6 csillagjegy, aki a legrosszabbat hozza ki egymásból

És nem csak a szerelemben, de a melóban és a baráti társaságban is.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

6 csillagjegy, aki a legrosszabbat hozza ki egymásból

Halak + Halak

A Halak, míg mondjuk a Szűz vagy a Mérleg mellett van, csak dinamizálja a kapcsolatot egy-egy, a másik számára finoman kézben tartható hangulatingadozással, addig, ha a társa, a barátja vagy a munkatársa is Halak, sokkal nagyobb az esély egymás módszeres kicsinálására. Sanszos a hetekig tartó sértődés, a csendes, és az annál kegyetlenebb hadjárat. A konfliktusok kezelése nem tartozik a Halak erősségei közé, hajlamos a meggondolatlanságra, és ha békülő szándéka nem talál meghallgatásra, csak jobban megbántódik. Erre pedig elég nagy az esély, ha egy másik Halak van a közelében.

Oroszlán + Szűz

Az Oroszlán makacssága csak jobban ráerősít a Szűz sértődékenységére, önmarcangolására. Ami olyan konfliktushoz vezet, amiből nagyon nehéz lesz kimászni egy idő után. A kulcs az erőviszonyok látszólagos eltolódása, amit az Oroszlán hajlamos kihasználni, viszont még így sem érezheti magát igazi nyertesként, mert a Szűznél senki sem büntet jobban és módszeresebben.

Szűz + Mérleg

Az alapvetően kiegyensúlyozott és harmóniára törekvő Mérleget senki nem tudja úgy kizökkenteni, mint egy Szűz, akinek sérült az igazságérzete – még ha ehhez a Mérlegnek nincs is sok köze. A Mérleg segítő szándéka buta és üres próbálkozásnak tűnhet a passzív Szűznél, ami ahhoz vezet, hogy előbbi megkérdőjelezze saját kommunikációs erősségeit, segítő szándéka pedig gyerekes tutujgatásba csap át, ami csak tovább növeli a Szűz frusztrációját.

Címkék: csillagjegy ezotéria felerősítik halak horoszkóp mérleg oroszlán rossz tulajdonság szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek mindig érdemes megfogadni a tanácsait

Ha elakadnál az életedben, vagy csak egy apróságban lenne szükséged valakinek a tanácsára, ezekre a csillagjegyekre számíthatsz!

3 csillagjegy, aki bárkit képes megszerezni

Ők aztán nem ismernek tréfát: ha valakit szeretnének megszerezni, azért tényleg mindent megtesznek.

Horoszkóp, Június 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 9-én is!

Horoszkóp, Június 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 8-án is!

3 csillagjegy, akinek hatalmas változást hoz a hét

Ha a listán megtalálod a csillagjegyed, készülj fel egy csodálatos hétre!