Ezek a csillagjegyek mennek a leggyorsabban egymás agyára

Náluk folyamatosak a viták…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek mennek a leggyorsabban egymás agyára

Bak – Vízöntő

Míg a Bak egy hihetetlenül introvertált személyiség, addig a Vízöntő mindent, de szó szerint MINDENT tudni akar a másikról. Szeretné, ha a párja elmondaná az összes gondolatát, és hogy mit miért csinál. Erre sajnos a Bak egyáltalán nem jó partner, belőle ugyanis még harapófogóval is nehezen lehet kiszedni még a legalapvetőbb infókat is. A „Mit csinálsz?” , „Miért nem válaszolsz már 10 perce?” teljesen szokványos kérdések a Vízöntő részéről, ez viszont teljesen az őrületbe kergeti a Bakot…

Mérleg – Kos

Bár a Mérlegnek nagyon bejön, hogy a Kos mindig tudja, hogy mit akar és hihetetlenül határozott, azt már kevésbé tolerálja, hogy emelett imádja a drámát. A Mérlegnek ugyanis a nyugalom és a harmónia a legfontosabb, így a Kos folyamatos feszkója teljesen kiborítja. Persze a Kos részéről sem oké a dolog, őt ugyanis kikergeti a világból, amiért a Mérleg nem engedi, hogy fejjel menjen a falnak.

Oroszlán – Skorpió

Mindkét jegy makacs és szenvedélyes, ráadásul nem szeretnek a reflektorfényen osztozni, így a viták náluk elkerülhetetlenek. Már a kapcsolatuk kezdetén próbálja mindkét fél átvenni az irányítást, de sajnos egyikük sem hátrál meg, így a harc és a dráma szó szerint addig a percig tart, amíg nem szakítanak…

Címkék: asztrológia csillagjegy horoszkóp párkapcsolat szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Ez a 3 legveszélyesebb csillagjegy

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol: nagyon nem akarod magadra haragítani őket.

Ennél a 3 csillagjegynél nincs türelmetlenebb

Ezek azok a csillagjegyek, akik egyszerűen képtelenek várni!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Erre a 3 csillagjegyre bárki, bármikor számíthat

Ők azok, akik veled örülnek, és melletted állnak akkor is, ha támogatásra szorulsz. Igazi mázlista vagy, ha a környezetedben legalább egy ilyen csillagjegy van, de simán lehet, hogy pont te vagy a legnagyobb főnyeremény a társaságban.

Horoszkóp: Május 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

10 sztár, akiről nem is tudtad, hogy a Bika jegyében született

A hónap sztárjai a Bikák, ráadásul meglepően sok sztár született ebben a csillagjegyben. Ha kíváncsi vagy, kik, akkor görgess lejjebb.

3 csillagjegy, akikről nem is gondolnád, milyen félénkek

El sem hinnéd ezekről a csillagjegyekről, valójában mennyivel visszahúzódóbbak annál, mint amilyennek mutatják magukat.

Ezek a csillagjegyek képtelenek szívességet kérni

Ők azok a csillagjegyek, akik túl büszkék és önérzetesek ahhoz, hogy segítséget kérjenek másoktól.

Horoszkóp: Május 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 5-én is!

Ilyen vagy az ágyban a csillagjegyed szerint

A horoszkópod árulkodik arról, hogy milyen vagy a hálószoba falai között, amikor senki nem lát… Csekkold, rólad mit mond el!

3 csillagjegy, aki sorsfordító döntést hoz meg a héten

Dönteni nehéz – vagy nem? Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz kérdés, hogy nagyon határozottan kijelölik maguk előtt, milyen irányban haladjon tovább az életük.

Horoszkóp: Május 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz május első hete

Ha a három közül az egyik a te csillagjegyed is, készülj fel egy elsöprően szuper hétre!