2020.07.15.@ 08.07

6 csillagjegy, aki a legrosszabbat hozza ki egymásból

És nem csak a szerelemben, de a melóban és a baráti társaságban is.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

6 csillagjegy, aki a legrosszabbat hozza ki egymásból

Halak + Halak

A Halak, míg mondjuk a Szűz vagy a Mérleg mellett van, csak dinamizálja a kapcsolatot egy-egy, a másik számára finoman kézben tartható hangulatingadozással, addig, ha a társa, a barátja vagy a munkatársa is Halak, sokkal nagyobb az esély egymás módszeres kicsinálására. Sanszos a hetekig tartó sértődés, a csendes, és az annál kegyetlenebb hadjárat. A konfliktusok kezelése nem tartozik a Halak erősségei közé, hajlamos a meggondolatlanságra, és ha békülő szándéka nem talál meghallgatásra, csak jobban megbántódik. Erre pedig elég nagy az esély, ha egy másik Halak van a közelében.

Oroszlán + Szűz

Az Oroszlán makacssága csak jobban ráerősít a Szűz sértődékenységére, önmarcangolására. Ami olyan konfliktushoz vezet, amiből nagyon nehéz lesz kimászni egy idő után. A kulcs az erőviszonyok látszólagos eltolódása, amit az Oroszlán hajlamos kihasználni, viszont még így sem érezheti magát igazi nyertesként, mert a Szűznél senki sem büntet jobban és módszeresebben.

Szűz + Mérleg

Az alapvetően kiegyensúlyozott és harmóniára törekvő Mérleget senki nem tudja úgy kizökkenteni, mint egy Szűz, akinek sérült az igazságérzete – még ha ehhez a Mérlegnek nincs is sok köze. A Mérleg segítő szándéka buta és üres próbálkozásnak tűnhet a passzív Szűznél, ami ahhoz vezet, hogy előbbi megkérdőjelezze saját kommunikációs erősségeit, segítő szándéka pedig gyerekes tutujgatásba csap át, ami csak tovább növeli a Szűz frusztrációját.

Címkék: csillagjegy ezotéria felerősítik halak horoszkóp mérleg oroszlán rossz tulajdonság szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Még akkor is, ha nem a sajátjukról van szó!

Horoszkóp: Január 25., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 25-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!