Ezzel lehet azonnal felidegesíteni az egyes csillagjegyeket

Azonnal kiveri náluk a biztosítékot!

Ezzel lehet azonnal felidegesíteni az egyes csillagjegyeket

Kos

Szenvedélyes, lendületes és spontán, kifejezetten a tettek embere. Pont ezért megőrül tőle, ha valaki tétlenkedik, húzza az időt vagy döntésképtelen, főleg, ha ezzel hátráltatja a Kost…

Bika

Nincs bosszantóbb egy Bika számára, mint ha az utolsó pillanatban lemondanak egy programot, vagy valaki változtat a rég megbeszélt terven.

Ikrek

Nincs kíváncsibb  jegy az  Ikreknél, mindig mindent tudni akar, méghozzá azonnal. Szóval a legjobban azzal lehet kiborítani, ha nem mondanak el neki valamit, főleg ha olyan dologról van szó, ami esetleg róla szól.

Rák

A Rákok nagyon rosszul viselik, ha ki kell mozdulniuk a komfortzónájukból. Egyszerűen befeszülnek, leblokkolnak, ha olyan helyzetbe kerülnek, amiben még nem voltak korábban.

Oroszlán

Végtelenül egyenes jegyről van szó, ezért mindennél jobban idegesíti a pletykálkodás, az intrika, ha valakit kibeszélnek a háta mögött.

Szűz

A rendetlenség, trehányság az, ami kiborítja a Szüzeket. Mivel kínosan ügyelnek a részletekre és extra kritikusak, nem bírják megérteni, hogy lehet valaki felületes.

Mérleg

Szeretik a harmóniát, a nyugalmat, arra törekszenek, hogy körülöttük mindenkinek jó legyen. Így nem meglepő, hogy a Mérlegek azonnal stresszessé válnak, ha körülöttük feszkó, vita alakul ki.

Skorpió

A Skorpiók szeretik hasznosan tölteni az idejüket, így totál kiborulnak, ha mások lógatják a lábukat, lébecolnak, sunyulnak például a melóban. Még idegesebbek lesznek, ha ezzel hátráltatják őket.

Nyilas

Az emberi butaság az, ami azonnal kiveri a Nyilasoknál a biztosítékot. Nem is arról van szó, ha valaki nem tud valamit, hanem ha nem is akar tenni ellene, vagy görcsösen ragaszkodik a hülyeséghez.

Bak

A Bakok a legbizalmatlanabbak! Zárkózottak, nem szeretnek az érzelmeikről beszélni, így kifejezetten frusztrálja őket, ha valaki  bizalmaskodni próbál velük, kíváncsiskodik, faggatózik a magánügyeikkel, érzelmeikkel kapcsolatban.

Vízöntő

A felesleges szabályoknál nincs idegesítőbb egy Vízöntő szerint. Szinte lehetetlen őket irányítani, aki mégis megpróbálja korlátozni őket, számoljon a haragjukkal!

Halak

Az igazságtalanság, a gyengék elnyomása, kirekesztése, a felesleges pazarlás mind-mind kiborítják a Halakat. Ők azok, akik egy átlagos híradón minimum ötször kiakadnak.

Még több

Horoszkóp