2020.08.05.@ 10.08

Ezzel lehet azonnal felidegesíteni az egyes csillagjegyeket

Azonnal kiveri náluk a biztosítékot!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezzel lehet azonnal felidegesíteni az egyes csillagjegyeket

Kos

Szenvedélyes, lendületes és spontán, kifejezetten a tettek embere. Pont ezért megőrül tőle, ha valaki tétlenkedik, húzza az időt vagy döntésképtelen, főleg, ha ezzel hátráltatja a Kost…

Bika

Nincs bosszantóbb egy Bika számára, mint ha az utolsó pillanatban lemondanak egy programot, vagy valaki változtat a rég megbeszélt terven.

Ikrek

Nincs kíváncsibb  jegy az  Ikreknél, mindig mindent tudni akar, méghozzá azonnal. Szóval a legjobban azzal lehet kiborítani, ha nem mondanak el neki valamit, főleg ha olyan dologról van szó, ami esetleg róla szól.

Rák

A Rákok nagyon rosszul viselik, ha ki kell mozdulniuk a komfortzónájukból. Egyszerűen befeszülnek, leblokkolnak, ha olyan helyzetbe kerülnek, amiben még nem voltak korábban.

Oroszlán

Végtelenül egyenes jegyről van szó, ezért mindennél jobban idegesíti a pletykálkodás, az intrika, ha valakit kibeszélnek a háta mögött.

Szűz

A rendetlenség, trehányság az, ami kiborítja a Szüzeket. Mivel kínosan ügyelnek a részletekre és extra kritikusak, nem bírják megérteni, hogy lehet valaki felületes.

Mérleg

Szeretik a harmóniát, a nyugalmat, arra törekszenek, hogy körülöttük mindenkinek jó legyen. Így nem meglepő, hogy a Mérlegek azonnal stresszessé válnak, ha körülöttük feszkó, vita alakul ki.

Skorpió

A Skorpiók szeretik hasznosan tölteni az idejüket, így totál kiborulnak, ha mások lógatják a lábukat, lébecolnak, sunyulnak például a melóban. Még idegesebbek lesznek, ha ezzel hátráltatják őket.

Nyilas

Az emberi butaság az, ami azonnal kiveri a Nyilasoknál a biztosítékot. Nem is arról van szó, ha valaki nem tud valamit, hanem ha nem is akar tenni ellene, vagy görcsösen ragaszkodik a hülyeséghez.

Bak

A Bakok a legbizalmatlanabbak! Zárkózottak, nem szeretnek az érzelmeikről beszélni, így kifejezetten frusztrálja őket, ha valaki  bizalmaskodni próbál velük, kíváncsiskodik, faggatózik a magánügyeikkel, érzelmeikkel kapcsolatban.

Vízöntő

A felesleges szabályoknál nincs idegesítőbb egy Vízöntő szerint. Szinte lehetetlen őket irányítani, aki mégis megpróbálja korlátozni őket, számoljon a haragjukkal!

Halak

Az igazságtalanság, a gyengék elnyomása, kirekesztése, a felesleges pazarlás mind-mind kiborítják a Halakat. Ők azok, akik egy átlagos híradón minimum ötször kiakadnak.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria jellemrajz jellemzés személyiség zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!