2020.07.30.@ 12.07

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy

Ugye te is kíváncsi vagy rá, melyik lehet az?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy

Mielőtt teljesen kiakadnál, le kell szögeznünk, hogy szerintünk is minden csillagjegy egyedi és különleges. Azonban van egy, ami több szempontból is kitűnik a többi közül, ez pedig a VÍZÖNTŐ.

Hogy miért? Képzeld, ez hivatalosan is a legritkább jegy! A világon a Vízöntő csillagjegyűek vannak a legkevesebben, ugyanis szinte minden évben januárban születik a legkevesebb baba, február pedig a legrövidebb hónap, és szintén nem túl erős születésekben.

Ez már önmagában is kiemeli a Vízöntőket a többi közül, de ezen kívül (vagy pont ezért) rengeteg mindenben kiemelkedőek.

Beauty a maxon

A Vízöntők híresen szépek! Egyrészről nagyon megnyerő a külsejük, ha belépnek egy szobába, minden szempár azonnal rájuk szegeződik. De a személyiségük is vonzó, mivel nyitottak, mégis titokzatosak, nehezen kiismerhetőek. Egyszerűen lehetetlen nekik ellenállni!

Szuper-intelligens

A brutál erős kisugárzásuk mellett az intelligenciájuk is lebilincselő. Egyedi a gondolkodásuk, egészen különlegesen látják a dolgokat. Néha furcsának is tűnnek ezért. Plusz minden érdekli őket, tényleg bármiről el lehet velük beszélgetni.

Mindenkinél szabadabb

A Vízöntők függetlenek és önállóak, nem bírják elviselni a szabályokat, sem azt, ha irányítják őket. Mindig pontosan azt teszik, amihez kedvük van! Lételemük, hogy kitűnjenek a tömegből, épp ezért viselkedésük és stílusuk is egyedi.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria legkülönlegesebb csillagjegy legritkább csillagjegy vízöntő zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Még akkor is, ha nem a sajátjukról van szó!

Horoszkóp: Január 25., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 25-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!