2020.07.16.@ 10.07

A 3 legaljasabb csillagjegy

Hidd el, nem akarsz velük konfliktust!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A 3 legaljasabb csillagjegy

Skorpió

Szenvedélyes és bosszúálló, plusz okos: ennél veszélyesebb kombó nem létezik! Mivel sértődékeny és érzékeny, könnyű kihozni a sodrából, de ezt jó darabig nem mutatja, látszólag kedves veled, de titokban már tervezgeti, hogyan vág vissza, lehetőleg úgy, hogy az háromszor annyira fájjon és ne tudj rá felkészülni.

Szűz

Az a helyzet, hogy ha egy Szűznek nem vagy szimpi, módszeresen fog kicsinálni! Végtelenül kritikus, szőrszálhasogató, plusz pontosan tudja, mivel tud a lehető legjobban megalázni vagy megbántani. A folyamatos rosszindulatú beszólogatás a módszere arra, hogy ellehetetlenítse a munkádat vagy a párkapcsolatodat.

Bak

Könnyű a Bak csapdájába besétálni, mivel vonzó, izgalmas, de szinte lehetetlen kiismerni. Kedvesnek mutatja magát, de inkább távolságtartó és intrikus. Ha kiakasztod, nem fog veled ordítani, sőt úgy tűnhet, nem is haragszik, de a háttérben olyan pletykacunamit szabadít el rólad, amiből csak nagyon nehezen tudod kidumálni magadat…

Címkék: Aljas Bosszúálló csillagjegy jellemrajz jellemzés Kegyetlen kos skorpió személyiség jegyek szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.

Horoszkóp: Január 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!

Ez a legfőbb célod 2021-ben a csillagjegyed szerint

Karrier, család, szerelem, egészség: mutatjuk, mire kell ráerősítened idén!