2020.08.06.@ 12.08

Ezek a csillagjegyek mennek a leggyorsabban egymás agyára

Náluk folyamatosak a viták…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek mennek a leggyorsabban egymás agyára

Bak – Vízöntő

Míg a Bak egy hihetetlenül introvertált személyiség, addig a Vízöntő mindent, de szó szerint MINDENT tudni akar a másikról. Szeretné, ha a párja elmondaná az összes gondolatát, és hogy mit miért csinál. Erre sajnos a Bak egyáltalán nem jó partner, belőle ugyanis még harapófogóval is nehezen lehet kiszedni még a legalapvetőbb infókat is. A „Mit csinálsz?” , „Miért nem válaszolsz már 10 perce?” teljesen szokványos kérdések a Vízöntő részéről, ez viszont teljesen az őrületbe kergeti a Bakot…

Mérleg – Kos

Bár a Mérlegnek nagyon bejön, hogy a Kos mindig tudja, hogy mit akar és hihetetlenül határozott, azt már kevésbé tolerálja, hogy emelett imádja a drámát. A Mérlegnek ugyanis a nyugalom és a harmónia a legfontosabb, így a Kos folyamatos feszkója teljesen kiborítja. Persze a Kos részéről sem oké a dolog, őt ugyanis kikergeti a világból, amiért a Mérleg nem engedi, hogy fejjel menjen a falnak.

Oroszlán – Skorpió

Mindkét jegy makacs és szenvedélyes, ráadásul nem szeretnek a reflektorfényen osztozni, így a viták náluk elkerülhetetlenek. Már a kapcsolatuk kezdetén próbálja mindkét fél átvenni az irányítást, de sajnos egyikük sem hátrál meg, így a harc és a dráma szó szerint addig a percig tart, amíg nem szakítanak…

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp párkapcsolat szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!