4 csillagjegy, aki sosem békülne ki az exével

Megvan rá az okuk!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki sosem békülne ki az exével

Kos

A Kosok rendkívül barátságosak mindaddig, míg valaki tisztességtelenül nem bánik velük. Főleg, ha megcsalásról van szó: ebben az esetben azonnal szakítanak. Még akkor is, ha békés szakításon van túl, sosem tudnak újra ugyanabba a személybe beleszeretni. A Kosok egyszerűen kudarcként élik meg a szakítást, és semmire nincs szükségük, ami erre emlékezteti őket – beleértve az exükre sem.

Oroszlán

Nagyjából úgy élik meg a szakítást, mint a Kosok: kudarcként, sőt még haragtartóak is. Az igaz, hogy imádják a drámát – mint mondjuk szexelni az exszel – de sokkal jobban élvezik, ha emlékeztethetik az exüket arra, hogy mit veszített…

Skorpió

A Skorpióktól sosem lehet időben bocsánatot kérni, felkapják a vizet és örökre megharagszanak. Nem elég, hogy azonnal törlik az ex számát a telójukból, de még úgy is tesznek, mintha a másik sosem létezett volna. Kizárt, hogy valaha békülni akarjanak.

Bak

A Bakok szeretnek mindent előre megtervezni, és mivel egy régi kapcsolat felmelegítése váratlan következményekkel járhat, így az nekik egyáltalán nem fér bele. Olyan partnerre vágynak, akikkel a jövőjüket tervezhetik, nem szeretnének visszalépni a múltba.

Címkék: békülés horoszkóp sosem békül ki az exével szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Május 10., Hétfő

Horoszkóp: Május 10., Hétfő

Kos Pörgős napra számíthatsz, szinte kapkodnod kell a fejedet, annyi minden történik körülötted. Ha tudomásul veszed, hogy ez egy ilyen nap, nem érhet

3 csillagjegy, aki sokkal magabiztosabbá válik májusban

Rád férne egy kis biztatás, mert mostanában kimondottan nehezen érvényesíted az akaratodat és nehezen állsz ki magadért? Ha ezek közül az egyik a te csillagjegyed, akkor most van egy jó hírünk!

Csillagjegyek, akik zseniális párkapcsolati szakértők

Ezektől a csillagjegyektől érdemes szerelmi tanácsot kérned!

Ezért lesz a mai nap a legjobb egész májusban a csillagjegyed szerint

2021. május 8-án egy különleges csillagállásnak köszönhetően a zodiákus összes jegyének különlegesen jó, hasznos és boldog napja lehet. Olvasd el, rád mi vár!

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol: nagyon nem akarod magadra haragítani őket.

Ennél a 3 csillagjegynél nincs türelmetlenebb

Ezek azok a csillagjegyek, akik egyszerűen képtelenek várni!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Ők azok, akik veled örülnek, és melletted állnak akkor is, ha támogatásra szorulsz. Igazi mázlista vagy, ha a környezetedben legalább egy ilyen csillagjegy van, de simán lehet, hogy pont te vagy a legnagyobb főnyeremény a társaságban.

Horoszkóp: Május 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

10 sztár, akiről nem is tudtad, hogy a Bika jegyében született

A hónap sztárjai a Bikák, ráadásul meglepően sok sztár született ebben a csillagjegyben. Ha kíváncsi vagy, kik, akkor görgess lejjebb.

3 csillagjegy, akikről nem is gondolnád, milyen félénkek

El sem hinnéd ezekről a csillagjegyekről, valójában mennyivel visszahúzódóbbak annál, mint amilyennek mutatják magukat.

Ezek a csillagjegyek képtelenek szívességet kérni

Ők azok a csillagjegyek, akik túl büszkék és önérzetesek ahhoz, hogy segítséget kérjenek másoktól.

Horoszkóp: Május 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 5-én is!