2020.07.24.@ 06.07

Ilyen pasi illik hozzád az aszcendensed szerint

Csekkold le, ki lehet az igazi lelki társad!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ilyen pasi illik hozzád az aszcendensed szerint

Azt már korábban elárultuk neked, hogy az aszcendesed milyen nagy hatással van a személyiségedre, és most azt is kiderítheted, hogyan befolyásolja a szerelmi életedet!

Kos aszcendens

A Kos aszcendenshez a Mérleg illik a legjobban, ugyanis empátiájával, diplomatikusságával és elfogadásával ez az egyetlen jegy, amelyik meg tudja fékezni a Kos szenvedélyességét, meggondolatlanságát, olykor agresszióját.

Bika aszcendens

Egy Skorpió jegyű pasi lehet a másik feled! Imádod az élvezeteket, igazi hedonista vagy, ahogyan a Skorpió is odavan a fincsi ételekért és a maratoni hancúrokért. Az tuti, hogy nincs ennél szexibb párosítás!

Ikrek aszcendens

Egy Nyilassal csakis jól szórakozhatsz! Ugyanolyan könnyedén fogja fel a dolgokat, játékos, izgalmas, imád bulizni és utazni. Egyértelmű, hogy sosem fogtok egymásra unni.

Rák aszcendens

A legtöbb csillagjegynek túl sok lehet az érzelmességed, de egy Baknak nem, ő simán elviseli, hogy 0-24-ben romantikázni szeretnél, jól esik számára, hogy minden téren biztonságban érezheti magát melletted.

Oroszlán aszcendens

Az Oroszlán aszcendens és a Vízöntő napjegy durván vonzzák egymást. Minden téren egy hullámhosszon vannak, és még akkor is rajonganak egymásért, ha csomó dologban különböznek.

Szűz aszcendens

Ha egy Halak srácra bukkansz, ne engedd el! Igaz, elsőre úgy tűnhet, nincs semmi közös bennetek, de hidd el, kiegészítitek egymást. Nálatok működni fog az a mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást… nem is kicsit!

Mérleg aszcendens

Fordítva is igaz a dolog: ahogyan a Kos aszcendens passzol a Mérleghez, úgy a Mérleg aszcendens is vonzza a Kos napjegyet. Ez az egyik legizgalmasabb párosítás, mivel a mindent elsöprő szerelem könnyen átfordulhat gyűlöletbe.

Skorpió aszcendens

A Bikák képtelenek ellnállni neked, mivel minden megvan benned, ami belőlük hiányzik, de vágynak rá, mint például a bátorság, kockáztatás, szókimondás.

Nyilas aszcendens

A Nyilas igazi tűzjegy, amit legjobban egy levegős jegy tud felturbózni, mint például az Ikrek. Ráadásul két kettős csillagjegyről van szó, ami még intenzívebbé teszi a kapcsolatot.

Bak aszcendens

Nincs zárkózottabb és bizalmatlanabb jegy a Baknál, igaz ez az aszcendensre is. Ezt csakis a Rák végtelen érzelmessége és szeretete tudja kompenzálni, enyhíteni.

Vízöntő aszcendens

Az Ikrek odavan a szabadságodért, imponál neki, hogy nem foglalkozol a szabályokkal. De kezdetben hiába tűnik tökéletesnek a viszony, ez a párosítás hosszútávon még mindig nem lehet olyan nyerő, mint egy Oroszlánnal.

Halak aszcendens

Szelíd és alkalmazkodó vagy, úgy fogadod el az embereket, ahogy vannak, egy Szűz jegyűnek pont erre az elfogadásra és áradó szeretetre van szüksége, hogy önmaga lehessen. Cserébe rengeteg magabiztosságot ad és segít két lábbal a földön állnod.

Címkék: aszcendens asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp párkapcsolat szerelem zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Még akkor is, ha nem a sajátjukról van szó!

Horoszkóp: Január 25., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 25-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!