4 csillagjegy, aki sosem békülne ki az exével

Megvan rá az okuk!

4 csillagjegy, aki sosem békülne ki az exével

Kos

A Kosok rendkívül barátságosak mindaddig, míg valaki tisztességtelenül nem bánik velük. Főleg, ha megcsalásról van szó: ebben az esetben azonnal szakítanak. Még akkor is, ha békés szakításon van túl, sosem tudnak újra ugyanabba a személybe beleszeretni. A Kosok egyszerűen kudarcként élik meg a szakítást, és semmire nincs szükségük, ami erre emlékezteti őket – beleértve az exükre sem.

Oroszlán

Nagyjából úgy élik meg a szakítást, mint a Kosok: kudarcként, sőt még haragtartóak is. Az igaz, hogy imádják a drámát – mint mondjuk szexelni az exszel – de sokkal jobban élvezik, ha emlékeztethetik az exüket arra, hogy mit veszített…

Skorpió

A Skorpióktól sosem lehet időben bocsánatot kérni, felkapják a vizet és örökre megharagszanak. Nem elég, hogy azonnal törlik az ex számát a telójukból, de még úgy is tesznek, mintha a másik sosem létezett volna. Kizárt, hogy valaha békülni akarjanak.

Bak

A Bakok szeretnek mindent előre megtervezni, és mivel egy régi kapcsolat felmelegítése váratlan következményekkel járhat, így az nekik egyáltalán nem fér bele. Olyan partnerre vágynak, akikkel a jövőjüket tervezhetik, nem szeretnének visszalépni a múltba.

Még több

Horoszkóp