Ez a gyenge pontod a csillagjegyed szerint

A horoszkópod alapján ezen a területen érdemes erősítened.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a gyenge pontod a csillagjegyed szerint

Kos

A Kos elképesztően szenvedélyes, egy pillanat alatt el tudják önteni az érzelmek és ilyenkor képtelen racionálisan gondolkodni. Mivel hirtelen haragú, nagyon könnyű felidegesíteni, így minimális provokációval is simán el lehet érni nála, hogy olyat tegyen dühében, amit később nagyon megbánhat.

Bika

A Bikánál nincs ragaszkodóbb, földhöz ragadtabb jegy, épp ezért a változás az ő gyenge pontja! A spontaneitás nagyon távol áll tőle, sőt még a legapróbb újdonság vagy változtatás is kiborítja, plusz extrán nehezére esik az elengedés.

Ikrek

Egy Ikrek képtelen elviselni, ha nincs igaza! Imád vitatkozni, ellentmondani, de azt sosem ismerné be, hogy tévedett. Ezért egy-egy konfliktus sokkal hosszabb ideig tart nála, mint más jegyeknél, hiszen a bocsánatkérés sem az erőssége.

Rák

A Rák jegyűek hajlamosak a szomorkodásra, a negatív gondolkodásra, és gyakran előfordul velük, hogy annyira átengedik magukat ennek az érzésnek, hogy mély önsajnálatba és depresszióba esnek.

Oroszlán

Extra optimista és pozitív jegy, mindenkiről a lehető legjobbat feltételezi, ami önmagában még szuper, de sajnos akkor is hajlamos megbízni valakiben, ha más nem tenné,… Így gyakran csalódik az emberekben, amit viszont nagyon nehezen dolgoz fel.

Szűz

A Szüzek lényegében saját maguknak gyártják a problémát, ugyanis ki nem állhatják az egyedüllétet, utálnak szinglinek lenni, viszont rettegnek a kötöttségtől és attól, hogy elveszítik a függetlenségüket egy kapcsolatban. Ezt az ellentétet pedig nagyjából képtelenség feloldani…

Mérleg

A Mérlegek kínosan ügyelnek arra, hogy még véletlenül se hasonlítsanak másokra. Már-már rögeszmésen küzdenek azért, hogy kitűnjenek a tömegből, hogy egyediek legyenek. Annyi energiájuk meg el erre, hogy sok más fontos dologra már nem marad.

Skorpió

A Skorpió érzelmileg kb. megközelíthetetlen, nincs jegy, aki nehezebben és lassabban engedne közel magához bárkit is. Ez a bizalmatlanság hatalmas gondot okoz neki a melóban, a barátainál, de legfőképpen a szerelemben!

Nyilas

A Nyilasoknál senki sem kezeli rosszabbul a félelmet! Képelenek kezelni, ha valamit nem ismernek, például, ha nem tudják, mi fog velük történni egy új szituban, vagy leblokkolnak, ha valaki beszélni akar velük, de nem tudják miről lesz szó. Ahelyett, hogy mielőbb szembenéznének a dologgal, a homokba dugják a fejüket és halogatnak.

Bak

A Bakoknak egyszerűen nem megy a kommunikáció. Nagyon nehezükre esik kifejezni az érzelmeiket, gondolataikat, ezért gyakran mondanak butaságot, sértő dolgot, vagy simán félreértik őket. Mivel ezt tudják magukról, kizárt, hogy nagyobb társaságban, közönség előtt beszéljenek!

Vízöntő

Az egyik legbonyolultabb és legösszetetteb jegy, nehéz őket megérteni, megismerni. Elérhetetlenek és különlegesek, amit pontosan tudnak magukról, ezért hajlamosak az önhittségre, beképzeltségre, és sokszor magabiztosabbak az indokoltnál, így gyakran hibázhanak.

Halak

Ami az erősségük, az egyben a gyengéjük is, ugyanis könnyen átérzik mások helyzetét, amitől megértőek, ugyanakkor hajlamosak folyamatosan stresszelni, aggodalmaskodni olyan dolgok miatt is, ami nem a saját problémájuk.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!