2020.07.22.@ 11.07

Ez a gyenge pontod a csillagjegyed szerint

A horoszkópod alapján ezen a területen érdemes erősítened.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a gyenge pontod a csillagjegyed szerint

Kos

A Kos elképesztően szenvedélyes, egy pillanat alatt el tudják önteni az érzelmek és ilyenkor képtelen racionálisan gondolkodni. Mivel hirtelen haragú, nagyon könnyű felidegesíteni, így minimális provokációval is simán el lehet érni nála, hogy olyat tegyen dühében, amit később nagyon megbánhat.

Bika

A Bikánál nincs ragaszkodóbb, földhöz ragadtabb jegy, épp ezért a változás az ő gyenge pontja! A spontaneitás nagyon távol áll tőle, sőt még a legapróbb újdonság vagy változtatás is kiborítja, plusz extrán nehezére esik az elengedés.

Ikrek

Egy Ikrek képtelen elviselni, ha nincs igaza! Imád vitatkozni, ellentmondani, de azt sosem ismerné be, hogy tévedett. Ezért egy-egy konfliktus sokkal hosszabb ideig tart nála, mint más jegyeknél, hiszen a bocsánatkérés sem az erőssége.

Rák

A Rák jegyűek hajlamosak a szomorkodásra, a negatív gondolkodásra, és gyakran előfordul velük, hogy annyira átengedik magukat ennek az érzésnek, hogy mély önsajnálatba és depresszióba esnek.

Oroszlán

Extra optimista és pozitív jegy, mindenkiről a lehető legjobbat feltételezi, ami önmagában még szuper, de sajnos akkor is hajlamos megbízni valakiben, ha más nem tenné,… Így gyakran csalódik az emberekben, amit viszont nagyon nehezen dolgoz fel.

Szűz

A Szüzek lényegében saját maguknak gyártják a problémát, ugyanis ki nem állhatják az egyedüllétet, utálnak szinglinek lenni, viszont rettegnek a kötöttségtől és attól, hogy elveszítik a függetlenségüket egy kapcsolatban. Ezt az ellentétet pedig nagyjából képtelenség feloldani…

Mérleg

A Mérlegek kínosan ügyelnek arra, hogy még véletlenül se hasonlítsanak másokra. Már-már rögeszmésen küzdenek azért, hogy kitűnjenek a tömegből, hogy egyediek legyenek. Annyi energiájuk meg el erre, hogy sok más fontos dologra már nem marad.

Skorpió

A Skorpió érzelmileg kb. megközelíthetetlen, nincs jegy, aki nehezebben és lassabban engedne közel magához bárkit is. Ez a bizalmatlanság hatalmas gondot okoz neki a melóban, a barátainál, de legfőképpen a szerelemben!

Nyilas

A Nyilasoknál senki sem kezeli rosszabbul a félelmet! Képelenek kezelni, ha valamit nem ismernek, például, ha nem tudják, mi fog velük történni egy új szituban, vagy leblokkolnak, ha valaki beszélni akar velük, de nem tudják miről lesz szó. Ahelyett, hogy mielőbb szembenéznének a dologgal, a homokba dugják a fejüket és halogatnak.

Bak

A Bakoknak egyszerűen nem megy a kommunikáció. Nagyon nehezükre esik kifejezni az érzelmeiket, gondolataikat, ezért gyakran mondanak butaságot, sértő dolgot, vagy simán félreértik őket. Mivel ezt tudják magukról, kizárt, hogy nagyobb társaságban, közönség előtt beszéljenek!

Vízöntő

Az egyik legbonyolultabb és legösszetetteb jegy, nehéz őket megérteni, megismerni. Elérhetetlenek és különlegesek, amit pontosan tudnak magukról, ezért hajlamosak az önhittségre, beképzeltségre, és sokszor magabiztosabbak az indokoltnál, így gyakran hibázhanak.

Halak

Ami az erősségük, az egyben a gyengéjük is, ugyanis könnyen átérzik mások helyzetét, amitől megértőek, ugyanakkor hajlamosak folyamatosan stresszelni, aggodalmaskodni olyan dolgok miatt is, ami nem a saját problémájuk.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 28., Csütörtök

Horoszkóp: Január 28., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 28-án is!

Ez a 4 legodaadóbb férfi csillagjegy

Mellettük igazi nőnek érezheted magad!

Horoszkóp: Január 27., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 27-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek minden sikerül majd februárban

Közeledik a szerencsehónapotok, kedves érintett csillagjegyek.

Horoszkóp: Január 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 26-án is!

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Még akkor is, ha nem a sajátjukról van szó!

Horoszkóp: Január 25., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 25-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!