Ezzel lehet azonnal felidegesíteni az egyes csillagjegyeket

Azonnal kiveri náluk a biztosítékot!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezzel lehet azonnal felidegesíteni az egyes csillagjegyeket

Kos

Szenvedélyes, lendületes és spontán, kifejezetten a tettek embere. Pont ezért megőrül tőle, ha valaki tétlenkedik, húzza az időt vagy döntésképtelen, főleg, ha ezzel hátráltatja a Kost…

Bika

Nincs bosszantóbb egy Bika számára, mint ha az utolsó pillanatban lemondanak egy programot, vagy valaki változtat a rég megbeszélt terven.

Ikrek

Nincs kíváncsibb  jegy az  Ikreknél, mindig mindent tudni akar, méghozzá azonnal. Szóval a legjobban azzal lehet kiborítani, ha nem mondanak el neki valamit, főleg ha olyan dologról van szó, ami esetleg róla szól.

Rák

A Rákok nagyon rosszul viselik, ha ki kell mozdulniuk a komfortzónájukból. Egyszerűen befeszülnek, leblokkolnak, ha olyan helyzetbe kerülnek, amiben még nem voltak korábban.

Oroszlán

Végtelenül egyenes jegyről van szó, ezért mindennél jobban idegesíti a pletykálkodás, az intrika, ha valakit kibeszélnek a háta mögött.

Szűz

A rendetlenség, trehányság az, ami kiborítja a Szüzeket. Mivel kínosan ügyelnek a részletekre és extra kritikusak, nem bírják megérteni, hogy lehet valaki felületes.

Mérleg

Szeretik a harmóniát, a nyugalmat, arra törekszenek, hogy körülöttük mindenkinek jó legyen. Így nem meglepő, hogy a Mérlegek azonnal stresszessé válnak, ha körülöttük feszkó, vita alakul ki.

Skorpió

A Skorpiók szeretik hasznosan tölteni az idejüket, így totál kiborulnak, ha mások lógatják a lábukat, lébecolnak, sunyulnak például a melóban. Még idegesebbek lesznek, ha ezzel hátráltatják őket.

Nyilas

Az emberi butaság az, ami azonnal kiveri a Nyilasoknál a biztosítékot. Nem is arról van szó, ha valaki nem tud valamit, hanem ha nem is akar tenni ellene, vagy görcsösen ragaszkodik a hülyeséghez.

Bak

A Bakok a legbizalmatlanabbak! Zárkózottak, nem szeretnek az érzelmeikről beszélni, így kifejezetten frusztrálja őket, ha valaki  bizalmaskodni próbál velük, kíváncsiskodik, faggatózik a magánügyeikkel, érzelmeikkel kapcsolatban.

Vízöntő

A felesleges szabályoknál nincs idegesítőbb egy Vízöntő szerint. Szinte lehetetlen őket irányítani, aki mégis megpróbálja korlátozni őket, számoljon a haragjukkal!

Halak

Az igazságtalanság, a gyengék elnyomása, kirekesztése, a felesleges pazarlás mind-mind kiborítják a Halakat. Ők azok, akik egy átlagos híradón minimum ötször kiakadnak.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria jellemrajz jellemzés személyiség zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol: nagyon nem akarod magadra haragítani őket.

Ennél a 3 csillagjegynél nincs türelmetlenebb

Ezek azok a csillagjegyek, akik egyszerűen képtelenek várni!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Ők azok, akik veled örülnek, és melletted állnak akkor is, ha támogatásra szorulsz. Igazi mázlista vagy, ha a környezetedben legalább egy ilyen csillagjegy van, de simán lehet, hogy pont te vagy a legnagyobb főnyeremény a társaságban.

Horoszkóp: Május 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

10 sztár, akiről nem is tudtad, hogy a Bika jegyében született

A hónap sztárjai a Bikák, ráadásul meglepően sok sztár született ebben a csillagjegyben. Ha kíváncsi vagy, kik, akkor görgess lejjebb.

3 csillagjegy, akikről nem is gondolnád, milyen félénkek

El sem hinnéd ezekről a csillagjegyekről, valójában mennyivel visszahúzódóbbak annál, mint amilyennek mutatják magukat.

Ezek a csillagjegyek képtelenek szívességet kérni

Ők azok a csillagjegyek, akik túl büszkék és önérzetesek ahhoz, hogy segítséget kérjenek másoktól.

Horoszkóp: Május 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 5-én is!

Ilyen vagy az ágyban a csillagjegyed szerint

A horoszkópod árulkodik arról, hogy milyen vagy a hálószoba falai között, amikor senki nem lát… Csekkold, rólad mit mond el!

3 csillagjegy, aki sorsfordító döntést hoz meg a héten

Dönteni nehéz – vagy nem? Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz kérdés, hogy nagyon határozottan kijelölik maguk előtt, milyen irányban haladjon tovább az életük.

Horoszkóp: Május 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz május első hete

Ha a három közül az egyik a te csillagjegyed is, készülj fel egy elsöprően szuper hétre!