Horoszkóp: Augusztus 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 11-én is!

Horoszkóp: Augusztus 11., Kedd

Kos

Hatalmas változás veszi kezdetét ma a karrieredben. Lehet, hogy új projekten kell dolgoznod, eseteleg egy új kolléga érkezik, aki nagy hatással van rád. A lényeg, hogy nem fogsz unatkozni a következő napokban, hetekben, az biztos!

Bika

Minden porcikád tiltakozik az ellen, hogy elvállalj egy extra feladatot vagy megtegyél egy szívességet, mégis úgy érzed, kényszerítve vagy. Ha tényleg rosszak a megérzéseid, mondj nemet, mert csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Ikrek

Kedvet kaptál, hogy kipróbálj egy új sportot, hobbit, esetleg csatlakozz egy csoporthoz, klubhoz? Akkor ne halogasd, maximum ha nem tetszik, abbahagyod, a lényeg, hogy ne mindig ugyanazt csináld.

Rák

Megismerkedsz a melód kapcsán egy olyan sráccal, akivel azonnal egy hullámhosszra kerültök. Ebből szuper barátság is kialakulhat, sőt, akár még több is…

Oroszlán

Észre sem veszed, ha hibázol, de sajnos lesz, aki szembesít vele, és ő sokkal komolyabban veszi, mint te, úgyhogy próbálj legalább úgy csinálni, mintha sajnálnád a bakit.

Szűz

Már reggeltől kezdve azt veszed észre, hogy nem bírsz koncentrálni. Valami mindig közbejön, valaki mindig közbeszól, de nem csak a környezeted tehet róla, te is fáradtabb és szórakozottabb vagy az átlagosnál. Holnap hatékonyabb leszel, nyugi!

Mérleg

Ha van egy kiszemelted, akkor ma óriási szerencséd lesz, mert teljesen váratlanul egy elképesztő helyen futhatsz vele össze. Persze jelnek veszed ezt a véletlent egyből, és hihetetlen vidám leszel egész nap a találkozástól.

Skorpió

Nem érzed magad egészen felkészülve egy döntésre, csupa dilemma mostanában az életed, és ez nagy teher. Hidd el, könnyebb lesz azután, hogy kimondod, mit döntöttél, úgyhogy ne húzd feleslegesen az időt.

Nyilas

Az utóbbi időben kicsit kicsúsztak a kezedből a dolgok, hagytad, hogy minden alakuljon, ahogy … de most vissza kell venned az irányítást!

Bak

Annyira jól indul a reggeled, hogy alig bírsz elkészülni. Talán a pasid is párszor visszahúz az ágyba, de az az igazság, hogy munkára már gondolni sem nagyon bírsz, nemhogy csinálni.

Vízöntő

Szeretnél megoldani egy konfliktust, de a másik fél erre egyáltalán nem nyitott? Akkor várj, nem szabad erőltetni, eljön hamarosan az is, amikor neki is fontos lesz az, hogy tisztázzátok a helyzetet.

Halak

A közeljövőben lesz némi változás az életedben, a hétköznapjaid másképp alakulnak és elsőre ez lehet, hogy sokkol majd, de rengeteg pozitív hatása lesz ennek az új életvitelnek és még örülsz is majd neki.

Még több

Horoszkóp