2020.07.18.@ 06.07

4 csillagjegy-pár, akik között a legszenvedélyesebb a szex

Te és a pasid vajon köztük vagytok?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy-pár, akik között a legszenvedélyesebb a szex

Ikrek és Vízöntő

Ha van valaki, aki tört már össze ágyat, vagy úgy általában bármi mást a szinte égető szenvedélytől, az egyértelműen az Ikrek és a Vízöntő zodiákusok, akik együtt még tüzesebb párost alkotnak. Mindketten simán lekommunikálják, mire vágynak a hálószobában, és azt mindig meg is kapják. A szex köztük sosem válik kiszámíthatóvá, hiszen szeretnek kísérletezni is.

Kos és Nyilas

A legspontánabb csillagjegy-páros, akik bárhol és bármikor képesek egymásnak esni. Szeretnek a szabadban programokat csinálni, de ha éppen akkor tör rájuk az elsöprő vágy, nem zavartatják magukat. Ők azok, akik szinte listát vezetnek azokról az extrém helyekről, ahol hancúroztak.

Mérleg és Oroszlán

A zodiákusok, akik együtt konkrétan A szürke ötven árnyalatának IRL megfelelői. Két olyan ellentét, akik ezúttal tökéletesen kiegészítik egymást. Míg az Oroszlán imád reflektorfényben lenni, addig a Mérlegnek nagyon nincs ellenére a kicsit alárendeltebb szerepet, amíg szeretve van. Nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, így feszengés nélkül tudják magukat kifejezni a hálóban.

Rák és Halak

A Rák-Halak pár talán egy mágikus szex-bájitalban fürdik nap, mint nap, annyira tökéletesek együtt. Teljesen fesztelenek egymás társaságában, ha rajtuk múlna, egész nap gyakorolnák az ágytornát, ami igazán sokszínű: a gyengéd szeretkezéstől a nagyon keményen 18-as karikás akcióig mindent kipróbálnak.

Címkék: asztro asztrológia csillagjegy ezotéria pár szex zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!