2020.08.07.@ 09.08

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy a pasik szerint

Még az is lehet, hogy te is ebben a jegyben születtél!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy a pasik szerint

Nem, kivételesen nem a Skorpióról vagy a Vízöntőről lesz szó! Bár a Skorpiók tényleg a legszexibb jegyek, a Vízöntők pedig lebilincselően gyönyörűek, a férfiak szerint mégis a Halak a legvonzóbb csillagjegy. Hogy miért? Mutatjuk!

Hello, Beauty!

A Halak nő elbűvölően szép, így már első pillantásra leveszi a pasikat a lábukról. Bájos, visszafogott, mégis különleges és egyedi a kisugárzása. Plusz rendkívül nőies, így egyszerűen nem tudnak elmenni mellette szó nélkül a férfiak.

Titokzatos és izgalmas

Nem elég, hogy gyönyörű, de a személyisége is végtelenül vonzó és inspiráló! Egyrészről nyugodt és kiegyensúlyozott, mégis pörgős, vibráló. Sok minden érdekli, még a spiritualitástól sem zárkózik el. Plusz nyitott és barátságos, de mégis nehezen kiismerhető!

A szerelem az első

A Halak az egyik legérzelmesebb és legmegértőbb csillagjegy, akinek mindennél fontosabb a szerelme. Mélyen és őszintén szeret, hűséges típus, ráadásul nagyon empatikus is, így extra elfogadó és megértő a pasijával szemben.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezoéria horoszkóp különleges jegy női csillagjegy zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!