Ez a legkülönlegesebb csillagjegy

Ugye te is kíváncsi vagy rá, melyik lehet az?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy

Mielőtt teljesen kiakadnál, le kell szögeznünk, hogy szerintünk is minden csillagjegy egyedi és különleges. Azonban van egy, ami több szempontból is kitűnik a többi közül, ez pedig a VÍZÖNTŐ.

Hogy miért? Képzeld, ez hivatalosan is a legritkább jegy! A világon a Vízöntő csillagjegyűek vannak a legkevesebben, ugyanis szinte minden évben januárban születik a legkevesebb baba, február pedig a legrövidebb hónap, és szintén nem túl erős születésekben.

Ez már önmagában is kiemeli a Vízöntőket a többi közül, de ezen kívül (vagy pont ezért) rengeteg mindenben kiemelkedőek.

Beauty a maxon

A Vízöntők híresen szépek! Egyrészről nagyon megnyerő a külsejük, ha belépnek egy szobába, minden szempár azonnal rájuk szegeződik. De a személyiségük is vonzó, mivel nyitottak, mégis titokzatosak, nehezen kiismerhetőek. Egyszerűen lehetetlen nekik ellenállni!

Szuper-intelligens

A brutál erős kisugárzásuk mellett az intelligenciájuk is lebilincselő. Egyedi a gondolkodásuk, egészen különlegesen látják a dolgokat. Néha furcsának is tűnnek ezért. Plusz minden érdekli őket, tényleg bármiről el lehet velük beszélgetni.

Mindenkinél szabadabb

A Vízöntők függetlenek és önállóak, nem bírják elviselni a szabályokat, sem azt, ha irányítják őket. Mindig pontosan azt teszik, amihez kedvük van! Lételemük, hogy kitűnjenek a tömegből, épp ezért viselkedésük és stílusuk is egyedi.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria legkülönlegesebb csillagjegy legritkább csillagjegy vízöntő zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

4 dolog, amit jó tudni az Ikrek férfiről

Ha Ikrek pasival jársz, ezeket a dolgokat feltétlenül tudnod kell róla! Csekkold le, milyen is valójában a személyisége.

3 csillagjegy, akit júniusban megtalál egy elképesztő állásajánlat

Az utóbbi időben nagyon szerettél volna váltani, de valahogy nem jött szembe olyan hirdetés, ami igazán megfogott? Ha az alábbi jegyek valamelyikében születtél, van egy szuper hírünk!

3 csillagjegy, akinek júniusban megkérik a kezét

Jó megérzéseket súgnak az ösztöneid? Lehet, hogy nem véletlenül, ugyanis ennek a három csillagjegynek még júniusban megkérhetik a kezét!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Jobb, ha ezektől a csillagjegyektől távol tartod magad

Nem kell, hogy ellenséges legyél velük, de jobb, ha ezeket a csillagjegyeket totálisan semlegesen kezeled, és egy kellemes kis távolságot alakítasz ki mind érzelmileg, mind meló fronton.

Horoszkóp, Június 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 10-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek mindig érdemes megfogadni a tanácsait

Ha elakadnál az életedben, vagy csak egy apróságban lenne szükséged valakinek a tanácsára, ezekre a csillagjegyekre számíthatsz!

3 csillagjegy, aki bárkit képes megszerezni

Ők aztán nem ismernek tréfát: ha valakit szeretnének megszerezni, azért tényleg mindent megtesznek.

Horoszkóp, Június 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 9-én is!

Horoszkóp, Június 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 8-án is!

3 csillagjegy, akinek hatalmas változást hoz a hét

Ha a listán megtalálod a csillagjegyed, készülj fel egy csodálatos hétre!