2020.07.22.@ 00.07

Horoszkóp: Július 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Július 22., Szerda

Kos

Ma nem csak a környezetedet, még magadat is megleped a döntéseiddel! Csupa olyan húzásod lesz ugyanis, ami tőled teljesen szokatlan, de mégis minden jól sül majd el.

Bika

Nem tudod pontosan miért, de frusztrált és ideges vagy egész nap, úgy érzed nyomaszt valami, de akárhogy is keresed, nem tudsz rájönni, mi. Próbáld meg elengedni, mert minél inkább agyalsz rajta, annál stresszesebb leszel.

Ikrek

Zseniális ötleteid támadnak ma, szinte minden problémára legalább 2-3 megoldási javaslatod van, de a kivitelezéshez már nem igazán van kedved. Nem baj, már az is fél siker, hogy ötletelsz!

Rák

Folyamatosan csak egy problémán kattogsz, minden energiádat és figyelmedet ez veszi el, és közben észre sem veszed, hogy mekkora jelentőségű történések vannak körülötted…

Oroszlán

Büszke vagy arra, hogy határozott vagy és következetes, épp ezért most még magadnak sem vagy hajlandó bevallani, hogy képtelen vagy dönteni egy fontos dologban. Pedig sokkal érettebb lenne, ha kikérnéd mások véleményét a struccpolitika helyett…

Szűz

Úgy érzed, szürke kisegér vagy a munkahelyeden, akit senki sem vesz észre/figyelembe. Viszont nem az a legjobb módja annak, hogy előtérbe helyezd magad, hogy hatalmas balhékat csapsz…

Mérleg

Imádod a kollégáidat, barátaidat, és általában szívesen vagy nagy társaságban, de nem ma! Ha úgy érzed, eleged van az emberekből, mondj le minden programot és kuckózz be este egyedül a kanapédra!

Skorpió

Ma kifejezetten kísérletező hangulatban vagy, olyan cuccokat veszel fel, amit máskor nem, új helyen kajálsz és a szokásos latte helyett lecsúszik egy cold brew! Szuperúj dolgokat kipróbálni, igaz?

Nyilas

Mindenkinek a kedvére akartál tenni mostanában, aminek az lett a vége, hogy a családod és a barátaid, sőt még a pasid is azt várja, úgy és azt tedd, ahogy ő mondja. Állj végre a sarkadra!

Bak

Nagyon megbántottak nemrégiben, és bár nem tudatosan, de lejárató hadjáratot indítottál az illető ellen. Biztos vagy benne, hogy olyan nagy bűnt követett el, hogy ekkora bünetést érdemel?

Vízöntő

Szíved szerint utaznál, fesztiváloznál, buliznál, és teljesen kivagy tőle, hogy ezeket nem teheted meg. Azért vannak így is elérhető szuper alterenatívák, hogy kikapcsolódj, csak meg kell találnod ezeket.

Halak

Sokat balhéztok a pasiddal, ma is irtó feszült köztetek a hangulat. Talán jobb lenne, ha ma hagynátok a másikat kicsit lenyugodni és nem beszélnétek, találkoznátok egymással.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier munka zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Még akkor is, ha nem a sajátjukról van szó!

Horoszkóp: Január 25., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 25-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!