Horoszkóp: Augusztus 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

Horoszkóp: Augusztus 4., Kedd

Kos

A pasid pont a szenvedélyességedet imádja benned, de az elmúlt napokban kifejezetten egykedvű és közönyös voltál vele. Mi lehet az oka? Rá kéne jönnöd mielőbb…

Bika

Totál kiborít, hogy amit erre a hétre, esetleg pont mára terveztél, sehogy sem jött össze. Oké-oké, nehezen viseled a változást és a kudarcokat, de már nem tudsz mit csinálni, szóval kénytelen leszel elengedni. Feleslegesen idegesíted magad!

Ikrek

Elsőre úgy tűnhet, hogy nehéz nap vár rád, de délelőtt sikerül letudnod a problémásabb feladatokat, délutánra pedig már alig marad valami dolgod. Jól hangzik, igaz?

Rák

A hidegfronttal együtt a rossz kedved is megérkezett, igazi világvége hangulatba kerülsz, és semmi vagy senki sem tud kizökkenteni ebből az állapotból. Ez csakis akkor változik majd meg, ha te is hajlandó vagy pozitívabban látni a dolgokat.

Oroszlán

Az augusztus az egyik kedvenc hónapod, ez meg is látszik a hangulatodon. Bármilyen problémába vagy akadályba ütközöl, nem húzod fel magad. Rég voltál ilyen laza és könnyed!

Szűz

Az egyik kollégád mostanában távolságtartóbb, ellenségesebb veled? Gondold végig, nem bántottad-e meg valamivel! Hidd el, csak úgy a semmiért nem haragudott meg rád egyik percről a másikra.

Mérleg

Már most kezd el szervezni a hétvégi programjaidat, különben káosz lesz az egész! Rengeteg elintéznivaló, találka, party vár rád, szóval extra pörgős három napod lesz, készülj!

Skorpió

Nem szépítjük, kemény nap vár rád. Már reggeltől kezdve úgy érezheted, hogy összeesküdött ellened az univerzum, tényleg minden összejön. De a jó hír, ha ezt a napod letudod, utána már sokkal könnyeb heted lesz!

Nyilas

Imádod a munkádat, de mostanra valahogy besokalltál tőle. Ez nem azt jelenti, hogy rögtön váltanod kéne, csak szükséged lenne egy miniszabira, hogy feltöltődj.

Bak

Nem volt mostanában felhőtlen a viszonyod a családoddal, sok volt a konfliktus köztetek, amik újra és újra előjöttek. Szerencsére ma egy lépéssel közelebb kerülhetsz a megoldáshoz és a békéhez, de ehhez neked is engedned kell!

Vízöntő

Fontos megbeszélésed vagy prezentációd lesz ma, de nem készültél rá annyit, mint kellett volna. Inkább próbáld meg elhalasztani, mint ‘lesz, ami lesz’ alapon fejestugrani. Hamar kiderül, hogy nem vagy képben és csúnyán beéghetsz.

Halak

Bárhogy is próbálkoznak, ne engedd, hogy felidegesítsenek! Még akkor sem, ha a világ legnagyobb igazságtalanságáról van szó! Ma csakis te jöhetsz ki rosszul bármilyen konfliktusból…

Még több

Horoszkóp