó szíved van, és nem direkt bántod meg, ezért mázlid van, de ha meg akarod lepni őt, akkor legalább néha próbálj meg a másik fejével gondolkozni, mielőtt kimondasz valamit!

Bak

Ha megfontoltságnak lenne egy országa, akkor te lennél az elnöke, ugyanis semmi olyat nem teszel, amit nem gondolsz végig legalább százszor. A kapcsolatodat viszont hihetetlenül feldobhatja az, ha néha kilépsz a saját kis komfortzónádból, és kipróbálsz olyan dolgokat is, amikre eddig azonnal nemet mondtál. Hidd el, nem fogod megbánni!

Vízöntő

Határozott vagy és tudod, hogy mit akarsz az élettől, ez pedig a párkapcsolatodra is igaz. Éppen ezért néha elfelejted számba venni azt, hogy a másik mit érez, vagy mit is szeretne, és csak azt tartod szem előtt, hogy mi a leggolikusabb lépés számotokra. Csak egy kicsit kell gyakorolnod az empátiát a szerelmeddel és után csodálatos dolgok várnak rád!

Halak

Igazi romantikus vagy, így amikor megismered életed szerelmét, felveszel egy rózsaszín szemellenzőt és innentől kezdve úgy látod őt, ahogy te akarod. Ahhot viszont, hogy a kapcsolat fejlődjön, előre lépjen és felpezsdüljön, muszáj levenned a szemellenzőt, hogy lásd a szerelmed igazi valóját is! Ugye nem is olyan vészes?

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp kapcsoalt párkapcsolat szerelem tippek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!