2020.07.16.@ 10.07

A 3 legaljasabb csillagjegy

Hidd el, nem akarsz velük konfliktust!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A 3 legaljasabb csillagjegy

Skorpió

Szenvedélyes és bosszúálló, plusz okos: ennél veszélyesebb kombó nem létezik! Mivel sértődékeny és érzékeny, könnyű kihozni a sodrából, de ezt jó darabig nem mutatja, látszólag kedves veled, de titokban már tervezgeti, hogyan vág vissza, lehetőleg úgy, hogy az háromszor annyira fájjon és ne tudj rá felkészülni.

Szűz

Az a helyzet, hogy ha egy Szűznek nem vagy szimpi, módszeresen fog kicsinálni! Végtelenül kritikus, szőrszálhasogató, plusz pontosan tudja, mivel tud a lehető legjobban megalázni vagy megbántani. A folyamatos rosszindulatú beszólogatás a módszere arra, hogy ellehetetlenítse a munkádat vagy a párkapcsolatodat.

Bak

Könnyű a Bak csapdájába besétálni, mivel vonzó, izgalmas, de szinte lehetetlen kiismerni. Kedvesnek mutatja magát, de inkább távolságtartó és intrikus. Ha kiakasztod, nem fog veled ordítani, sőt úgy tűnhet, nem is haragszik, de a háttérben olyan pletykacunamit szabadít el rólad, amiből csak nagyon nehezen tudod kidumálni magadat…

Címkék: Aljas Bosszúálló csillagjegy jellemrajz jellemzés Kegyetlen kos skorpió személyiség jegyek szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 14-én is!

3 csillagjegy, akinek beindul a karrierje augusztus második felében

Pihenés helyett ideje a céljaidra fókuszálni!

Horoszkóp: Augusztus 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 13-án is!

Horoszkóp: Augusztus 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 12-én is!

Horoszkóp: Augusztus 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 11-én is!

Horoszkóp: Augusztus 10., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 10-én is!

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem augusztusban

A nyár vége számukra egy új kezdetet jelent.

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy a pasik szerint

Még az is lehet, hogy te is ebben a jegyben születtél!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Horoszkóp: Augusztus 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ezzel lehet azonnal felidegesíteni az egyes csillagjegyeket

Azonnal kiveri náluk a biztosítékot!

Horoszkóp: Augusztus 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!