Ez a legtipikusabb hibád a szerelemben a horoszkópod szerint

Mindenkinek vannak gyenge pontjai, amin érdemes javítani – mutatjuk a tiédet szerelem-fronton.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a legtipikusabb hibád a szerelemben a horoszkópod szerint

Kos

Nagyon énközpontú vagy, és kicsit úgy tekintesz a párkapcsolatodra, mint a saját karriered és lelki fittséged eszközére, amiben a másik fél szorgosan asszisztál a céljaidhoz. Ami teljesen rendben van, ha te is viszonzod – csakhogy ez elég ritkán valósul meg.

Bika

Hevesen és intenzíven éled meg az érzelmeidet, viszont az átmeneti, nyugodtabb időszakokkal nem nagyon tudsz mit kezdeni. Tudat alatt pont ezért generálsz heves vitákat, amiket számodra romantikus, a másik fél számára viszont idegőrlő békülési rituálék követnek.

Ikrek

Hajlamos vagy magadba fojtani a téged bántó vagy nyomasztó dolgokat, főleg akkor, ha a szerelmeddel kapcsolatosak. A probléma az, hogy mindezt egyszerre, a legváratlanabb pillanatokban zúdítod a másikra, a célod pedig inkább a tombolás, mint az, hogy megoldd a problémát.

Rák

Nagyon lassan hozol meg döntéseket, nálad extra hosszú idő, amíg meglépsz teljesen szimpla lépéseket az életedben. Ez főleg akkor okozhat problémát, ha a partnered dinamikus, bátor és vakmerő, miattad viszont úgy érezheti – sajnos jogosan –, hogy egyhelyben áll a kapcsolatotok.

Oroszlán

Akkor vagy kiegyensúlyozott, ha mindenkit meg tudsz győzni a saját igazadról. Nem válogatsz az eszközökben, és hajlamos vagy rögtön bekeményíteni, ha úgy érzed, a szerelmed nem osztja a véleményedet. Csakhogy ez könnyen vezethet a másik gyors kiábrándulásához is.

Szűz

Menekülsz a konfliktusok elől, és nem vagy hajlandó beleállni komolyabb vitákba – még akkor sem, ha ezek a kapcsolatod fejlődését szolgálják. A partnereid többségének ez kifejezetten válóok, pedig tényleg semmi nem történne, ha nagy levegőt vennél, és beleengednéd magad egy vitába.

Mérleg

Jellemző rád – persze csakis az igazság nevében –, hogy kevésbé vagy támogató, ha a pasidról van szó, és túlságosan is nyitottan állni a balhéban szereplőkhöz. Ha egy barátról van szó, ez a hozzáállás teljesen oké, de a szerelmed joggal vár el tőled ennél komolyabb hátországot.

Skorpió

Mondták már, hogy szereted túltaktikázni a kapcsolataidat? És nem csak a korai szakaszában, amikor még belefér, de később is. Emiatt a másik fél könnyen számítónak tarthat, és úgy érezheti, az első adandó vitahelyzetben visszaélhetsz a bizalmával és a titkaival.

Nyilas

Nagyon heves vagy a szerelemben, és sajna nem feltétlenül, és nem mindig az ágyban. Az aktuális hangulatingadozásaid ráadásul mindig a párodon csattannak, a másik fél reakciója – így a vita kimenetele is – pedig csak a türelmétől függ.

Bak

Szereted birtokolni a másikat, és kisajátítani őt egy kapcsolatban. Könnyen rémeket és riválisokat látsz ott, ahol valójában ártatlan barátságok húzódnak meg a háttérben, ami nagyon gyorsan mérgezheti meg a szerelmeteket.

Vízöntő

Igazi társasági ember vagy, akit kivétel nélkül imád a környezete. Pont ezért a párod könnyen érezheti azt, hogy sokszor osztoznia kell rajtad másokkal. Nem érzi magát elég fontosnak, és te sem segítesz neki azzal, ha ugyanolyan besorolást kap, mint a legutolsó haverod.

Halak

Szereted globálisan látni a dolgokat, ehhez viszont úgy érzed, tisztában kell lenned a másik nézőpontjával, véleményével is. Ha nem kapsz egyértelmű válaszokat a kérdéseidre, mert a másik mondjuk introvertáltabb, esetleg nehezebben áll bele konfliktusokba, mint te, hajlamos vagy a provokálni, és nagyon csúnya vitákat kirobbantani.

Címkék: csillagjegy csillagjegyek ezotéria gyenge pont hiba horoszkóp kapcsolat rossz tulajdonság szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!