2020.08.09.@ 05.08

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem augusztusban

A nyár vége számukra egy új kezdetet jelent.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem augusztusban

Kos

Amióta néha becsekkolhatsz az irodába szinte madarat lehet veled fogatni. Persze nem a főnököd hiányzott ennyire, hanem a cuki srác az irodaház túloldaláról. Ebben a hónapban a csillagok is rá mosolyognak a titkos ötletedre, hogy elhívod egy kávészünetre és ő boldogan fog igent mondani.

Rák

Hosszú évek óta először kellett egyedül ünnepelned a szülinapod, amitől teljesen kiborultál. A sok Facebook és Insta köszöntések között viszont felbukkant egy régi srác is a gimiből, akivel azóta is dumáltok. Eddig azt hitted, hogy csak jó fej akar lenni, pedig pontosan tudod, hogy erről többről van szó. Augusztusban végre magasabb fokozatra kapcsol és elhív randizni.

Vízöntő

Az egyik barátnőd még a karantén előtt szervezni akart neked egy vakrandit a szerinte tökéletesen hozzád illő ismerősével. Már akkor sem rajongtál az ötletért, most viszont már nincs nagyon kifogásod, hogy miért is ne bólintanál rá. Amennyire utálod az ötletet, annyira leszel hálás a BFF-dnek, hogy összehozott életed legesélyesebb Nagy Ő-jével.

Címkék: augusztus beleszeret csillagjegy csillagjegyek ezotéria horoszkóp kapcsolat párkapcsolat szerelem új kapcsolat új szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!