Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: A kitartásod végre meghozza a gyümölcsét. A sok edzéstől, a kemény diétától egyre jobban érzed magad a bőrödben, és persze a ruháidban.

Párban: Szeretsz új és különleges dolgokat kipróbálni, és ez igaz az ágytornára is. Viszont nem biztos, hogy a barátod is ilyen kísérletezős típus, sőt ha túl gyakran rukkolsz elő valami újdonsággal, azt hiheti, nem vagy elégedett a teljesítményével.

Bika

Szingli: Összefuthatsz az egyik exeddel, aki rendesen felkavar minden szempontból. A kémia még mindig működik köztetek, de ne felejtsd el, hogy nem véletlenül szakítottatok!

Párban: Koncentrálj jobban a párkapcsolatodra, szánj a szerelmedre kicsit több időt este, akár otthon is maradhattok, főzzetek együtt, a lényeg, hogy kettesben legyetek.

Ikrek

Szingli: Teljesen leszív a munka a hét végére, ha randid van, vagy estére fontos találkozót terveztél, inkább tedd át holnapra. Egy óriási beauty sleep segít majd!

Párban: Nyugis, laza, kellemes hétvége vár rád a pasiddal, rengeteg romantikus pillanattal és összebújással. A nagy óóh-k talán elmaradnak, de azért így is nagyon fogjátok élvezni ezt a kis pihenést.

Rák

Szingli: Megismerkedtél egy olyan sráccal, aki minden szempontból tökéletesnek tűnik, már első pillanattól kezdve egy hullámhosszon vagytok, és a hétvégén az is kiderül, hogy ez az ágytornára is igaz-e! Hűha, izgi!

Párban: Párban: A szerelmetekkel kapcsolatos félelmeiddel olyan sokat foglalkozol, hogy éppen ezért kezd is megvalósulni a sok probléma. Inkább koncentrálj a jóra, ami szuperül működik köztetek!

Oroszlán

Szingli: Szingli: Nem is akarsz és nem is tudsz az érzelmeidről beszélni, főleg nem egy srácnak, akit alig ismersz. De hidd el, talán ez hozza meg az áttörést, hogy ne csak haverként találkozgassatok.

Párban: Amikor egy lépést előreléptek a viszonyotokban, akkor hamarosan kettőt vissza is. Mintha mindketten félnétek az elköteleződéstől, pedig enélkül nincs komoly kapcsolat.

Szűz

Szingli: Most jössz rá, hogy az a srác, aki már régóta érdeklődik utánad, neked is egyre fontosabb, vagy legalábbis szívesen megismernéd jobban. Na akkor ezt sürgősen neki is el kellene mondanod!

Párban: Szeretnél egy kicsit több barátnős programot! Akkor szervezkedj, mert a pasid is pont most érzi azt, hogy neki is jót tenne, ha a haverokkal menne bulizni.

Mérleg

Szingli: Már nem tudsz anélkül bulizni, hogy ne arra gondolj, megismerkedsz-e valakivel, főleg, hogy itt a nyár vége, és abban bíztál, szeptemberig lesz valakid. Sugárzik belőled ez az aggodalom, nem szabad ennyire ráfeszülnöd!

Párban: Új élményekre lenne szükségetek, mert picit belekényelmesedtetek a kapcsolatotokba, és most szuper időben úgyis sok a programlehetőség. Keressetek közös sportot, hobbit.

Skorpió

Szingli: Elég sokat elárulsz magadról már egy első találkozáskor, ami persze rizikós, de legalább megtudod belőle, tényleg érdekesnek tart-e a fiú.

Párban: Vannak viták, amikbe nem mersz belemenni, mert félsz a kimenetelétől, pedig nem szabadna ennyire menekülnöd bizonyos helyzetekből, előbb-utóbb úgyis szembesülsz ezekkel.

Nyilas

Szingli: Izgalmas és mozgalmas hétvégéd lesz, de nem biztos, hogy csak a pasizás lehet izgi, ne erre állítsd be magadat. Az élmény és a szórakozás a lényeg!

Párban: Egy spontán program nagyon összehozhat benneteket, és erre igazán nagy szükségetek is van. Szerencse, hogy pont ebben a pörgős időszakban történik.

Bak

Szingli: Olyan barátokkal találkozol a hétvégén, akikkel már nagyon régen nem. Érdekesebbnél érdekesebb sztorik lesznek, már nem érzed olyan egyedül magad, mert ők is hasonló problémákkal küzdenek.

Párban: Akármennyire sincs kedved hozzá, fontos, hogy néha egymás családjával is eltöltsetek egy kis időt. Gondolj arra, hogy csak néhány óra az egész és a barátodnak ezzel mekkora örömöt szerzel.

Vízöntő

Szingli: Már épp kezdtél beletörődni, hogy ezt a nyarat is egyedül töltöd, amikor felhív egy olyan srác, akiről már azt gondoltad, hogy végleg eltűnt. Az időzítés nem is lehetne jobb, úgysem terveztél semmit a hétvégére, igaz?

Párban: A meló jár az eszedben folyamatosan, így nem tudsz száz százalékosan a barátodra figyelni, pedig muszáj lenne egy kicsit kikapcsolnod, mert most nagy szüksége lenne a tanácsaidra és a támogatásodra.

Halak

Szingli: Nem mindig ismered fel, ha valaki úgy közeledik, pedig igazán elhihetnéd magadról, hogy komolyan érdekled a fiút. Azért ha mindennap üzenget, akkor az nem csak haverkodás…

Párban: Ne akarj mindenáron lelkizni, mert rosszul is elsülhet. Addig-addig piszkálod, nyúzod a barátodat, amíg megelégeli és olyat mond, amit nem szeretnél hallani… Inkább hagyd, hogy lecsillapodjanak köztetek a kedélyek, most muszáj türelmesnek lenned!

Még több

Horoszkóp