2020.07.31.@ 10.07

4 csillagjegy, aki sosem békülne ki az exével

Megvan rá az okuk!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki sosem békülne ki az exével

Kos

A Kosok rendkívül barátságosak mindaddig, míg valaki tisztességtelenül nem bánik velük. Főleg, ha megcsalásról van szó: ebben az esetben azonnal szakítanak. Még akkor is, ha békés szakításon van túl, sosem tudnak újra ugyanabba a személybe beleszeretni. A Kosok egyszerűen kudarcként élik meg a szakítást, és semmire nincs szükségük, ami erre emlékezteti őket – beleértve az exükre sem.

Oroszlán

Nagyjából úgy élik meg a szakítást, mint a Kosok: kudarcként, sőt még haragtartóak is. Az igaz, hogy imádják a drámát – mint mondjuk szexelni az exszel – de sokkal jobban élvezik, ha emlékeztethetik az exüket arra, hogy mit veszített…

Skorpió

A Skorpióktól sosem lehet időben bocsánatot kérni, felkapják a vizet és örökre megharagszanak. Nem elég, hogy azonnal törlik az ex számát a telójukból, de még úgy is tesznek, mintha a másik sosem létezett volna. Kizárt, hogy valaha békülni akarjanak.

Bak

A Bakok szeretnek mindent előre megtervezni, és mivel egy régi kapcsolat felmelegítése váratlan következményekkel járhat, így az nekik egyáltalán nem fér bele. Olyan partnerre vágynak, akikkel a jövőjüket tervezhetik, nem szeretnének visszalépni a múltba.

Címkék: békülés horoszkóp sosem békül ki az exével szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Augusztus 10., Hétfő

Horoszkóp: Augusztus 10., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 10-én is!

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem augusztusban

A nyár vége számukra egy új kezdetet jelent.

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy a pasik szerint

Még az is lehet, hogy te is ebben a jegyben születtél!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Horoszkóp: Augusztus 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ezzel lehet azonnal felidegesíteni az egyes csillagjegyeket

Azonnal kiveri náluk a biztosítékot!

Horoszkóp: Augusztus 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Horoszkóp: Augusztus 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

Horoszkóp: Augusztus 03., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 31-én is!

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy

Ugye te is kíváncsi vagy rá, melyik lehet az?

Horoszkóp: Július 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!