2020.07.15.@ 08.07

6 csillagjegy, aki a legrosszabbat hozza ki egymásból

És nem csak a szerelemben, de a melóban és a baráti társaságban is.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

6 csillagjegy, aki a legrosszabbat hozza ki egymásból

Halak + Halak

A Halak, míg mondjuk a Szűz vagy a Mérleg mellett van, csak dinamizálja a kapcsolatot egy-egy, a másik számára finoman kézben tartható hangulatingadozással, addig, ha a társa, a barátja vagy a munkatársa is Halak, sokkal nagyobb az esély egymás módszeres kicsinálására. Sanszos a hetekig tartó sértődés, a csendes, és az annál kegyetlenebb hadjárat. A konfliktusok kezelése nem tartozik a Halak erősségei közé, hajlamos a meggondolatlanságra, és ha békülő szándéka nem talál meghallgatásra, csak jobban megbántódik. Erre pedig elég nagy az esély, ha egy másik Halak van a közelében.

Oroszlán + Szűz

Az Oroszlán makacssága csak jobban ráerősít a Szűz sértődékenységére, önmarcangolására. Ami olyan konfliktushoz vezet, amiből nagyon nehéz lesz kimászni egy idő után. A kulcs az erőviszonyok látszólagos eltolódása, amit az Oroszlán hajlamos kihasználni, viszont még így sem érezheti magát igazi nyertesként, mert a Szűznél senki sem büntet jobban és módszeresebben.

Szűz + Mérleg

Az alapvetően kiegyensúlyozott és harmóniára törekvő Mérleget senki nem tudja úgy kizökkenteni, mint egy Szűz, akinek sérült az igazságérzete – még ha ehhez a Mérlegnek nincs is sok köze. A Mérleg segítő szándéka buta és üres próbálkozásnak tűnhet a passzív Szűznél, ami ahhoz vezet, hogy előbbi megkérdőjelezze saját kommunikációs erősségeit, segítő szándéka pedig gyerekes tutujgatásba csap át, ami csak tovább növeli a Szűz frusztrációját.

Címkék: csillagjegy ezotéria felerősítik halak horoszkóp mérleg oroszlán rossz tulajdonság szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 14-én is!

3 csillagjegy, akinek beindul a karrierje augusztus második felében

Pihenés helyett ideje a céljaidra fókuszálni!

Horoszkóp: Augusztus 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 13-án is!

Horoszkóp: Augusztus 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 12-én is!

Horoszkóp: Augusztus 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 11-én is!

Horoszkóp: Augusztus 10., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 10-én is!

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem augusztusban

A nyár vége számukra egy új kezdetet jelent.

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy a pasik szerint

Még az is lehet, hogy te is ebben a jegyben születtél!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Horoszkóp: Augusztus 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ezzel lehet azonnal felidegesíteni az egyes csillagjegyeket

Azonnal kiveri náluk a biztosítékot!

Horoszkóp: Augusztus 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!