Létezik 13. csillagjegy: ezek a jegyek illenek hozzá a legjobban

Olvass tovább, ha kíváncsi lettél!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Létezik 13. csillagjegy: ezek a jegyek illenek hozzá a legjobban

Eddig tuti abban a hitben voltál, hogy csak 12 csillagjegy létezik, ám úgy tűnik, hogy ez most megdőlni. Szakértők ugyanis feldedezni véltek egy 13. csillagjegyet is, aminek már nevet is adtak, ez a Kígyótartó. A vadiúj jegy a Skorpió és a Nyilas közötti időszakban helyezkedik el, így azok, akik november 29 és december 17 között születtek, elvileg a Kígyótartó csillagjegy alatt születnek.

De mit lehet tudni erről a titokzatos jegyről? Mivel a Skorpió és a Nyilas közé tolakodott be, ezért a Kígyótartó egyértelműen egy igen szenvedélyes és szexuálisan tűlfűtött jegy. Imádja a pörgést, a változatosságot, a kalandokat, ráadásul kifejezetten szerencsés típus. Most pedig lássuk, melyik csillagjegyek alkotják vele a legszuperebb párost!

Rák

A Rák hihetetlenül romantikus személyiség, akit teljesen lenyűgöz a Kígyótartó kreativitása és lelkesedése. Mindkét jegy szenvedélyes és odaadó, így ha átvészelik a hangosabb, kicsit olaszosabb vitákat, akkor nagyon boldogak lehetnek!

Mérleg

A Kígyótartó és a Mérleg a tökéletes páros, hiszen együtt felfedezhetik a világot, miközben kiteljesedhet a szenvedélyességük és a kíváncsiságuk. Egy igazán játékos, szeretettel teli kapcsolat az övék, ami tele van humorral, kalanddal és rengeteg fantasztikus szexszel.

Halak

Mivel a Halak az egyik legérzelmesebb csillagjegy, így szuperül megtalálja a közös hangot a Kígyótartóval, aki egyáltalán nem korlátozza a Halak szabadságvágyát. Bár mindketten igen makacsok, az kettejük között lévő erős kapocs miatt ez egyáltalán nem tud közéjük állni.

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp kígyótartó pár szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 14-én is!

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

Ha a te csillagjegyed is a listán szerepel, mi a helyedben nem késlekednénk sokat a céljaink megvalósításával.

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban a mobiljától

Neked is van olyan ismerősöd, aki egy lépést sem tesz a telója nélkül? Akkor nagy eséllyel ezek közé a csillagjegyek közé tartozik.

Horoszkóp, Május 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 13-án is!

Ezért a 4 csillagjegyért mindenki rajong

Népszerűek voltak a suliban, majd később a munkahelyükön is mindenki bírja őket, sőt a társaság szívei és lelkei, pedig nem is törik érte magukat. Kíváncsi vagy, mely csillagjegyekről van szó?

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ha bírod az ezotériát, rendszeresen követed a horoszkópokat és imádod, ha a csillagok is megtámogatják a céljaidat, jobb, ha figyelsz, ugyanis asztrológiailag fontos nap közeledik a héten.

Horoszkóp: Május 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 12-én is!

3 csillagjegy, akinek minden sikerülni fog a héten

Ha a te csillagjegyed is szerepel a listán, most érdemes új célokat kitűznöd és belevágnod abba, amit régóta terveztél. Hidd el, sikerrel jársz majd!

Horoszkóp: Május 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

3 csillagjegy, akire fantasztikus hét vár

Az élet sokkal szebb, mint amilyennek mutatta magát mostanában, és a következő csillagjegyek számára erre egyértelmű bizonyíték érkezik a héten.

Ezek a csillagjegyekkel kapcsolatos legnagyobb tévhitek

Minden csillagjeggyel kapcsolatban van néhány olyan elterjedt sztereotípia, ami a valóságban nem igaz, vagy legalábbis nem teljesen. Kíváncsi lettél a saját jegyedre, igaz?

Horoszkóp: Május 10., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

3 csillagjegy, aki sokkal magabiztosabbá válik májusban

Rád férne egy kis biztatás, mert mostanában kimondottan nehezen érvényesíted az akaratodat és nehezen állsz ki magadért? Ha ezek közül az egyik a te csillagjegyed, akkor most van egy jó hírünk!