2020.07.24.@ 06.07

Ilyen pasi illik hozzád az aszcendensed szerint

Csekkold le, ki lehet az igazi lelki társad!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ilyen pasi illik hozzád az aszcendensed szerint

Azt már korábban elárultuk neked, hogy az aszcendesed milyen nagy hatással van a személyiségedre, és most azt is kiderítheted, hogyan befolyásolja a szerelmi életedet!

Kos aszcendens

A Kos aszcendenshez a Mérleg illik a legjobban, ugyanis empátiájával, diplomatikusságával és elfogadásával ez az egyetlen jegy, amelyik meg tudja fékezni a Kos szenvedélyességét, meggondolatlanságát, olykor agresszióját.

Bika aszcendens

Egy Skorpió jegyű pasi lehet a másik feled! Imádod az élvezeteket, igazi hedonista vagy, ahogyan a Skorpió is odavan a fincsi ételekért és a maratoni hancúrokért. Az tuti, hogy nincs ennél szexibb párosítás!

Ikrek aszcendens

Egy Nyilassal csakis jól szórakozhatsz! Ugyanolyan könnyedén fogja fel a dolgokat, játékos, izgalmas, imád bulizni és utazni. Egyértelmű, hogy sosem fogtok egymásra unni.

Rák aszcendens

A legtöbb csillagjegynek túl sok lehet az érzelmességed, de egy Baknak nem, ő simán elviseli, hogy 0-24-ben romantikázni szeretnél, jól esik számára, hogy minden téren biztonságban érezheti magát melletted.

Oroszlán aszcendens

Az Oroszlán aszcendens és a Vízöntő napjegy durván vonzzák egymást. Minden téren egy hullámhosszon vannak, és még akkor is rajonganak egymásért, ha csomó dologban különböznek.

Szűz aszcendens

Ha egy Halak srácra bukkansz, ne engedd el! Igaz, elsőre úgy tűnhet, nincs semmi közös bennetek, de hidd el, kiegészítitek egymást. Nálatok működni fog az a mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást… nem is kicsit!

Mérleg aszcendens

Fordítva is igaz a dolog: ahogyan a Kos aszcendens passzol a Mérleghez, úgy a Mérleg aszcendens is vonzza a Kos napjegyet. Ez az egyik legizgalmasabb párosítás, mivel a mindent elsöprő szerelem könnyen átfordulhat gyűlöletbe.

Skorpió aszcendens

A Bikák képtelenek ellnállni neked, mivel minden megvan benned, ami belőlük hiányzik, de vágynak rá, mint például a bátorság, kockáztatás, szókimondás.

Nyilas aszcendens

A Nyilas igazi tűzjegy, amit legjobban egy levegős jegy tud felturbózni, mint például az Ikrek. Ráadásul két kettős csillagjegyről van szó, ami még intenzívebbé teszi a kapcsolatot.

Bak aszcendens

Nincs zárkózottabb és bizalmatlanabb jegy a Baknál, igaz ez az aszcendensre is. Ezt csakis a Rák végtelen érzelmessége és szeretete tudja kompenzálni, enyhíteni.

Vízöntő aszcendens

Az Ikrek odavan a szabadságodért, imponál neki, hogy nem foglalkozol a szabályokkal. De kezdetben hiába tűnik tökéletesnek a viszony, ez a párosítás hosszútávon még mindig nem lehet olyan nyerő, mint egy Oroszlánnal.

Halak aszcendens

Szelíd és alkalmazkodó vagy, úgy fogadod el az embereket, ahogy vannak, egy Szűz jegyűnek pont erre az elfogadásra és áradó szeretetre van szüksége, hogy önmaga lehessen. Cserébe rengeteg magabiztosságot ad és segít két lábbal a földön állnod.

Címkék: aszcendens asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp párkapcsolat szerelem zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy a pasik szerint

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy a pasik szerint

Még az is lehet, hogy te is ebben a jegyben születtél!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Horoszkóp: Augusztus 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ezzel lehet azonnal felidegesíteni az egyes csillagjegyeket

Azonnal kiveri náluk a biztosítékot!

Horoszkóp: Augusztus 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Horoszkóp: Augusztus 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

Horoszkóp: Augusztus 03., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 31-én is!

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy

Ugye te is kíváncsi vagy rá, melyik lehet az?

Horoszkóp: Július 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

3 csillagjegy, aki alkalmatlan a házasságra

Vagy maximum akkor hajlandó oltár elé állni, ha kitartó, lojális, és extra megértő társ van mellette!