3 csillagjegy, aki alkalmatlan a házasságra

Vagy maximum akkor hajlandó oltár elé állni, ha kitartó, lojális, és extra megértő társ van mellette!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki alkalmatlan a házasságra

Rák

Lehet, hogy társaságban könnyen feloldódik és sokan szeretik, de az elköteleződéssel járó állandó döntések olyan szinten emésztik fel a Rákot, hogy inkább minden erejével menekül előle. A romantikus kapcsolatai egészen odáig kiegyensúlyozottak, amíg nem kerül szóba az esküvő. Onnantól menekülőre fogja, és mindent megtesz, hogy a másik is kevésé lelkesen álljon hozzá az „örökké együtt” formációhoz.

Szűz

Szeret csendben jelen lenni a másik életében, viszont nem bírja a címkéket, a felelősségvállalástól pedig kifejezetten retteg. Számára a házasság és a családalapítás is a sor végén áll, és úgy általánosságban véve sokkal boldogabb, ha nem kell azon törnie magát, hogy a klasszikus értékrend (ház-család-autó-nyaralás) felépítésén fáradozzon.

Oroszlán

Nehezen adja fel a függetlenségét, és még nehezebben engedi el a saját szabályait, a kényelmet, és azt a kis világot, amit – egyébként nagy erőkkel – felépített maga körül. Ha úgy érzi, hogy a partnere az „én” helyett a „mi” felállást erőlteti, azonnal elzárja az érzelmeit, és határozottan, minden körítés nélkül pontot tesz a kapcsolat végére.

Címkék: alkalmatlan alkalmatlan a házasságra csillagjegy csillagjegyek esküvő ezotéria házasság kapcsolat oroszlány rák szerelem szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!