2020.07.23.@ 11.07

Létezik 13. csillagjegy: ezek a jegyek illenek hozzá a legjobban

Olvass tovább, ha kíváncsi lettél!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Létezik 13. csillagjegy: ezek a jegyek illenek hozzá a legjobban

Eddig tuti abban a hitben voltál, hogy csak 12 csillagjegy létezik, ám úgy tűnik, hogy ez most megdőlni. Szakértők ugyanis feldedezni véltek egy 13. csillagjegyet is, aminek már nevet is adtak, ez a Kígyótartó. A vadiúj jegy a Skorpió és a Nyilas közötti időszakban helyezkedik el, így azok, akik november 29 és december 17 között születtek, elvileg a Kígyótartó csillagjegy alatt születnek.

De mit lehet tudni erről a titokzatos jegyről? Mivel a Skorpió és a Nyilas közé tolakodott be, ezért a Kígyótartó egyértelműen egy igen szenvedélyes és szexuálisan tűlfűtött jegy. Imádja a pörgést, a változatosságot, a kalandokat, ráadásul kifejezetten szerencsés típus. Most pedig lássuk, melyik csillagjegyek alkotják vele a legszuperebb párost!

Rák

A Rák hihetetlenül romantikus személyiség, akit teljesen lenyűgöz a Kígyótartó kreativitása és lelkesedése. Mindkét jegy szenvedélyes és odaadó, így ha átvészelik a hangosabb, kicsit olaszosabb vitákat, akkor nagyon boldogak lehetnek!

Mérleg

A Kígyótartó és a Mérleg a tökéletes páros, hiszen együtt felfedezhetik a világot, miközben kiteljesedhet a szenvedélyességük és a kíváncsiságuk. Egy igazán játékos, szeretettel teli kapcsolat az övék, ami tele van humorral, kalanddal és rengeteg fantasztikus szexszel.

Halak

Mivel a Halak az egyik legérzelmesebb csillagjegy, így szuperül megtalálja a közös hangot a Kígyótartóval, aki egyáltalán nem korlátozza a Halak szabadságvágyát. Bár mindketten igen makacsok, az kettejük között lévő erős kapocs miatt ez egyáltalán nem tud közéjük állni.

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp kígyótartó pár szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 24., Kedd

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!

3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Többé nem kell irigyelned azokat a csillagjegyeket, akik tökéletesen kézben tartják az életüket!

Horoszkóp: November 19., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 19-én is!

Ez a sorozatkarakter vagy a horoszkópod szerint

Mert a csillagjegyed ezt is elárulja!

Ez a 3 csillagjegy kezeli legjobban a stresszt

Mit gondolsz, te köztük vagy?

Horoszkóp: November 18., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 18-án is!