4 csillagjegy-pár, akik között a legszenvedélyesebb a szex

Te és a pasid vajon köztük vagytok?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy-pár, akik között a legszenvedélyesebb a szex

Ikrek és Vízöntő

Ha van valaki, aki tört már össze ágyat, vagy úgy általában bármi mást a szinte égető szenvedélytől, az egyértelműen az Ikrek és a Vízöntő zodiákusok, akik együtt még tüzesebb párost alkotnak. Mindketten simán lekommunikálják, mire vágynak a hálószobában, és azt mindig meg is kapják. A szex köztük sosem válik kiszámíthatóvá, hiszen szeretnek kísérletezni is.

Kos és Nyilas

A legspontánabb csillagjegy-páros, akik bárhol és bármikor képesek egymásnak esni. Szeretnek a szabadban programokat csinálni, de ha éppen akkor tör rájuk az elsöprő vágy, nem zavartatják magukat. Ők azok, akik szinte listát vezetnek azokról az extrém helyekről, ahol hancúroztak.

Mérleg és Oroszlán

A zodiákusok, akik együtt konkrétan A szürke ötven árnyalatának IRL megfelelői. Két olyan ellentét, akik ezúttal tökéletesen kiegészítik egymást. Míg az Oroszlán imád reflektorfényben lenni, addig a Mérlegnek nagyon nincs ellenére a kicsit alárendeltebb szerepet, amíg szeretve van. Nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, így feszengés nélkül tudják magukat kifejezni a hálóban.

Rák és Halak

A Rák-Halak pár talán egy mágikus szex-bájitalban fürdik nap, mint nap, annyira tökéletesek együtt. Teljesen fesztelenek egymás társaságában, ha rajtuk múlna, egész nap gyakorolnák az ágytornát, ami igazán sokszínű: a gyengéd szeretkezéstől a nagyon keményen 18-as karikás akcióig mindent kipróbálnak.

Címkék: asztro asztrológia csillagjegy ezotéria pár szex zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

3 csillagjegy, aki váratlan meglepetésben részesül a héten

Hidegfront, eső, és most végre valami jó is történik a listán szereplő csillagjegyekkel. Olvass tovább, köztük vagy-e.

Horoszkóp: Április 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 15-én is!

Ezeket a csillagjegyeket viseli meg legjobban a hidegfront

Eső, szél, hózápor – semmi jót nem ígér a mai időjárás (sem), és bizonyos csillagjegyeket sajnos csak még jobban megvisel majd a minket kínzó hidegfront.

Horoszkóp: Április 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 14-én is!

Csillagjegyek, akik sosem hagyják magukat elbizonytalanítani

Próbálkozhat valaki manipulációval, jöhet egy nehezebb időszak, ezek a csillagjegyek kiállnak az elképzeléseik és az álmaik mellett, és sosem kérdőjelezik meg magukat és a döntéseiket.

Horoszkóp: Április 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

3 csillagjegy, aki végre szuper hírt kap ezen a héten

Jó lenne már valami örömhírt kapni végre, ami az egész heted bearanyozza? Ezek a csillagjegyek garantáltan megkapják – de te vajon köztük vagy?

Így meditálj a csillagjegyed szerint

Ahhoz, hogy testileg és lelkileg is a lehető legjobban feltöltődj, ismét segítségedre lesznek a csillagok. Csekkold, hogyan meditálhatsz a csillagjegyed szerint a leghatékonyabban!

Horoszkóp: Április 12., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 12-én is!

Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Ők azok, akik a legnehezebben viselik a lebukás pillanatát. Te vajon köztük vagy?

Kínai, Hindu, Arab: Kerülj képbe más népek horoszkópjával

Az asztrológiát minden nép kicsit másképp értelmezi, ezért rengeteg féle horoszkóp létezik, de messze ezek a legérdekesebbek.

Ilyen a csillagjegyek igazi arca a szerelemben

Hűséges? Öntelt? Vagy megközelíthetetlen? Mutatjuk, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha fülig szerelmesek!

3 csillagjegy, aki jó hírt kap hétvégén

Ezek a csillagjegyek felkészülhetnek a legjobbra, végre pozitív irányt vesz az életük.